Şimdi Ara

Reeder A7S-3G ALACAK OLANLAR ALMIŞ BULUNANLAR TELEFON ÖZELLİĞİ KAZANDIRAN YAZILIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
7
Favori
14.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.reederapps.com/yazilimlar/reeder_a7s/ bu adresteki yazılımı sakın yüklemeyin! rar dosyasının adını 4.2 yapmışlar sadece. telefon özelliği olmayan 4.0.4 sürümü reeder firmware bu dosya, ya sanki yeni bişey veriyomuş gibi dalga geçiyorlar insanla
  • quote:

Orijinalden alıntı: itfaiyeci

http://www.reederapps.com/yazilimlar/reeder_a7s/ bu adresteki yazılımı sakın yüklemeyin! rar dosyasının adını 4.2 yapmışlar sadece. telefon özelliği olmayan 4.0.4 sürümü reeder firmware bu dosya, ya sanki yeni bişey veriyomuş gibi dalga geçiyorlar insanla

dövsek mi ne yapsak :) farklı bişey yoksa denemeye gerek yoktur. peki hocam adamlarla iletişime geçsek android 4.2 yazılım istiyoruz desek ilgilenmezler mi, yada bu ayıplarını yüzlerine vursak :) aslında a7 3g yazılımı İyiydi, flash sorunu çözülse çok iyi olacak, adamlarla iletişime geçecem tüm taleplerimi iletecem, tabi dinleseler oda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dildar303 D kullanıcısına yanıt
    Bir dene bakalım, ama yeni bişey ortaya koyamadan eski yazılımın üzerine yeni diye yafta vurup sitesine koyan firmadan ne hayır gelir o muamma
  • itfaiyeci kullanıcısına yanıt
    Özelden msj ma bakar mısınız hocam

• Telefon olarak kullanmak için radio ve update.zip i tabletin dizinine attım, fakat ayarlar > tablet hakkında yolunda yerel güncelleme yok sadece Wireless uptade var.recovery modda da aborted veriyor ne yapmam lazım acaba

• Arkadaşlar benim tablet açılmıyor yani açılıyor ama kilit ekranında donuyor kalıyor hiç bir işlem yapamıyorum.ROM mu atcaz napcaz nasıl atıcam rom bilen yardımcı olabilir mi?

• Telefon özelliğini açabilmek için Build.Prop dosyasinda bişeylerin değiştirilmesi gerekiyormuş ancak ben bulamadim. Bilgisi olan yardimci olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Arkadaşlar benim tablet açılmıyor yani açılıyor ama kilit ekranında donuyor kalıyor hiç bir işlem yapamıyorum.ROM mu atcaz napcaz nasıl atıcam rom bilen yardımcı olabilir mi?

Aynen dostum bende dün yazilimı değiştirirken öyle oldu. tuş kilidini açmaya çalşınca donup kalıyor, kapatma tuşuna basılı tutup kapatana kadar bişey olmuyor. hep donuyor kullanamıyorum hiç. bir çözüm bulunca benimle de paylaşırsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: batur17

Telefon özelliğini açabilmek için Build.Prop dosyasinda bişeylerin değiştirilmesi gerekiyormuş ancak ben bulamadim. Bilgisi olan yardimci olabilirmi?

Dostum bul bu yöntemi ve kurtar bizi yazilim degistirmekten :) yazilim degistire degistire cihazı bozduk :) bi önceki msja baksanız acaba bi bilginiz var mı karşılaştığımız sorunla ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: dildar303

quote:

Arkadaşlar benim tablet açılmıyor yani açılıyor ama kilit ekranında donuyor kalıyor hiç bir işlem yapamıyorum.ROM mu atcaz napcaz nasıl atıcam rom bilen yardımcı olabilir mi?

Aynen dostum bende dün yazilimı değiştirirken öyle oldu. tuş kilidini açmaya çalşınca donup kalıyor, kapatma tuşuna basılı tutup kapatana kadar bişey olmuyor. hep donuyor kullanamıyorum hiç. bir çözüm bulunca benimle de paylaşırsan sevinirim

Uğraşıyorum hocam hala.Biraz ilerleme kaydettim bakalım ayarlara girip fabrika ayarlarına dönmeyi denicem.Tabi girebilirsem.
  • Ben orayı da geçtim defalarca format attım fakat değişen bişey olmadı. sizdeki sorun nasıl başladı, benim gibi yazilim yuklerken mi oldu, eğer benimkisi gibiyse yazılımsal bir sorun vardır

• quote:

Ben orayı da geçtim defalarca format attım fakat değişen bişey olmadı. sizdeki sorun nasıl başladı, benim gibi yazilim yuklerken mi oldu, eğer benimkisi gibiyse yazılımsal bir sorun vardır

Ben laptoptan oyun yüklerken oldu yazılım yüklemesi yapmıyordum da sorun şu kilit ekranını geçince takılıyor kalıyor demin ayarlarda gezinmiştim sorunsuz şimdi hiç giremiyorum ayarlara.
  • quote:

quote:

Ben orayı da geçtim defalarca format attım fakat değişen bişey olmadı. sizdeki sorun nasıl başladı, benim gibi yazilim yuklerken mi oldu, eğer benimkisi gibiyse yazılımsal bir sorun vardır

Ben laptoptan oyun yüklerken oldu yazılım yüklemesi yapmıyordum da sorun şu kilit ekranını geçince takılıyor kalıyor demin ayarlarda gezinmiştim sorunsuz şimdi hiç giremiyorum ayarlara.

sorunlar farklı oluşmuş fakat aynı, bende bazen 5 dakka kadar sorunsuz bir şekilde kullanıyorum sonra aniden yine donuyor.

• quote:

quote:

quote:

sorunlar farklı oluşmuş fakat aynı, bende bazen 5 dakka kadar sorunsuz bir şekilde kullanıyorum sonra aniden yine donuyor.

İşin ilginç yanı tableti kapatamıyorum da kapatma tuşuna bastığımda donuyor uzun basınca tekrar başlatıyor cihazı.

• Aynen valla agzına sağlık kapanmıyor. aynı şeyle karsı karşıyayız :) senin tabletin için üzüldüm ama bi arkadaş bulduğum için sevindim

• quote:

Aynen valla agzına sağlık kapanmıyor. aynı şeyle karsı karşıyayız :) senin tabletin için üzüldüm ama bi arkadaş bulduğum için sevindim

Ben de sevindim ama tabi ki tablet için üzüldüm. Bu cihazı garantiye gönderip beklemek de istemiyorum zaten işim başımdan aşkın şu sıralar 1-2 ay beklemem gerekecek.Mutlaka bir yolu vardır yani rom atcaz da nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 27 Nisan 2014; 19:22:26 >
  • quote:

quote:

Aynen valla agzına sağlık kapanmıyor. aynı şeyle karsı karşıyayız :) senin tabletin için üzüldüm ama bi arkadaş bulduğum için sevindim

Ben de sevindim ama tabi ki tablet için üzüldüm. Bu cihazı garantiye gönderip beklemek de istemiyorum zaten işim başımdan aşkın şu sıralar 1-2 ay beklemem gerekecek.Mutlaka bir yolu vardır yani rom atcaz da nasıl.

Bende servise göndermeyi düşünmüyorum bide root izni vermişim garanti kapsamında değildir büyük ihtimal. O yüzden kendim yapmayı dusunuyorum yada bi telefoncuda yaptıracam. rom meselesi nasıl olur ki bildigimiz yazılım yüklemek ise onu denedim fayda etmedi, zaten yazilimı tam yükleyemedigi için böyle sorun olustu. Eger rom yüklemek farklı bi meseleyse dene derim :) olursa bana da anlat çünkü hiç bir bilgim yok :)

• quote:

quote:

quote:

Bende servise göndermeyi düşünmüyorum bide root izni vermişim garanti kapsamında değildir büyük ihtimal. O yüzden kendim yapmayı dusunuyorum yada bi telefoncuda yaptıracam. rom meselesi nasıl olur ki bildigimiz yazılım yüklemek ise onu denedim fayda etmedi, zaten yazilimı tam yükleyemedigi için böyle sorun olustu. Eger rom yüklemek farklı bi meseleyse dene derim :) olursa bana da anlat çünkü hiç bir bilgim yok :)

İkimiz de tam bilmiyoruz konu sahibi arkadaşı beklemekte fayda var :)

• Aynen dunden beri bekliyorum bende. itfaiyeci abimiz gelse de bilgi verse :)

• Düzelttim hocam çok şükür! Çok mutluyum! Ne demişler azimle ***** taşı delermiş :D Sen düzeltemediysen anlatırım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.