bu kişi benim Türk olduğumu bile bile beni kandırmaya çalıştı. biraz daha dalgın olsaydım 25 lwl lık kurtumu 300.000 e satacaktım. RedSea daki Türk arkadasların dikkatine...
Bu gün de KillMeKissMe isimli arkadaş durup dururken özelden a* dedi.. Sonra da sataşmaya devam etti
bence böylelerini hiç takmayın, sallayın gitsin
boleleri kaşınıyo ne demeli sırf bu nedenlerle 5 kez pk oldum(ama hiçbirinde yatıramadı kimse beni hiç bi yerde çünkü gittim kimse olmayan bolgelerde adam kestim)
bana öğle 2 kişi laf attı öğle bi sinir ettimki adamları onlar PK oldu haehehhe
red seadeki tek düşmanım Brash_Hearthhainin teki
Bence onları takmayın bile :D hihi bana da yapıolardı bazen üşeniyordum ama ağızlarının payını veriyodum yinede....
bende redsea 'da oynuyorum bazen traderlik yapıyorum bazı thieflar arkamdan gelip benim atımı veya devemi kesince duramıyorum bazen kalayı basıyorum eğer buradan herhangi birine demişsem öyle çok özür dilerim
eğer thief ise arkanızdan gelen ve sizde trader seniz "ben türküm" die hatırlatırsanız geri dönebilir sonuçta bu bir oyun geri dönebilir veya traderinizi indirebilir bence oyun için sinirlerinizi bozmanıza hiç gerek yok ki küfür ederseniz hem adınız küfürbaza çıkar hemde sizi indiren adam size takar ve her yerde sizi indirmeye çalısır
Ben s.a diyom gidiyo
böle tiplere gıcık kapiom yaaaaaa
arkadaslar sonucta bu bır oyun adamlar sahsına bıle kufur etmıyorkı ana bacı muhabbetı yapıyor valla yazıklar olsun bırbırımızı korumak varken ana bacı muhabbetı yapmak yakısmıyor
oyundakı nıck : setuta2
Alt tarafı bir oyun yaptığımız muhabbete bak.Kim kime neden küfretti, yada kim neden peşimden geldi. Doğrusu bazı thiefler ezik va jang yolunda kendilerini tatmin etmeye çalışıyor.Takmayın bunları oyun bu olacak ama 52 level adam orda dolaşıyorsa ya antreman yapıyor çaylaklara hava atıyordur yada bayağı bir ezik ve yolsuzdur.Halledersiniz zeki adam halleder ve mevzu da yapmaz kendine...
Hiç Takmayın Kafanıza...
Brash_Hearth iyi birisidir bana yardımları dokunmuştur bence sende bir problem var
abi en güldüğüm şeyde bi kere kervan atarken tiefin biri 8 li pt deydi herhalde 4 kere sumona bastı
sonuç : 4*8 : 32 :D ( yeti ) ben mefta tabi adam bana gülüp duro başımda . sonra bi hunter geldi o 0 mı earth soldier mi neyse ondan saldı tief te mefta :D
he birde arkadaşlar bilmiyorum ben red sea de oyuyorum bizde çok oluyor ama
elixir weapon u 150 k satmaya çalışıolar herkez stalla dalıo tabi millet ilk almak için tıklı durumda fareler adam bi açıo stalı elixir weapon 1,000,000
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme