Şimdi Ara

Reeder A7S-3G ALACAK OLANLAR ALMIŞ BULUNANLAR TELEFON ÖZELLİĞİ KAZANDIRAN YAZILIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
7
Favori
14.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekurler programi bekliyorum. birseydaha bu yazilima ait cihazin sayfasinda bir kqc yazilim daha var onlarida denediniz mi

• dediginizi yaptim aynen kulaklikdan ses. gelmiyo .
  • ece2006 E kullanıcısına yanıt
    kulaklıktan dediğiniz? telefonun kulak dayanan ahizesinden mi? yoksa kablolu kulaklık mı? eğer linkini verdiğim programı yükleyip verdiğim resimlerdeki gibi ayarlarda always on speakerphone seçeneğini yeşile döndürdünüz ve hala ahizeden ses gelmiyor ise ahizeniz arızalı olabilir.
    işaretlediğim seçeneği sola kaydırıp yeşile döndürün.
     Reeder A7S-3G ALACAK OLANLAR ALMIŞ BULUNANLAR TELEFON ÖZELLİĞİ KAZANDIRAN YAZILIM
  • programi belirttiginiz gibi yaptim . program otomatik. olarak arka ses cikisni akyif yapiyor . tus ile spaker i kapattigimizda da sesi kesiyor. benim istedigim sadece iulaligimizi dayadigimiz ahizeden sesin gelmesi. .. arizali degil yazioimsal olarak ayarli degil. bahsettiginiz uyan diger yazilim nasil caba.
    maalesef aynı anda hem ahize hemde arka hoparlör aktif diğer yazılımda da, o sorunu bende başka programları denememe rağmen aşamadım.
  • bu sorunu cozecek kesin prohram vardir bulmak lazim. tesekur ederim bu cihaza tam uyumlu yazilim vardir insallah. tesekurler calismalarinizda basarilar dilerim.
  • Tableti almak üzereyim,gps i ile ilgili tecrübesi olan var mı? Uyduya bağlanma süresi,kopma yada benzeri sorun yaşayanlar var mı?
  • bir zamanlar kullanmıştım bu aletten,GPS'inde sorun yok.gayet iyiydi.
  • engin576 kullanıcısına yanıt
    gps gayet hızlı igo ve navigon ile test ettiğimizde ve karşılaştırdığımızda piranha aristo2 den daha hızlı ve güçlü olduğunu tespit ettik, Yalnız şu an a7s new çıkmış, 270-300 tl arası satılıyor, eğer bu fiyatlara A7s 3g alacaksanız onun yerine A7S new modelini öneririm, yazılım atmadan telefon özelliği kullanılıyor bildiğim kadarı ile.
  • itfaiyeci kullanıcısına yanıt
    kesinlikle ben aldım a7s new modelini çok memnunum 8gb hafızası var
    Alıcam ama piyasa da yok,bimeks fiyatı iyi ama internet satışı yok,istanbulda bir kaç noktada var..... takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.m.y

Nereden kaç liraya aldınız ? iyi akşamlar.
  • Ben bu tabletin rootunu bulamadim bulabilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • root genius ile rootlayabilirsiniz en kolay root metodudur. Aşagıda linki mevcut
    http://cs09.userfiles.me/f/0/1393689459/43506685/0/9a111a8b412f4916ca95ba3a69ebbeda/seawap.ru_Root_Genius-.rar
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin576

quote:

Orijinalden alıntı: y.m.y

Nereden kaç liraya aldınız ? iyi akşamlar.

bimeksten 269tl ye aldım
  • Merhaba itfaiyeci kardeş oncelikle cok çok teşekkür ederim bu yardimın için. Fakat bu vermiş olduğun yazılımdaki flash player sorunlu ve çalışmiyor. Farklı versiyondaki bi flash player yuklemek istediğinde ise şu uyariyi veriyor "aynı ada farklı imzaya sahip bi uygulama zaten yüklü". Uygulama bi sistem uygulaması olarak yüklü olduğu için kaldıramıyorsun da. Rica etsem bu flash player sorunuyla bi ilgilensen ve bana bi cevap versen cok iyi olur. Özel olarak senle iletişime de gecmek isterim konuyu daha iyi anlatabilmek adına. Şimdiden teşkkürler diyorum eline emegine sağlık

• dildar303 D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım önce cihazı root genius programı ile rootla, daha sonra link2sd programına gerekli kök izinlerini verdiğinde sistemde yüklü gelen flash playeri kaldırabilirsin. ben kendi tarayıcısı ile performans alamadım flash player in hiçbir sürümünde, dolphin browser öneriyorum onu kullanırsan sorun olmaz.
    dostum root ile ilgili hiç bir bilgim yok malesef :-) root u nasil yapmam gerek bilgisayardan mı yapiliuor nasil yapiliyor ki. bide zaten dolphin browser kullanıyorum bede fakat flash player çalışmadıgı için aynı sorun dolphinde de yaşanıyor. ornegin ben goal united diye bir oyun oynuyorum ama flash calışmadiğı için dolphinde de açılmiyor. ben şunu düşünüyorum o yazılımı yüklemeden önce yazilimın içindeki o flash player.apk yi silsek yazılımı öyle yüklesek olmaz mı :-) saçma bi fikir ama ne bileyim olabilir belki :-)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.