arkadaslar bnm 22 lwl wizard cleric +dan 1800 sp si olan çarım var.kurtu 16 sos cleric sopası 17 som talismanı weapon elixirleri 42 +3 45 +3 48 +3 5-6 tane silahı var. bu çara karşılık çinde en az 32 lwl olan çar arıyorum blade yada glavie olursa iyi olr . ve çarı bana hiç parasız verebilirsiniz.msn yi pm atanlara vermek istiyorum.sora alan almayan ekliyo
not:22 lwl e gelene kadar farm için çok uğraştım para yanınıza kar kalacak sadece çin çarı istediğimden takas istiyorum.bu arada önce sizden sifre istiyorum...çünkü takas yapmaya çalısırken soyuldum.bana guven duymamanıs için hiçbir sebeb yok. 2 yıldır bu forumdayım. birçok kisi tanır snrm
hadi bi an önce pm atın . bu arada verdiinis çarın lwl ine göre çarın üzerinde kalacak para vb. şeyleri söylerim. elimdeki bütün itemleri gerçek parayla satarsam o parayla 2 tane 32 çar alınır.
pm attım
oqe bu arada vereceim id de persiada farmlı 23 lwl full str glavie var . bundada farm yaptım asda olsafarm bir tutkuuu
baska pm almak isteyen yokmu yaa sağlam çar baken bu fırsat kaçmas sadece avrupa çarı istemediimden çin çarı arıyorum. peki lwl farketmes çarını takas etmek isteyen pm atsın ama ltfn full str yada ful int olsun . ama çarın wll ine göre vereceim oyun parası deisir
pekala yeni çar açtım str blade ama yinede çara karsılık bisiler takas etmek isteyen varsa pm atsın yada buraya yazsın.damarımda ticaret var bisiler yapmam gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme