Şimdi Ara

reduce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar daha oncce boyle bir topic acıldımı biliyorum ama reduse hakkında bir sorum var
    bir silaha reduse yapılınca str,dex vb. haric ne gibi kayıpları oluyo o silahın
    cwp larınız icin simdiden tsk

• quote:

Orjinalden alıntı: alfy

arkadaslar daha oncce boyle bir topic acıldımı biliyorum ama reduse hakkında bir sorum var

arkadaşım bak reduce olan iteme
    paison damge ve benzeri tür şeyleri basmassın upg olur
    +7 ye kadar yanma riski çok azdır
    .daha sonradanda bunu düzeltme şansın yok gibi bişeydir

• bi kaybı olmuyo normal damage den 20-80 arası az vurursun (yaratığın cinsi ve silahın + sına göre değişir) ve de silahı + 100 yapsan bile yanmaz :D lvlin düşükse bas çekinme ama +8 reduce raptoru normal fiyatın cok altında satarsın
  • ben +1 de glave reduce bastım patladı ondan sonra hiç basmadım +1 de patladığına göre yanma ihtimali yüksek olabilir.
  • BENDE +7 RAPTORU +8 DENEDIM YANI GAZA GELDIM AMA SONUCTA
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNT_SToP

bi kaybı olmuyo normal damage den 20-80 arası az vurursun (yaratığın cinsi ve silahın + sına göre değişir) ve de silahı + 100 yapsan bile yanmaz :D lvlin düşükse bas çekinme ama +8 reduce raptoru normal fiyatın cok altında satarsın
    benim aresde yeni bi charım var ve elinde bill var reduse bastım ve de su an +4 lwl 37 bu char ben bu charla bille +? kadar basabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

ben +1 de glave reduce bastım patladı ondan sonra hiç basmadım +1 de patladığına göre yanma ihtimali yüksek olabilir.

cant_stop un soylemek istedigi reduceli bi iteme artı basmanın kolay oldugu galiba reduce basarken yanma ihtimali var cunku benim bir arkadasımda gleaveye reduce basarken yakmıstı

• premiumlar up yaparken cok fark ettiriyomu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

ben +1 de glave reduce bastım patladı ondan sonra hiç basmadım +1 de patladığına göre yanma ihtimali yüksek olabilir.

dandik upgrade scrolluyla basarsan tabi yanar. o 264k lık scrolle değil de pahalı olan scrolle basman lazım . o zaman buyuk ihtimal yanmaz
  • arkadaşım bi silaha reduce atarsan o silaha bi daha poison felan atamıyosun ve premiumlarda herseye cok faydalı oluyo mesela ultra pre varsa rpr yaparken %50 daha az para veriyosun up yaparken de kırılma oranı düşüyo
  • bende preminium upgradeye etkili oluyor diye biliyorum
  • bu arada damage basam silaha bi faydası olur mu????
  • İyi o zaman ben reduce item yapıp + bassam daha az yanar bide elbiseye reduce basılıyo mu??? shell e falan??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİ*WİSH

quote:

Orjinalden alıntı: alfy

arkadaslar daha oncce boyle bir topic acıldımı biliyorum ama reduse hakkında bir sorum var

arkadaşım bak reduce olan iteme
    paison damge ve benzeri tür şeyleri basmassın upg olur
    +7 ye kadar yanma riski çok azdır
    .daha sonradanda bunu düzeltme şansın yok gibi bişeydir

yok gibi bişey deil bi kere reduce yaparsan o item öyle kalır

• quote:

Orjinalden alıntı: technical_tr

İyi o zaman ben reduce item yapıp + bassam daha az yanar bide elbiseye reduce basılıyo mu??? shell e falan??

reduce basılan iteme dex-str bonus falan eklenmiyo. shell e reduce basana deli derim :))
  • Bide şuan olan charonda satılan High Class Reduce Scrool sakın almayın arkadaşlar high classlar %100 yanıyo bizim bi arkadaş +1 Raptoru 2m kar edeyim derken yaktı aman dikkat...
  • quote:

Orjinalden alıntı: technical_tr

İyi o zaman ben reduce item yapıp + bassam daha az yanar bide elbiseye reduce basılıyo mu??? shell e falan??

shell le reduce bassan bile 60- giyilmiyo bosuna harcama paranı
  • reduce basmaın boşuna hem dex str posion gibi damage leri basamazsınız hemde reduce bastığınız itemi satmaya çalıştığınızda fiyatı acayip düşer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.