Şimdi Ara

RedSea ucuz itemler/DH İÇİ PERSİADA TAXİ YAPAN KİŞİLER ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim persiada yeni char açtım ve 3 kişi taxi yaparken taxi parasını aldı ve daha sonra partyden attı. zaten az olan paramın çoğu bitti. tek istediğim 30 lwl e kadar taxiyle kasılmak . 30 dan sonra nukeleri açıp oynamak. ama geneli türk olan dolandırıcılar buna izin vermiyor. bende buyüzden normalinin yarı fiyatına redseadaki itemlerimi persiada golda karşılık satmaya karar verdim. bikaçtane 6 deg. spear . bir sos cleric sopa . bir noname 21 lwl kurtum var.

6 deg +3 BLUElu spearlar 1-2 m arası.
    cleric sopa 300k
    ve 22 lwl noname kurt 650k

charın içinde bikaç şey daha var. itemleri görmek istiyorum diyen . oyunda item alış satışıyla para kazanan kişiler varsa buraya yazsın. belli bir saatte anlaşalım oyuna girip itemleri vs... göstereyim. aldığınız itemin elinizde kalma gibi şansı yok çünkü vereceğim fiyatlar çok ucuz. tek istediğim persia da gold ;)

BU ARADA PERSİA İÇİNDE ONG TAXİ YAPAN KİŞİLERDE PM ATSIN. HANGİ SAATLER ARASI KASTIKLARI KONUSUNDA BİLGİ VERSİNLER BENDE ONLARIN TAXİSİNE GİREYİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDSea_SulTanS -- 11 Ekim 2008; 14:16:37 >

• sos kılerik sopa..
  • bu arada o sopa 16 lwl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.