Şimdi Ara

Reeder A7S-3G ALACAK OLANLAR ALMIŞ BULUNANLAR TELEFON ÖZELLİĞİ KAZANDIRAN YAZILIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
7
Favori
14.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazılımın içinden sistem apk sını öyle rardan çeker gibi çıkartamazsın. yazılımı zip olarak açıp içinden çekersen dosyanın boyutu farklı olacağından yazılım yüklenmez. root için öncelikle root genius yazılımını indir. telefonunu usb-data kablosu ile pc ye bağla, daha sonra root genius programını çalıştır. zaten sağ altta tek bir tuş var ona bastığında 1-2 dakika beklediğinde cihaz rootlanıyor.
  • itfaiyeci kullanıcısına yanıt
    Peki hocam root izni vermeden bu sorunu halledemez miydik. Bide ben daha once denedim bilgisayarla baglanti kurmaya caliştım sadece şarj aldı yani bilgisayar gormedi bunu. Bu sorunu nasil halledebilirim cunku bu olmazsa root iznini veremem anladıgim kadariyla. Bide root genius programını nerden bulabilirim. Daha onceden vermiş oldugun linkten indiremedim rusçaydı bisey anlamadı :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dildar303 D kullanıcısına yanıt
    root izni vermeden halledemezsiniz. Root genius program linki aşağıdadır. Daha önce yazılım yüklediğiniz kablo ile şimdi sadece şarz mı oluyor? kablosal bir hata olabilir ya da yüklediğiniz driverler sorunludur.
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?s=30f3146a8c3d99af5f082b49793cb330&attachmentid=2206441&d=1377189442
    Hocam allah razı olsun çok yardımcı oldunuz. Arkadaşın bilgisayarına bağlamıştım demek ki driwer yüklü değilmiş o yüzden. Uygun driwer ın linkini varsa atabilir misiniz onu da indireyim. Bide hocam ben eski yazılıma dönmek istedim vermiş olduğunuz linkten indirdim eski yazılımı yükledim fakat o a801 modelinin yazılımıydı. Orjinal eski yazılımı bulamaz mıyız. Onu şunun için söyledim yarın öbür gün sorun çıksa servise gondersek adam bize der sen bunun yazilimini değiştirmişsin garanti kapsamı dışında kalır. Onun orjinal halini bulamaz mıyız a7s e ait yazılım. Çok soru sordum mazur görün efendim :-) son bi soru daha root izni verdim diyelim, sonra o root iznini nasıl geri alabilirim. BU kadar :-) verdiğiniz her bilgi için de ayrıca teşkkürler gerçekten çok kıymetliydi çok sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: dildar303

Hocam allah razı olsun çok yardımcı oldunuz. Arkadaşın bilgisayarına bağlamıştım demek ki driwer yüklü değilmiş o yüzden. Uygun driwer ın linkini varsa atabilir misiniz onu da indireyim. Bide hocam ben eski yazılıma dönmek istedim vermiş olduğunuz linkten indirdim eski yazılımı yükledim fakat o a801 modelinin yazılımıydı. Orjinal eski yazılımı bulamaz mıyız. Onu şunun için söyledim yarın öbür gün sorun çıksa servise gondersek adam bize der sen bunun yazilimini değiştirmişsin garanti kapsamı dışında kalır. Onun orjinal halini bulamaz mıyız a7s e ait yazılım. Çok soru sordum mazur görün efendim :-) son bi soru daha root izni verdim diyelim, sonra o root iznini nasıl geri alabilirim. BU kadar :-) verdiğiniz her bilgi için de ayrıca teşkkürler gerçekten çok kıymetliydi çok sağolun

o zaten orjinal yazılım verdiğim linkin alt tarafındaki yorumlarda gerekli açıklamayı yapmıştım. Mümkün ise konuyu baştan itibaren okuyunuz, dosya ismine fazla takılmayınız. zaten yazılım zip uzantılı cihazınız usb modunda bağlandığında konunun başlangıcındaki adımları uygulayınız. Şu an cihaz yanımda değil çocuklarımda görevim bitince gider ayrıntılı olarak bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itfaiyeci -- 6 Nisan 2014; 21:39:47 >

Hocam benim demek istediğim şuydu. İlk adlıgımda tablet hakkındaki kisımda cihaz adı a7s di bu yazilimla a801 oldu. Neyse o çok sorun değil büyük ihtimal servisle bi alakamiz olmaz da :-) bana usb baglantısı için gerekli driver ı nereden bulup bilgisayaaı nasıl kuracagımı söylerseniz bide root iznini geri almayı da öğetirseniz cok makbule geçer hocam :-)
     Reeder A7S-3G ALACAK OLANLAR ALMIŞ BULUNANLAR TELEFON ÖZELLİĞİ KAZANDIRAN YAZILIM

O yazılım cihazın reeder sitesinde verilen orjinal yazılımıdır. yazılımı sitesinde verip de bu yazılım bizim değil diyeceğini zannetmiyorum. model numarası ya da diğer numaraların değişmesi sorun olmaz. üzerindeki orjinal yazılım. usb sürücülerini ne için istediğinizi sorabilir miyim? hangi yazılımı kullanmak istiyorsunuz cihaz üzerinde? yoksa cihazın otg desteğini mi aktif etmek istiyorsunuz? yazılımı cihaza yüklediğinizde zaten otomatik olarak root kalkar. yoksa root genius u çalıştırınca sağ alttaki gri tuşa basınca unroot yapar
    Hocam anlatamadım galiba. Şimdi ben kabloyla bilgisayara bağladım ya sadece şarj aldı sizde dediniz ki ya kablo bozuk yada driver calişmiyor. İşte bende tabletin bilgisayarla baglantısıni nasıl kurbaileceğimi soruyorum. Herhalde driver yüklü değil o yüzden tableti görmüyor sadece sarj alıyor.

• Eger kablonuzda bir sorun yok ise usb depolama olarak otomatik gormesi lazim. Hangi isletim sistemini kullaniyorsunuz?

Hocam benim bilgisayarim yok bi arkadaşta denedim bide internet cafede denemiştim. İkiside widows 7 ydi galiba. Kablo sorunsuz çalısiyor kabloda sorun yok. Fakat takınca sadece sarj oluyor başka bi tepki vermiyor. Bi arkadaşima sormuştum ona uygun driver yuklü degildir bilgisayara o yuzden okumuyor, gormüyor demişti bana. Yani bu tableti aldıgımdan beri daha usb kablosuyla bilgisayara bağlayamamışım, şimdi bu root izni için bilgisayara bağlamak gerekecek işte onu nasıl yapacagımı soruyorum. Sanırım siz olayi tam olarak anlamamıştınız o yüzden. Umarım şimdi anlatabilmişimdir :-)

• Drivere gerek yok dedigim gibi usb depolama olarak otomatik olarak gormesi lazim.gormuyorsa kabloda sorun olabilir ya da bagladiginiz pcler virusludur. Usb suruculerini reeder in sitesinden talep edebilirsiniz. Ben lazim olmadigi icin indirmemistim. Su anda da ulasamiyorum.

Tamam hocam sağolun yardıminız için.'umarım yaparım, yapamazsam sizden yardım isterim yine.

sürücülere ulaşamama sorunu androidden bağlanınca ortaya çıkıyormuş, an itibarı ile A7S 3G driver dosyasının linki aşağıdadır.
    http://reeder.com.tr/selekt/A7S_driver.rar
  • Abim her şey çok güzel oldu telefon niyetine kullaniyorum ama simdi simden internet yapamadim onun nedeni nedir sence mobil baglanti filan acik olmasina ragmen orjinal romdaki gibi H cikmiyor kenarda

• A7S 3G kullanmaktayım. tableti servise gönderdim şarj yerindeki sıkıntıdan dolayı. cihaz bugün geldi. şu an şarjda bi sıkıntı yok fakat 3g hattımı görmüyor. başka telefonda denedim çalışıyor hat. başka sim taktım tablet'e onu da görmüyor. ne yapmamı önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinkoybasi

A7S 3G kullanmaktayım. tableti servise gönderdim şarj yerindeki sıkıntıdan dolayı. cihaz bugün geldi. şu an şarjda bi sıkıntı yok fakat 3g hattımı görmüyor. başka telefonda denedim çalışıyor hat. başka sim taktım tablet'e onu da görmüyor. ne yapmamı önerirsiniz ?

simkarti tablet acikken cikart.tableti kapat.kapali vaziyetteyken tak sim karti.sonra tableti ac.yine olmazsa tekrar servise gonder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rusqar60

Abim her şey çok güzel oldu telefon niyetine kullaniyorum ama simdi simden internet yapamadim onun nedeni nedir sence mobil baglanti filan acik olmasina ragmen orjinal romdaki gibi H cikmiyor kenarda

Dostum şimdi sorun büyük ihtimal senin mobil ağ ayarlarındandır. sırasıyla Ayarlar>diğer>mobil ağlar>erişim noktası adları na gir. Orada senin apn lerin olmalı. Hangi hattı kullanıyrsan o isimde, eger yoksa orası boşsa manuel olarak oluşturacan. Eğer varsa da sen bi gözden geçir dogru mu ayarların. Bence sorun bu ama eğer H yerine E çıkıyorsa o zaman sorun yoktur sadece 3g değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: itfaiyeci

sürücülere ulaşamama sorunu androidden bağlanınca ortaya çıkıyormuş, an itibarı ile A7S 3G driver dosyasının linki aşağıdadır.
    http://reeder.com.tr/selekt/A7S_driver.rar

Hocam şimdi bunu yükledik mi tableti pcye bağlayabilecem değil mi. Sagolun gerçekten, çok yardimci oldunuz. Elinize emeğinize sağlık,.

Dediğim gibi yüklemeden de bağlanıp usb depolama olarak görmesi lazım. siz gene de bu sürücüleri yükleyip deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dildar303

quote:

Orijinalden alıntı: Rusqar60

Abim her şey çok güzel oldu telefon niyetine kullaniyorum ama simdi simden internet yapamadim onun nedeni nedir sence mobil baglanti filan acik olmasina ragmen orjinal romdaki gibi H cikmiyor kenarda

Dostum şimdi sorun büyük ihtimal senin mobil ağ ayarlarındandır. sırasıyla Ayarlar>diğer>mobil ağlar>erişim noktası adları na gir. Orada senin apn lerin olmalı. Hangi hattı kullanıyrsan o isimde, eger yoksa orası boşsa manuel olarak oluşturacan. Eğer varsa da sen bi gözden geçir dogru mu ayarların. Bence sorun bu ama eğer H yerine E çıkıyorsa o zaman sorun yoktur sadece 3g değildir.

Denedim aslında yani herşeyi denedim ilk aldığımda da böyleydi nasıl olduysa bimekste görevliyle yaptık alırken ama Manueli şimdi denemedim denemek istediğimde iş işten geçmişti tablet neredeyse çöp oldu sandım çok fazla kurcalamadan dolayı açılıyordu tablet ama 2-3 saniye sonra donuyordu komple olarak çok saçma bir şeydi 10larca kez rom attım yeniden başlattım derken en sonunda düzenini buldu şimdi korkuyorum tekrar sizin romu yükleyip manuelden denemeye eğer olmazsa ne yapcağım diye :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.