Arkadaşlar Reduce ne işe yarar? İteme nasıl reduce basılır?
quote:
Orjinalden alıntı: 4everBp
Reduce Pek iyi bişy Değildir Mesela atıyorum raptor 150 str istiyor ise 142 str istiyor bu reduceyi basınca. reduce silaha posion ekliyemessin posion eklemeyincede genelde ıska wurursun.. Basmak için Scrrol'u war CharonDa satılıyor Üstünde Reduce ScrooL Yasar.
ok çok saolun ama reduce basınca bi iteme o itemdeki reduce yi kaldıramazmıyım?
öyle bişey olduğunu sanmıorum
hyr reduceyi kaldıramazssin dandik itemlere bas tatmin et kendini iyi itemlere reduce basipda ziyan etme sonra cok pisman olursun walla
quote:
Orjinalden alıntı: ksk_lee18
quote:
Orjinalden alıntı: 4everBp
Reduce Pek iyi bişy Değildir Mesela atıyorum raptor 150 str istiyor ise 142 str istiyor bu reduceyi basınca. reduce silaha posion ekliyemessin posion eklemeyincede genelde ıska wurursun.. Basmak için Scrrol'u war CharonDa satılıyor Üstünde Reduce ScrooL Yasar.
Reduce basıldıktan sonra posıon basıldıgını bılmıyordum saçma geldı;Bıraz daha açarsan sevınırım
her zaman yeşildiR
Paradise-Guardian
walla saçma ama basılmıyor poison mesela kıyafette ise atıyorum rogue shell e reduce basıldıysa dex ekliyemessin ki o shellde hiç bi işe yaramaz defans tan başka
ya reduce basılması gerek bişe deil hiç kimseyede tavsiye etmem nasılsa lwl kasınca giyeceksin boşuna reduce basıp itemi ziyan etme