Şimdi Ara

Reduce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İteme nasıl reduce basılır?

• quote:

Orjinalden alıntı: 4everBp

Arkadaşlar Reduce ne işe yarar?

Reduce Pek iyi bişy Değildir Mesela atıyorum raptor 150 str istiyor ise 142 str istiyor bu reduceyi basınca.
    reduce silaha posion ekliyemessin posion eklemeyincede genelde ıska wurursun..
    Basmak için Scrrol'u war CharonDa satılıyor Üstünde Reduce ScrooL Yasar.
  • ok çok saolun ama reduce basınca bi iteme o itemdeki reduce yi kaldıramazmıyım?
  • öyle bişey olduğunu sanmıorum
  • hyr reduceyi kaldıramazssin dandik itemlere bas tatmin et kendini iyi itemlere reduce basipda ziyan etme sonra cok pisman olursun walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ksk_lee18

quote:

Orjinalden alıntı: 4everBp

Arkadaşlar Reduce ne işe yarar?

Reduce Pek iyi bişy Değildir Mesela atıyorum raptor 150 str istiyor ise 142 str istiyor bu reduceyi basınca.
    reduce silaha posion ekliyemessin posion eklemeyincede genelde ıska wurursun..
    Basmak için Scrrol'u war CharonDa satılıyor Üstünde Reduce ScrooL Yasar.

Reduce basıldıktan sonra posıon basıldıgını bılmıyordum saçma geldı;Bıraz daha açarsan sevınırım
  • her zaman yeşildiR
  • Paradise-Guardian

walla saçma ama basılmıyor poison
    mesela kıyafette ise atıyorum rogue shell e reduce basıldıysa dex ekliyemessin ki o shellde hiç bi işe yaramaz defans tan başka
  • ya reduce basılması gerek bişe deil hiç kimseyede tavsiye etmem nasılsa lwl kasınca giyeceksin boşuna reduce basıp itemi ziyan etme
  • REDUCE BASINCA İTEMİN İSTEDİĞİ STAT POİNT 30 DÜŞER.AMA SİLAHA POSİON,DEX,STR,FLAME... GİBİ BONUSLAR BASAMASSIN.AMA REDUCE BASILMIŞ SİLAHIN UPGRADE ŞANSI ARTAR.
  • ben rebirth +4 rogue chitin görmüştüm reduce basmış biri
    küfür etmiştim adama
  • quote:

Orjinalden alıntı: [EMRE]

REDUCE BASINCA İTEMİN İSTEDİĞİ STAT POİNT 30 DÜŞER.AMA SİLAHA POSİON,DEX,STR,FLAME... GİBİ BONUSLAR BASAMASSIN.AMA REDUCE BASILMIŞ SİLAHIN UPGRADE ŞANSI ARTAR.

30 düser diye ilk defa duyuyorum .. kontrol ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.