Şimdi Ara

Reeder A7S-3G ALACAK OLANLAR ALMIŞ BULUNANLAR TELEFON ÖZELLİĞİ KAZANDIRAN YAZILIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
7
Favori
14.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bende anlamadım indirdik e şimdi ? @itfaiyeci
  • cthax kullanıcısına yanıt
    cthax sana özelden de söyledim senin cihazın farklı o yüzden burada paylaştığım yazılımları cihazına yüklemeye kalkma cihazın brick olursa sorumlusu ben değilim?
  • dildar303 D kullanıcısına yanıt
    daha önce ben de kurmadım sadece gerekli olabilir diye indirdim. denedikten sonra cevap yazarım. eğer cihazını orjinal yazılıma döndürünce hala pc de bağlayınca görünmüyorsa garantiye gönder acilen cihazını.
  • Merhaba,oncelikle itfaiyeciye teşekkür ederim yardım ve ilgisi için;
    Şimdi şunu belirtmek istiyorum yukarıda ki dosyayi indirdim içinde açıklama ve gerekli root programları geliyor tüm yönergelere uyarsanız kolayca yapılabiliniyor,benim de olmadı sebebi sanırım benim cihazımın A7S değil A7S 3G NEW İPS olması,malum piyasadan A7S toplatilmiş yerine ise bendeki veriliyor. Yani siz A7s almaya gidiyorsunuz size haberiniz olmadan üst modelini veriyorlar.

Birde yukaridaki programla normal A7S kullanıcıları root etmeyi deneyip feedback verilirse sevinirim,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

Reeder'ın yeni ürünü olan A7S IPS'e telefon özelliği kazandırma hakkına ana konuyu açtım dilerseniz bakabilirsiniz :http://forum.donanimhaber.com/m_91760336/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: itfaiyeci

daha önce ben de kurmadım sadece gerekli olabilir diye indirdim. denedikten sonra cevap yazarım. eğer cihazını orjinal yazılıma döndürünce hala pc de bağlayınca görünmüyorsa garantiye gönder acilen cihazını.

üstad bilgisayara bağlamayi basardim simdi, sorun kablodaymis. benim tablete en son yazilim yuklerken bozulmuştu donuyordu hep. şimdi ben pc den yeni rom u nasil yukleyebilirim. artik bulun buna bi cozum :) rom mu atmam gerek yeni fw mi yuklemem gerek. yazilim eksik yuklendigi icin donuyor galiba

• selam

a7s 3g ilk çıkan modeli cihaz açılmıyor başlangıç yazısında takılıyor baştan başlıyor yine takılıyor ve kendi kendine yapıyor bunu. reset deliği varmış iğne gibi birşeyle oraya basınca resetleniyormuş ama o reset deliği cihazın neresinde bilen var mı ? bir ses açma ve güç tuşuna basılı tutunca da bir şey çıkmıyor . dakikalarca bastım çıkmadı . bir ara fastboot mode diye beyaz bir ekran geldi ki orada bir şey yapılamıyor zaten . Reset için bilgi verecek yardımcı olacak biri var mı ?

teşekkürler.
  • dildar303 D kullanıcısına yanıt
    hocam bi gelisme olunca bana da haber et

• reset bir düğme değil, güç düğmesinin yanındaki toplu iğne boyutundaki delik, oraya kürdan toplu iğne sokarak resetleniyor.

ROM, yükleme, telefon özelliği için; bu başlık yerine linki verilen başlığı incelerseniz sorunlarınızın bazılarının cevaplarını rahatlıkla bulabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_91760336/tm.htm
  • valhalax V kullanıcısına yanıt
    valhalax teşekkür ederim de o bahsettiğin delik yok güç düğmesinin yanında veya cihazın başka biyerinde aynı cihaz varsa ya da bununla ilgili bir görüntü paylaşırsan sevinirim

birde cihaz artık recovery modda açılıyor sadece kapatmıyorum yada normal açamıyorum bununla ilgili bilgin varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simarikg

valhalax teşekkür ederim de o bahsettiğin delik yok güç düğmesinin yanında veya cihazın başka biyerinde aynı cihaz varsa ya da bununla ilgili bir görüntü paylaşırsan sevinirim

birde cihaz artık recovery modda açılıyor sadece kapatmıyorum yada normal açamıyorum bununla ilgili bilgin varmı ?

A7S modeli değilmi kullandığın. Cihaz şu anda elimde güç düğmesinin üstünde ses tuşları var altında reset için delik var. Arkadan bakarsan R harfi var arka kapakta.

Recovery mod ile ilgili tahminim yok maalesef.
  • resimleri koydum bahsettiğin şeyler yok bakabilirsin Reeder A7S-3G ALACAK OLANLAR ALMIŞ BULUNANLAR TELEFON ÖZELLİĞİ KAZANDIRAN YAZILIM Reeder A7S-3G ALACAK OLANLAR ALMIŞ BULUNANLAR TELEFON ÖZELLİĞİ KAZANDIRAN YAZILIMhttps://store.donanimhaber.com/fa/81/fe/fa81fe53a012fad70e1e0f3038f43f93.jpg Reeder A7S-3G ALACAK OLANLAR ALMIŞ BULUNANLAR TELEFON ÖZELLİĞİ KAZANDIRAN YAZILIM Reeder A7S-3G ALACAK OLANLAR ALMIŞ BULUNANLAR TELEFON ÖZELLİĞİ KAZANDIRAN YAZILIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simarikg -- 27 Haziran 2014; 15:29:33 >

• valhalax V kullanıcısına yanıt
    Hocam reset dugmesi falan goremedim ben de

• Resimde gözüken bizim burda bahsettiğimiz A7S modeli değilki farklı bir tasarımı var.

İlk mesajda A7S in resmi var, girişler ve yerleşim oldukça farklı. yinede tabletlerde reset olması lazım. Kullanım kılavuzu yok mu? Bir delik şeklinde olmasa bile tuş kombinasyonu olabilir. power ve ses tuşlarını deneyebilirsiniz.
  • denemediğim bir şey kalmadı sanırım
    baştan yazılım yüklemem gerek bir tane denedim new modelinindi galiba cihaz düzelmedi ilk çıkan A7S modelinin yazılımını bulabilirsem cihaz elki düzelebilir.
  • benim ekledigim yazilimi deneyin. a7s icin operator ayari yapiomis tepefon yazilimi

• ece2006 E kullanıcısına yanıt
    sizin eklediğiniz yazılımı bulamadım tekrar paylaşabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ece2006

benim ekledigim yazilimi deneyin. a7s icin operator ayari yapiomis tepefon yazilimi

telefon.gorusmesi oluyor yani oyle mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ece2006

reeder a7s telefon türkiye yazılımı

buyrun

Arkadaşlar bu yazılımı deneme fırsatınız oldumu? ece2006 paylaşımın için teşekkürler, rahatsızım biraz o yüzden nete pek giremiyorum. en kısa zamanda ben de deneyip durumu paylaşacağım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.