arkadaslar daha oncce boyle bir topic acıldımı biliyorum ama reduse hakkında bir sorum var bir silaha reduse yapılınca str,dex vb. haric ne gibi kayıpları oluyo o silahın cwp larınız icin simdiden tsk
quote:
Orjinalden alıntı: alfy
arkadaslar daha oncce boyle bir topic acıldımı biliyorum ama reduse hakkında bir sorum var bir silaha reduse yapılınca str,dex vb. haric ne gibi kayıpları oluyo o silahın cwp larınız icin simdiden tsk
arkadaşım bak reduce olan iteme paison damge ve benzeri tür şeyleri basmassın upg olur +7 ye kadar yanma riski çok azdır .daha sonradanda bunu düzeltme şansın yok gibi bişeydir
bi kaybı olmuyo normal damage den 20-80 arası az vurursun (yaratığın cinsi ve silahın + sına göre değişir) ve de silahı + 100 yapsan bile yanmaz :D lvlin düşükse bas çekinme ama +8 reduce raptoru normal fiyatın cok altında satarsın
ben +1 de glave reduce bastım patladı ondan sonra hiç basmadım +1 de patladığına göre yanma ihtimali yüksek olabilir.
BENDE +7 RAPTORU +8 DENEDIM YANI GAZA GELDIM AMA SONUCTA
quote:
Orjinalden alıntı: CaNT_SToP
bi kaybı olmuyo normal damage den 20-80 arası az vurursun (yaratığın cinsi ve silahın + sına göre değişir) ve de silahı + 100 yapsan bile yanmaz :D lvlin düşükse bas çekinme ama +8 reduce raptoru normal fiyatın cok altında satarsın
benim aresde yeni bi charım var ve elinde bill var reduse bastım ve de su an +4 lwl 37 bu char ben bu charla bille +? kadar basabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: _SmyrnA_
ben +1 de glave reduce bastım patladı ondan sonra hiç basmadım +1 de patladığına göre yanma ihtimali yüksek olabilir.
cant_stop un soylemek istedigi reduceli bi iteme artı basmanın kolay oldugu galiba reduce basarken yanma ihtimali var cunku benim bir arkadasımda gleaveye reduce basarken yakmıstı
premiumlar up yaparken cok fark ettiriyomu?
quote:
Orjinalden alıntı: _SmyrnA_
dandik upgrade scrolluyla basarsan tabi yanar. o 264k lık scrolle değil de pahalı olan scrolle basman lazım . o zaman buyuk ihtimal yanmaz
arkadaşım bi silaha reduce atarsan o silaha bi daha poison felan atamıyosun ve premiumlarda herseye cok faydalı oluyo mesela ultra pre varsa rpr yaparken %50 daha az para veriyosun up yaparken de kırılma oranı düşüyo
bende preminium upgradeye etkili oluyor diye biliyorum
bu arada damage basam silaha bi faydası olur mu????
İyi o zaman ben reduce item yapıp + bassam daha az yanar bide elbiseye reduce basılıyo mu??? shell e falan??
quote:
Orjinalden alıntı: ASİ*WİSH
quote:
Orjinalden alıntı: alfy
arkadaşım bak reduce olan iteme paison damge ve benzeri tür şeyleri basmassın upg olur +7 ye kadar yanma riski çok azdır .daha sonradanda bunu düzeltme şansın yok gibi bişeydir
yok gibi bişey deil bi kere reduce yaparsan o item öyle kalır
quote:
Orjinalden alıntı: technical_tr
İyi o zaman ben reduce item yapıp + bassam daha az yanar bide elbiseye reduce basılıyo mu??? shell e falan??
reduce basılan iteme dex-str bonus falan eklenmiyo. shell e reduce basana deli derim :))
Bide şuan olan charonda satılan High Class Reduce Scrool sakın almayın arkadaşlar high classlar %100 yanıyo bizim bi arkadaş +1 Raptoru 2m kar edeyim derken yaktı aman dikkat...
quote:
Orjinalden alıntı: technical_tr
shell le reduce bassan bile 60- giyilmiyo bosuna harcama paranı
reduce basmaın boşuna hem dex str posion gibi damage leri basamazsınız hemde reduce bastığınız itemi satmaya çalıştığınızda fiyatı acayip düşer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme