Şimdi Ara

Reeder A7S-3G ALACAK OLANLAR ALMIŞ BULUNANLAR TELEFON ÖZELLİĞİ KAZANDIRAN YAZILIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
7
Favori
14.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın değerini arttırdın resmen. ellerinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: deryader

Cihazın değerini arttırdın resmen. ellerinize sağlık

reeder bana dua etsin şaka bir yana elimizde olan cihazları tam anlamı ile kullanma imkanımız oldu bu yazılım ile
  • Sevgili dostum ben swnin verdigini yukledim ama olmadı ve batarya kafayi yedi geri donmek istiyorum bana acil yardim et lutfen batarya bir turlu dolmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmadi derken? yazilim hatasiz yuklendi ise hatanin yazilimsal olacagini zannetmiyorum\ eski yazilima donmek istiyorsaniz eger 10 dakikaya kadar linki paylasirim az bekleyin.

Reeder A7S 3G cihazın orjinal romunu aşagıdan indirebilirsiniz, telefon özelliği bloklanmış olan yazılımdır. verdiğim rom ile sorun yaşayanlar bu romu yükleyerek cihazı orjinal haline döndürebilirler

http://reeder.com.tr/selekt/A7S_yazilim_1.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itfaiyeci -- 28 Ocak 2014; 14:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bende anlMdim batarya kafayi yedi bir sarj oluyor bir olmuyor yuzde altmis varken biranda yuzde ona dusuyor sonra kapaniyor falan iste anlamadım paylasim icin tesekkur ederim saol

• Yeni görüyorum başlığı inanılmaz birşey çıkarmışşın dostum tebrik ederim.
    Diğer 3gli cihazlarda ahize yok kulaklıkla aktifleşebilir mi ?
  • İtfaiyeci bu zip dosyasında a8 çıktı dostum ya

• celik17n C kullanıcısına yanıt
    a8 değil o iyi bakarsan klasörün ismi sadece, indirdiğin adres ve dosyaya dikkat edersen reederin sitesi ve reeder a7s 3g stock romu var içinde klasörün içindekileri belleğe kopyalayıp güncelleme yapacaksın. klasörün ismi A801_P1_03WX_KJ01_SS44_R_0_130508_01 ise sorun yok. zaten verdiğim linkten başka dosya indirme şansın yok.
  • tatrak kullanıcısına yanıt
    diğer 3g li cihazlar derken ? şöyle bir mantık yürüterek nette tarama yapıyorum, bir cihazın mutlaka muadili başka bir cihaz da vardır, yani çin malı aynı cihazdan üreten en az 20 firma var fakat hepsi yazılım desteği sunmuyor. bizim a7s 3g nin, connect a7 3g muadili var telefon özelliği aktif. yani 3g özelliği yazılımsal engelli, diğer cihazlarda da bu yapılabilir, yalnız otg özelliğini aktif edemiyorum, donanımsal bir engel var sanırım. Bir cihaz daha buldum muadil, KNC MD719, onun yazılımını da denedim ama nafile otg aktif olmuyor. sizin 3g li cihazdan kastınz hangi cihaz acaba?
  • Diğer markaların 3gli modelleri ;

misal : Piranha Aristo 9,7'' 3G Tablet Pc yada Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5105 8'' 3G Tablet Pc

Yazılım işlerinden pek anlamam kusura bakmayın tam öğrenmek istediğim yukarıdaki cihazlarda sonuçta 3g li ve sadece ahize kısımları yok bunlara da dediğiniz olay uygulanamaz mı diye sordum ?
    İlgine teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatrak -- 30 Ocak 2014; 1:57:50 >
  • tatrak kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi elinizdeki cihazın muadil çin üretimlerini araştıracaksınız mutlaka bulursunuz ama samsung için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Samsung patentli üretim, muadili çin mallarının yazılımları samsung cihazlara uymaz. Ama android developer forumlarını araştırırsanız samsung için de yapılmış romlar vardır mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itfaiyeci -- 30 Ocak 2014; 2:05:04 >
  • 4 gb hafıza var diye yeni modelini aldım bel tel. arama ve mesaj için rootla romla ugraşmak gerekmiyo

http://www.bimeks.com.tr/urun/139427/reeder-a7snew-3g-7--tablet-pc.aspx
  • Evet arkadaşlar ben de ay başı piyasaya çıkan Reeder reedpad A7S New modelini aldım. Arama özelliği açık tabletin. Tavsiye ederim 269TL Kdv dahil fiyatı da çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mshell

Evet arkadaşlar ben de ay başı piyasaya çıkan Reeder reedpad A7S New modelini aldım. Arama özelliği açık tabletin. Tavsiye ederim 269TL Kdv dahil fiyatı da çok iyi.

firmalar Talebin arttığını görerek bu phablet sektörüne sonunda yeni ürünler sokmaya başladılar.
  • itfaiyeci kullanıcısına yanıt
    y.m.y kullanıcısına yanıt
    Aslında telefon olarak kullanılabileceğini tesadüfen öğreniyorsunuz Kişiler ve arama ikonları yok ama arama alıp gönderiliyor 3G görüşme yapılabiliyor.
    Googleplayde contacts+ vb. gibi sıradan bir app ile rehber ve arama gelebiliyor ancak şunu da elirtmekte yarar var Telefonlar kadar uzun süreli kullanım sağlamıyor maks 3 belki 4 saat karma kullanım süresi.

y.m.y arkadaş bu ürünle ilglili bir inceleme ve tartışma konusu başlatmış :

http://forum.donanimhaber.com/m_87504846/f_/key_a7s%252Bnew//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mshell -- 10 Şubat 2014; 13:20:34 >
  • Teşekkürler arkadaşım çok güzel oldu .hiçbir sorun yok cihaza . .bulduğun
    Ve çalışan yazılımları burda paylaşır san çek teşekkür e der im .cihaza kulaklık da var sesi burdan veren yazılıml da muhakkak vardır .teknik servis kulaklık olduğunu ve çalıştığını söylüyor .yazılmı vermiyor .
  • ece2006 E kullanıcısına yanıt
    sesin ahizeden gelmesi için speakerphonex yazılımını cihaza yükleyip bütün seçenekleri aktif etmeniz gerekiyor. Şimdi baktığımda playstore linkinin kırık olduğunu gördüm, cihaz yanımda değil yarın öğlen gibi sitenin birine upload eder paylaşırım uygulamayı.
    https://lh5.ggpht.com/TQFX1An7jAAbrPahl5p2I-iRUFmePxULyk4Wj40rknFdEbTutMsc56Hz9AAMw54tgOk=h310 programı yükleyince resimdeki always on speakerphone seçeneğini aktif edin, yeşile dönsün tamamdır.
  • tesekkur ederim yazilimi kullaniyorum .kulaklik sesi de gelirse telefon olur. cihaza uyan en iyi yazilim bu mu acaba. gelistirmeler yapila bilirmi kulaklik sesi normal kulaklikdan yelen yazilim ek program gerektirmeden.
    Android sistemlerin yabancısıyım ama geliştirici arkadaşlar rom üzerinde uğraşır ise olabilir, cihazın fazla kullanıcı kitlesi olmadığı için dediğiniz olay zor görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.