|
Bildirim
Tv harika ama 400 usd bizim ülkede 800-900 usd demek
|
"Piyasayı egale eder" ne demek? egale eder = eşitler demek.
Domine eder mi demek istediniz? |
Tlc 65 inç TV neredeyse 2000$.
|
Ucuz gelirse vestel vergi koyun der ,
Ucuza alamayız. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 14 Ekim 2023; 21:34:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetcan788 -- 17 Ekim 2023; 8:52:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Tcl arıza yapar diye almadım ben malum hurdalik oldu zaten ülke Samsung hyundai Sony dışında almıyorum artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 15 Ekim 2023; 10:19:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türkiye'de TV'lerde ekstra bir vergi vs. Yok. Xiaomi Türkiye televizyon piyasasını sürklase etmek isterse bu ürünü şu anki kurla 13999 TL'den satar. Ve peynir ekmek gibi de satılır açıkçası. Kıçı kırık Onvo bile 18.000'e 75 inç TV verince 5 dk'de yağmalanıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 15 Ekim 2023; 12:5:34 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ps cafelerde iş yapar bu tv bu kadar büyük ekranlı tvye ihtiyacınız olması için televizyon dizilerinde izlediğiniz villalarda oturmanız gerek |
Bizim buraya redmi tv'ler geliyor mu ki? xiaomi / redmi monitörleri yeni yeni görmeye başladım sağda solda eticaret ortamlarında tv leri pek göremedim. belki bir xiaomi modeli görmüş olabilirim tv olarak. daha ziyade uzakdoğu ve kuzey amerika piyasasına sanırım bu ürünler. |
Türkiye'de bir ürüne ucuza sahip olmak yasak. Herşeyi dünyadan 3 kat pahalıya kullanmak zorundayız. |
Bizde ek vergimi var bunlara < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|