Şimdi Ara

Redmi Watch 3 Active 1259₺ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
12
Favori
31.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ishadami

Fiyat özellik olarak istediğim cihaz ancak tüm sağlık ölçümleri kapalı, ekran parlaklığı minimumda ve toplam 2 dk telefon görüşmesi ile şarjı 3.5 gün gidiyor. Benim saatte bir problem var anlamadım. Kimi kullanıcılar benim gibi 3-4 gün gidiyor derken kimisi katalog değerine yakın süre gittiğini söylüyor. İlk açtığımda güncellemr vardı yükledim şarjı uzun gidenler güncelleme yaptı mı acaba?

Uyandırmak için çift dokun seçeneği açıktı, kapatınca biraz uzadı batarya ömrü. Aynı sorunu yaşayan varsa deneyebilir..

• BoltAction kullanıcısına yanıt

Rakım ölçüyor mu? Yürüyüş faaliyetleri yapıyoruz. Yürüdüğümüz rotayı harita olarak çıkarabilir mi acaba?

• muhammetc kullanıcısına yanıt

Gps yok bunda

• ishadami kullanıcısına yanıt

Yinede istenen ayarda değil bencede, benimkide 4-5 gün gidiyor. Sağlık ölçümleri kapalı, sadece bildirim gelince uyandırma açık

• Saati satın aldım fakat 5 tane spor modu gozukuyo
  • bu saatin altindaki yesil isik arada yaniyor. kalp atisi kapali ,oksijen olcme kapali.saati telefona baglamadim sadece saat olarak kullaniyorum.bunu kapatmanin yolu var mi?
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

Hocam memnun musunuz cihazdan ? Watch 4 alıcaktım ikisi arasındaki 1500 tl ye değecek fiyat farkı var mı sizce ?

• multimind kullanıcısına yanıt

Çözüldü mü rehber sorunu hocam ?

• Kullananlara bir sorum olacak. Ekran kilidi için pin kodu giriyorum, saat kolumdayken kilidi açtığımda bir daha kapanmıyor, kolumdan çıkardığımda tekrar kilitleniyor. Herkeste böyle mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.