Şimdi Ara

Reeder A7S-3G ALACAK OLANLAR ALMIŞ BULUNANLAR TELEFON ÖZELLİĞİ KAZANDIRAN YAZILIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
7
Favori
14.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hocam bugün çocuklar elledi tableti ve desen kilidini bloke ettiler. Gmail oturumu mu açmak istiyorum fakat olmuyor kullanıci adı veya şifre hatali diyor ama hatalı da değil. şifremi degistirip denedim yine olmadı. şimdi bu sorunu nasıl aşabilirim. hard reset diye bir mevzu var o nasıl olur lütfen yardımcı olun acil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dildar303 D kullanıcısına yanıt
    şu an cihaz yanımda olmadığı için bu konuda yarına kadar yardımcı olamayacağım. durum acil ise reederin telefon numaralarına ulaşırsanız cihazın nasıl hard reset edileceğini anlatırlar kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: itfaiyeci

şu an cihaz yanımda olmadığı için bu konuda yarına kadar yardımcı olamayacağım. durum acil ise reederin telefon numaralarına ulaşırsanız cihazın nasıl hard reset edileceğini anlatırlar kanımca

Sağolun hocam buldum yöntemini. lazım olacak arkadaşlarla da paylaşalım, reederin sitesinden buldum buyrun..http://www.reeder.com.tr/reeder-blog/reedpad4n-unloop/

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgicalpay -- 19 Nisan 2014; 15:56:37 >
  • bilgicalpay B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım roma gerek yok telefon özelliği için. dialer one gibi programlar ile telefon özelliğinin kullanılabildiğini yazmış incelemesini yapan arkadaşlar linkten incele istersen
    http://forum.donanimhaber.com/m_87504846/f_/key_Reeder%252BA7S%252BNew//tm.htm#88230362
  • bilgicalpay B kullanıcısına yanıt
    ayrıca reeder sitesinde cihazınız için 2 adet rom yayınlanmış, talimatlara uyarak yükleyip deneyebilirsiniz.
    http://www.reederapps.com/yazilimlar/reeder_a7s_new/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itfaiyeci -- 16 Nisan 2014; 23:55:23 >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgicalpay -- 19 Nisan 2014; 15:55:01 >
  • Arkadaşlar bende a7s aldım çocuklara ama subway surf fena halde kasıyor acaba android sürümü ice cream olduğu için mi?
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgicalpay -- 19 Nisan 2014; 15:56:10 >
  • bozkurt26 kullanıcısına yanıt
    Dostum kasma tabletin işlemcisiyle alakalı bir konu. ucuz tabletten çok iyi performans bekleyemezsin.

• quote:

Arkadaşım roma gerek yok telefon özelliği için. dialer one gibi programlar ile telefon özelliğinin kullanılabildiğini yazmış incelemesini yapan arkadaşlar linkten incele istersen
    http://forum.donanimhaber.com/m_87504846/f_/key_Reeder%252BA7S%252BNew//tm.htm#88230362

Abicim açilmıyor link. Bide o attıgın rom lar ı denedin mi ne gibi ozellikleri var farklılıklari var yada

dildar mesajda verdiğim link zaten A7S NEW inceleme linki ve de link açılıyor, sadece sen çok sabırsızsın sanırım A7S NEW romlarını deneme şansım olmadı, maalesef o makineye sahip değilim
  • quote:

Denedim dialer one programinı fakat olmadi. Daha önce bi kaç programda daha denemiştim bunun gibi ama olmadi. Bunun gibi yüzlerce program var fakat cözüm bu degil bence tek cözüm rom u degiştirmek.

• quote:

dildar mesajda verdiğim link zaten A7S NEW inceleme linki ve de link açılıyor, sadece sen çok sabırsızsın sanırım A7S NEW romlarını deneme şansım olmadı, maalesef o makineye sahip değilim

Hocam bahsettiğim link dialer one linkiydi açılmayan oydu yoksa a7s new romlarinı içeren linkler acıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: dildar303

quote:

Hocam bahsettiğim link dialer one linkiydi açılmayan oydu yoksa a7s new romlarinı içeren linkler acıldı

Ben dialer one linki vermedim, uygulamayı google play den indirebilirsiniz arama kısmına yazdığında çıkması lazım. Zaten senin cihaz A7S 3G bildiğim kadarı ile rom değiştirmeden dialer programları telefon olarak kullanım için işe yaramıyor. A7S NEW romlarını A7S 3G cihaza yükleme sakın işlemci ve grafik işlem birimleri farklı bu sebeple cihazın brick olma ihtimali yüksek!!! A7S NEW rom linkini bizim cihazlara atfen vermedim, bilgicalpay kullanıcısına hitaben yazmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itfaiyeci -- 22 Nisan 2014; 14:44:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dildar303

quote:

Ben dialer one linki vermedim, uygulamayı google play den indirebilirsiniz arama kısmına yazdığında çıkması lazım. Zaten senin cihaz A7S 3G bildiğim kadarı ile rom değiştirmeden dialer programları telefon olarak kullanım için işe yaramıyor. A7S NEW romlarını A7S 3G cihaza yükleme sakın işlemci ve grafik işlem birimleri farklı bu sebeple cihazın brick olma ihtimali yüksek!!! A7S NEW rom linkini bizim cihazlara atfen vermedim, bilgicalpay kullanıcısına hitaben yazmıştım.

İyiki uyardınız yoksa deneyecektim Bende sandım yeni bir yazılımdır :) peki hocam bu verdiğiniz linktekihttp://www.reederapps.com/yazilimlar/
    hangi yazılımlar benim cihaza uyar ve bir zarar vermez, biraz meraklıyım denemeden duramam bari yanlış bişey yapmayayım

• ben şu an itibariyle aldım sim kartı taktım ancak internete girmiyor, kartı tanıyor ancak baglantı yok. veri dolaşımınıda açtım. herhangibir ayar gerektiriyormu? bilgi verirseniz sevinirim.
    bu yazılımı deniyebilirsiniz. fakat isterseniz biraz sabredin ben bir deneyeyim, cihaza attığım romlar stabil olduğu için değiştirmemiştim, ama sizin hatırınıza bir deneyeyim sonucu burada yazarım.

http://www.reederapps.com/yazilimlar/reeder_a7s/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itfaiyeci -- 24 Nisan 2014; 13:28:31 >
  • itfaiyeci kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: batur17

ben şu an itibariyle aldım sim kartı taktım ancak internete girmiyor, kartı tanıyor ancak baglantı yok. veri dolaşımınıda açtım. herhangibir ayar gerektiriyormu? bilgi verirseniz sevinirim.

Ayarlar>diğer>mobil aglar>erişim noktası adları kısmını takip ederek internet ayarlarınin olup olmadığını görebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.