Şimdi Ara

Redmi note 3 pro (sd 650) imei-brick-unlock/lock bootloader-güncelleme çözümleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
16
Favori
5.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, 32gb lik redmi note 3 pro Telefona imei atmak için araştırıyorum, acaba yukarıdaki yöntemin fotoğraflı anlatımı var mı acaba?
  • Teşekkür ederim kardeşim. 10 dk. da hallettim. sağolasın...
  • eu rom yükleyerek kullanmıştım. Güzel telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YağmurAdam- -- 3 Ağustos 2016; 7:53:50 >
  • Burada anlatılan imei tamiri Redmi 3 pro 'da da geçerli mi acaba?
  • arkadaşlar merhaba daha önce mtk lı not 3 kullanıcısıydım şimdi ise pro kullanıyorum
    parmak izi okuyucusunnu kullanırken malum permaklarımız terli yada ıslak olunca kolay kolay algılamıyor
    parola ekranını numerik tuş takımına çevirmenin bir yolunu bile yardımcı olucak arkadaş varmı ?
  • Merhaba iyi günler. Anlayan bir arkadaş cevap verirse çok sevinirim. Resimde de görüldüğü gibi telefonumdaki rom güncelleme alan sürümmü. Kilit açmama veya root yapmama gerek varmı?

Bu mesaja eklenen görseller:

Redmi note 3 pro (sd 650) imei-brick-unlock/lock bootloader-güncelleme çözümleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• H.SeLim kullanıcısına yanıt
    Global sürüm, güncelleme alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Global sürüm, güncelleme alır.

Teşekkürler cevap için. Birşey daha sormak istiyorum, telefonda bazı programlar var. Play filmler, play müzik gibi, bu programları kaldıramıyorum ve devre dışı bırak seçeneği çıkmıyor. Bu neyden kaynaklı olabilir.

• H.SeLim kullanıcısına yanıt
    Kaldiramazsiniz. Global sürüm yüklü. İçinde geliyor. Eu sürümler temiz ama bu seferde hem oto güncellenme hem kilit açmak v.s. gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Kaldiramazsiniz. Global sürüm yüklü. İçinde geliyor. Eu sürümler temiz ama bu seferde hem oto güncellenme hem kilit açmak v.s. gerekiyor.

Bootloader kilidini açmak için telefonumda şu anda yüklü olan romu değiştirmem gerekiyor mu. Yüklü olan rom 6.8.18
  • marowak M kullanıcısına yanıt
    Yasal değil.
  • -YağmurAdam- - kullanıcısına yanıt
    Fastboot EDL Programi var.Onu indirip deneyebilirsin!!
  • denizkopan D kullanıcısına yanıt
    Mrb hocam,anlatiminiz ve linkler güncel mıdır??

• Boatloader kilidi açma başvuru son aşamada ip aşıldı gibi bi uyarı veriyor bilen varmı nedir

• Arkadaşlar merhaba. Konuyu hortlattık biraz ama. Bootloader açmadan imei yazmak mümkün mü sizce günce cihazlar için? mesela Xiaomi Redmi Note 5 yada Xiaomi Note 6 Pro için..
  • Bildigim.kadariyla mumkun degil

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.