Global MIUI 13'ten sonra evvelki gün benim telefonuma MIUI 13.0.2 güncellemesi geldi. İlk yaptığım 13 güncellemesinden iyi bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Redmi Note 10s [ANA KONU] (42. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cvp ucin tşk ederim.bana hala gelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 13 güncellemesindeki WhatsApp ınsgtram sesli görüşme sorunları kalktı mı sık sık bu programlar üzerinden görüşmeler yapıyorum ona göre güncelleme yapıcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WhatsApp yada Instagram da sesli görüşmede Bi sorun yşadın mu 13 güncellemesi ile?
Hem sesli hem görüntülü görüşme yaptım WhatsApp'ta. Hiç bir problem yoktu bende. Ama Instagram kullanmıyorum, bilemem.
13.0.2 de de YouTube arada donuyor kitleniyor ve video dolmuyor. Bunun bir çözümü yok mudur hâlâ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12.5.8 e dönün gitsin. zaten 12.5 ile 13 arasındaki fark psikolojik. Bende dellendim bu video donma sorununa, 12.5 e geçtim, sıfır hata. Geçin kurtulun.
-
Hocam yeni guncelleme gelmedi mi 13.08 üzerine ?
Globalde en son 13.0.8 sürümü var. Daha yenisi yok diye biliyorum.
-
Tşk ederim hocam
Hocam sorunu çözdüm internetim ile alakaliymis. Yalnız pil performans olarak 12.5 den çok daha üstün net olarak söyleyebilirim.
Merhaba.13.0.2 13.0.8 den pil tüketimi olarak çok çok iyi performans sergilemekte.13.0.8 e güncellediğim için pişmanım.Umarım gelecek güncelleme ile eski haline döner.
-
Spotify kullanırken kulaklıktan müzik değiştiremiyorum. Ekran açıkken bazen değişiyor ama ekran kapalıyken sadece şarkıyı duraklatabiliyorum.
Üç farklı kulaklıkta denedim. Bazen sonraki müziğe geçiyor bazen geçmiyor.
-
Kamerasi berbat bi telefon tost makinasiyla ceksem daha guzel ceker onun disinda performans olarak guzel bi telefon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 5 Ekim 2022; 23:13:28 >
Merhaba
6-128 modelini 3250₺ alabiliyorum sıfır ama çin modeliymiş.
Bu cihazı alsam kayıt ve güncellemede sorun yaşar mıyım yurtdışı kayıtlı cihaz kullanan varmı aranızda.
Nerdeyse hepimizin ki yurt dışı ve 8-128 modeli.
Bu cihazın yurtdışı hali fiyat performans. Yoksa yurt içi fiyatıyla buradan alınacak bir telefon değil.
-
Nereden nasıl alabiliyoruz bu fiytlara? 3k da az değil nasıl güvenebiliyosunuz kapanmıycagına
Benim telefona 3600, ertesi ay hanıma da 3900 e aldim ben. Mi5, Mi8SE kullandım bu telefondan önce. Yıllardır onlarda bir sorun yaşamadığım için güvenim tam.
8-128 tamam hocam India cihazı da 6-128 çin deyince kafam karıştı :D kayıt sonrası güncelleme de sorun yaşar mıyım onu merak ettim. Global yazılım yükleyince güncelleme alırmı. Miui forumda bazı arkadaşlara güncelleme gelmiş indirmiş ama kurmamış telefon, bunlara PC üzerinden flash edilmesi söylenmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X