Şimdi Ara

Redmi Note 7 : 19 Temmuz İçin Sıcak Fiyat (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
4
Favori
31.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun hocam ben de gg den alacaktım sonra alırım dedim o akşam bitti.

garanti yönünden hepsi rezil zaten farketmez hiçbiri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim daha iyileri daha uyguna sizlerin olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlısı olsun hocam şimdide s epette kulaklık ve x men kılıf çıkıyor anlık değişiyor demek hayırlı olsun size de

• quote:

Orijinalden alıntı: krtl1903

Hayırlısı olsun hocam şimdide s epette kulaklık ve x men kılıf çıkıyor anlık değişiyor demek hayırlı olsun size de
    Eger halen kulaklık veriyorsa siparis numaraniz ile birlikte canli destekle konusun size de kulaklik eklesinler

• Teşekkürler hocam yazdım canlı desteğe bekliyorum sabah araştırma yaparken power bank ile alan arkadaşlar olmuş sonra kılıf ve kuraklığa çevirdiler s epette kulaklık görünmedi şimdi görünüyor çok tuhaf valla

• quote:

Teşekkürler hocam yazdım canlı desteğe bekliyorum sabah araştırma yaparken power bank ile alan arkadaşlar olmuş sonra kılıf ve kuraklığa çevirdiler s epette kulaklık görünmedi şimdi görünüyor çok tuhaf valla
    Kampanya vardi ilk 500 tel alana powerbank, sonraki 300'e kulaklık

• Bu telefonun ekranı oled olacaktı ips artık soluk geliyor oledlerden sonra
  • Ondan tam bilgim yoktu hocam ilk 500 faydalandi ozaman powerbank te guzel Alırken ben kılıf çıktı kulaklık çıkmadı şimdi hem kulaklık hem kılıf çıkmakta canlı desteğe yazdım dönüş bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krtl1903 -- 19 Temmuz 2019; 13:49:45 >

• Burada 1499 TL delta garantili neredeyse 300 lira fark var. Hangisi alınır?.

• burdakiler xiaomi garantili
  • DRHARMLESS kullanıcısına yanıt
    Redmi 7 yalnız bu bahsedilen telefon redmi note 7. İkisi birbirinden farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

Redmi 7 yalnız bu bahsedilen telefon redmi note 7. İkisi birbirinden farklı.
    Tamamdır kusura bakmayın. Alalım bir tane dursun iphone 6 nın yanına kardeş olur :)
  • Duzelttiler hocam kulakligida eklettim teşekkürler

• quote:

Duzelttiler hocam kulakligida eklettim teşekkürler
    Rica ederim :) duzeltmeselerdi gene uğraşırdık

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi kendi yazılımı çöp. Direk gcam kurun, sadece onunla kullanın.
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Note 7 alırsam eğer mutlaka kurarım. Şu an bende Mi6 var ve buna o şekilde direk apk kurulumu yok. İnşallah Note 7 de yaparız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Root yaparsanız kurabilirsiniz. Bende max 3 var. Kamerası kötü. Root yapap gcam kurdum. Gerçekten mükemmel çekiyor artık.
  • Facebook Xiaomi Türkiye yöneticisi olarak bu cihaza temkinli yaklaşmanızı öneririm. Şu an en çok donanımsal şikayet aldığımız telefon bu...

Sıfır donanımsal şikayet aldığımız telefon ise Mi 9 Se ve Mi 9T. Garantisiz modellerine yönelmenizi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.