Bildirim
Böyle Kervan Görülmedi Japon SROSU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
videonun ismini yaz açılmıyo yutub -
ttnet sagolsun bızde 1 2 tane kervan cekıyoruz -
gerçekten çok güzel -
quote:
Orjinalden alıntı: mr.chucky
videonun ismini yaz açılmıyo yutub
Ktunnel'e yapıştırcaksın sen zaten o adresi. -
Üzgünüm ama görüldü daha önceden bir iki kez verildi -
Buda kervan mı biz ne kervanlar gorduk -
kardeşim sen nerden fırladım geldin başlığa bak sen sanıyomusun ki sadece ben izledim bak bakalım o videonun izlenme sayısına cümlealem görmüş -
daha önce verildiyse özürdilerim youtube giremiyorsanız youtube jacker 2 yi indirin -
Garin nin Rouran Serverındaki klasiklerinden bir tane bu.Artık bu adamı tanıyın :) .Yaw burda en azından 4-5 tane rouran serveri ile ilgili job war paylaşımı yaptım. :D Bu videoyu çeken benim arkadaşım.Jsro da banlamasalar diğer ipleri.Direk bırakıcam isroyu da.Eğer böyle bir şansınız varsa jsro u indirin ve bir karakter açın gezinin ortalıkta neler göreceksiniz neler. -
quote:
Orjinalden alıntı: tembelorumcek
Garin nin Rouran Serverındaki klasiklerinden bir tane bu.Artık bu adamı tanıyın :) .Yaw burda en azından 4-5 tane rouran serveri ile ilgili job war paylaşımı yaptım. :D Bu videoyu çeken benim arkadaşım.Jsro da banlamasalar diğer ipleri.Direk bırakıcam isroyu da.Eğer böyle bir şansınız varsa jsro u indirin ve bir karakter açın gezinin ortalıkta neler göreceksiniz neler.
teşekkürler tavsiyeni değerlendireceğim -
supermiş -
quote:
Orjinalden alıntı: __Melancholy__
supermiş
teşekkürler -
sayısını unuttuğum kere verildi -
çok güselmiş böle kervanlar az görülür.. -
beğendim valla -
bundan fazla kervanı Olympusta gördüm
buura2
SinapS şahitim -
teşekkürler -
Bay hırsızı takdir etmek lazım sonuna kadar gitmiş... -
quote:
Orjinalden alıntı: 300üb500
Bay hırsızı takdir etmek lazım sonuna kadar gitmiş...
evet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8 Mile -- 23 Şubat 2009; 9:16:27 >
Benzer içerikler
- joy sro
- tiktok pk nedir
- kurt isimleri
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- teamspeak sesli konuşma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X