Şimdi Ara

Redmi Note 8 Pro'nun Avrupa fiyatı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Redmi Note 8 Pro’nun Avrupa fiyatı hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Gelen haberlere bakılırsa akıllı telefonun global versiyonu Eylül ayının sonunda piyasaya sürülecek.

Ayrıca Bkz.Amiral gemisi OnePlus 7T'nin tasarımı resmen açıklandı
    Cihazın 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip modelinin Avrupa'da 259 euro karşılığında satılacağı söyleniyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile donatılan versiyonu ise 289 euro fiyat etiketi taşıyacak.

İlk gün 300 binden fazla sattı

Redmi Note 8 Pro'nun 6 + 64 GB ve 6 + 128 GB varyantları şu anda Çin'de sırasıyla 196 ve 224 dolara satılıyor. Redmi Note 8 ve Note 8 Pro, 23 Eylül'den itibaren Avrupa'da satışa sunulacak.

Akıllı telefonun siyah, yeşil ve beyaz olmak üzere üç renk seçeneği bulunuyor. Son derece hızlı bir başlangıç yapan Redmi Note 8 Pro satışa çıktığı ilk gün bir rekora imza atarak 300 binden fazla satmıştı.

• nasıl bir haksızlıktır ya, çinde 180 euro, avrupada 280 euro, Tr de 2800 lira olur muhtemel
  • gsm arenada 180 euro avrupaya gelince 280 euromu vay canına galiba intikam alıyorlar yüzyıllarca siz bizi sömürdünüz şimdi sıra bizde :)

• Vay arkadaş ya 1 aydır bekliyorum gelen habere bak, fiyat moralimi bozdu. Note 7 alırım yarı fiyatına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 7 de 160 Euro idi sanırım.

• Realme 3 pro buna ciddi alternatif, fıyatı da çok daha uygun.

• çinde dolar bazında satılıyor hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 260 Euro * %90 vergi (Biliyorum Avrupa'da da vergi var ama gel gör ki Türkiye'de fiyatlar böyle hesaplanıyor) = 494 Euro = 3100 TL... 2800'e gelirse iyi

• mi a3 ünde avrupa fıyatı 250 euro idi tr ye 2400 den geldi 3 hafta sonra 1820 tl ye tr garatili olarak var bu telefon tr ye 2500 den gelecek

• 196 parekende ise dolar basında %1,1 gümrük % 1,18 kdv özel vergi %23 +100 tl birim mali yük+bayi karı % 1,1 perakendeci +50+100 tl kar
    toptan:180 dolar*,1,1*1,18*1,23*1,1+300 tl =316$+300=,2100 ? yaklaşık dolar 6 tl baz alınmıştır..
    çinli vatandaş alış 196$:1176 ? 925? fark var arada yaklaşık
    oda en iyimser

• olursa saçmalık olur. 196 dolar çinde ve hindistanda 196 dolar. 2500 tl geçmemesi lazım...distribütör karıyla

• pro maxın 15k olduğu yerde 3k ya bile peynir ekmek gibi gider
  • türkiyede en az 3.500 tl'ye satılması dileğiyle. az bile olur vallahi bizim millete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hünkar1453 -- 19 Eylül 2019; 15:43:56 >
  • Coğrafya cepte para bırakmıyor.

• Valla ben bu telefonun Türkiye pazarına çok rekabetçi fiyat ile gireceğine inanıyorum. Malum Ekim ayında telefonlar satışa sunuluyor, bir çok telefon göreceğiz

• arkadaşlar hayatınız abartma yok 3500 yok 2500 gireceği rakam 2200 gibi olur sonra 1700 bandına iner zamanla
  • Ülkeye ne zaman giriş yapar?

• Evet, fiyatı biraz tuzlu ama bu devirde 2500TL çok yüksek bir meblağ değil.

Benim merak ettiğim şey Mediatek işlemcinin performansı ve geliştirilmeye açık olup olmaması...

Eğer 64mp'lik mükemmel bir çözünürlük GCAM desteği alamazsa işte o zaman bu telefona yazık etmiş olurlar.
  • Mi 9T varken yüzüne bile bakılmaz.
  • Keşke haberde cihazın teknik özelliklerine de yer verilseymiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.