Bende denemek için %100 doldurup herşeyi kapattım kaç gün gidecek diye bugün 5.gün %66 da şarj. Yalnız bu saatin şarj göstergesinde kesin bir problem var ilk geldiğinde %70den %30 a 4 günde inmişti ama %30 dan %0 a 1 günde indi. İlk tam şarjımda da tam 1 gün %100 takıldı kaldı ondan sonra düşmeye başladı. Muhtemelen güncelleme yapıp çözerler diye düşünüyorum. |
Redmi Watch 3 Active 1259₺ (8. sayfa)
-
-
bu paraya gayet iyi.2 aydır kullanıyorum.Sadece artık şarjı daha az gidiyor.İki günde bir şarj ediyorum.
Başka sorun yok gibi.
-
amoled olmayan bu saati hala alan var?
abov.
-
Hocam valla bende foruma kapıldım aldım pek memnun değilim, açık ekran her şeye rağmen olmalı, iyi yanında fiyatı benim bu bütçe diye tercih ettin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tekrar stoklarda. Düşünen varsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu fiyat bandında amoled ekranlı saat varsa paylaşın (çakmalar hariç). yorum yapıp kaçmayın.
-
Saat stoklarda, almak isteyen varsa arkadaşlar
1449 TL güncel, gri olsa alacağım da yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatı Bi tık artmış. Ama yinede piyasaya göre iyi gibi. Grisi ara ara giriyor.
Bu İOS rehber sorununu çözebildin mi hocam
iphone 13 kullanıyorum. Gelen aramada isim yazmıyor. Sadece numara yazıyor bir türlü çözemedim
İos gelen aramalarda isim görünmüyor. Sadece numara görünüyor. Bütün ayarları açık. Çözemedim bir türlü
iphone 15'te gelen mesaj vs gözüküyor ama gelen arama gözükmüyor. Neden olabilir acaba bilen var mı?
-
Nedeni android zamazingosuna uygun üretildikleri için olabilir mi acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı problemi ben de yaşıyorum, çözümü bilen var mı?
Arkadaşlar almayı düşünüyorum ürünü amacım daha çok saat olarak kullanmak saat yüzleri yeterli mi?
Aradaki farkı verip watch 3 de alabilirim ama farka değer mi?
Yorumlarınızı bekliyorum.
1050 TL
http://Https://app.hb.biz/UtQqW3Qe3qVE
1114 tl
Trendyolda
1118 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 24 Mayıs 2024; 14:42:23 >
Redmi Watch 3 Active, bugüne kadarki en düşük fiyata indi!
Xiaomi Redmi Watch 3 Active Siyah Akıllı Saat (Sesli Görüşme)
1.049 TL
app.hb.bizXiaomi Redmi Watch 3 Active Siyah Akıllı Saat (Sesli Fiyatıhttps://app.hb.biz/1FwLHdvGOCWL -
Fiyat özellik olarak istediğim cihaz ancak tüm sağlık ölçümleri kapalı, ekran parlaklığı minimumda ve toplam 2 dk telefon görüşmesi ile şarjı 3.5 gün gidiyor. Benim saatte bir problem var anlamadım. Kimi kullanıcılar benim gibi 3-4 gün gidiyor derken kimisi katalog değerine yakın süre gittiğini söylüyor. İlk açtığımda güncellemr vardı yükledim şarjı uzun gidenler güncelleme yaptı mı acaba?
Hiç güncelleme yapmadım. Şarjım rahat 10 gün gidiyor benim. Neler açık neler kapalı ona bile bakmıyorum. Adım, kalori ve konuşma için kullanıyorum. Oynamıyorum pek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X