Şimdi Ara

Redmi Note 7 : 19 Temmuz İçin Sıcak Fiyat (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
4
Favori
31.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dün ben sormuştum galiba deneyimi olan yoktu ama ben bugün ziraatle alışveriş yaptım 6 aya böldüm sonradan enpara da olabilir

hizmet sektörü geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cifaretto -- 19 Temmuz 2019; 11:4:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evofone'nun daha önceden insanları ne kadar mağdur ettiği ortadayken, buradan ürün falan alınmaz bence.

satış sonrası hizmet hiç yok resmen.

Bu firmadan direkt telefon almam ben. Google'a evofone yazın şikayetleri görün isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velhasil -- 19 Temmuz 2019; 11:10:52 >
  • Sizde bugun mu aldınız bu cihazı evofonedden ziraat ile hocam ?

• velhasil V kullanıcısına yanıt
    katılıyorum, abimin kullandığı xiaomi telefonda ekran sorunu çıktı, servise götürdük ölü pikselli ekranla değiştirdiler.
    hayır ayıp ya. çingene mi olalım biz de?
  • krtl1903 K kullanıcısına yanıt
    evet

• aylarca biriktirdiğim parayla aldığım telefonun 6 ay sonra imeini kopyalamıslardı, kullanıcı hatası diye geri gönderdiler. servis diye bi hizmeti asla yok. her şey kullanıcı hatası. gözü karartıp alın alcaksanız, arızalandığı an bozuk telefonla başbaşa kalıcaksınız çünkü :)
  • Mağazadan mi aldınız hocam sipariş mi geçtiniz ?

siteden hocam

• Telefonum bozuldu 500 lira kadar erkan batarya sorunu var eski cihaz da 2015 e ait samsung degmez masrafa bu cihaz alıp almama arasinda kaldım ki en para ile alıp böldürmek istiyorum hizmet sektördür büyük ihtimal ziraat da böldurdugunuze göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Cifaretto

dün ben sormuştum galiba deneyimi olan yoktu ama ben bugün ziraatle alışveriş yaptım 6 aya böldüm sonradan enpara da olabilir

hizmet sektörü geçiyor
    İy günlerde kullanın.
    Fark ne kadar oldu bölününce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    faizsiz 6 taksit hocam ziraat kampanyası var

• Anladım. Ben o kampanya bitti sanıyordum, ziraat kullanmadığım için tam bilgim de yok haliyle.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: velhasil

evofone'nun daha önceden insanları ne kadar mağdur ettiği ortadayken, buradan ürün falan alınmaz bence.

satış sonrası hizmet hiç yok resmen.

Bu firmadan direkt telefon almam ben. Google'a evofone yazın şikayetleri görün isterseniz.
    Hocam araştırdım. Son bir yil için tabi .Evo bir yıldır distribütör. 101 Şikayet, 32 teşekkür, %56 memnuniyet oranları var ki bence gayet iyi. Ben tabi distribütör olmadan önce tanımıyordum markayı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kulaklık ve özel x men kılıf birlikte sepete ekleniyor di mi hocam

• bi telefona 1000 liradan fazla verende,ne bileyim...

• faruk F kullanıcısına yanıt
    Portla şarj hızının bağlantısı yok cümlesi biraz talihsiz bir açıklama olmuş, bu konuda biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Şarj tercih meselesi tabi, beklemek sizin için sorun olmuyorsa ne mutlu size. Hızlı şarj QuickCharge metodu ve modern bataryalar ile artık zararlı demek de yine ilk cümle kadar talihsiz. Batarya teknolojisi çok hızlı gelişiyor, eski tip bataryalı bir cihazı hızlı şarj cihazı ile şarj ederseniz evet batarya ömrü için sorun yaratabilir. Ama batarya orijinal ise o eskimeyi bile hissetmeniz uzun zaman alır. Hızlı şarj bataryaya gerçekten zararlı olsaydı son 2 yılda çıkan hemen hemen tüm cihazlar gömülü batarya ile gelmezdi. Yanlış anlamayın, amacım sizi ifşa etmek değil, hiç birimiz herşeyi bilmek zorunda değiliz sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.

ben alırken kulaklık yoktu powerbank ve xmen kılıf ekledim

• Maksipuanı ve delta servis garantisini kabul ederseniz 1690 TL ye aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ikisini birden mi aldınız hocam çok iyimis x men kılıf verdi sadece bana da yanında hediye

aynen hocam iyi oldu baya

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.