Şimdi Ara

Reeder A7S-3G ALACAK OLANLAR ALMIŞ BULUNANLAR TELEFON ÖZELLİĞİ KAZANDIRAN YAZILIM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
7
Favori
14.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de aynı sorun oldu hiç açılmıyo tablet keşke daha önce görseydim ben okudum dedim oh millet ne güzel yapmış şimdi bide onla uğraşıcam
  • Asus ME 372 CG alın fakirliğin gerçeği yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar lütfen yardım edin ben tablet alıcam ya galaxy tab 3 yada bunu alıcam kesin çalışırmı bu arama lütfen yardım edin lütfen help! ,
  • Arkadaşlar,
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=139427 tablete telefon ozelligi yuklemeyi basarabilen oldu mu? Tsk.
  • Geçen aldığım tabletin iade olduğundan şüphelenerek iade etmiştim,belliki içi açılmıştı.bugün değişen tablet geldi.sağolsun reeder firması tableti sıfırlama gereği bile görmemiş,içinde mesajlar,fotoğraflar,uygulamalar v.s ne ararsan var.arkası çizik içinde,seri no yok,ekran koruyucu yok.bir dahada çöp almam bunlardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doga.a

Arkadaşlar,
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=139427 tablete telefon ozelligi yuklemeyi basarabilen oldu mu? Tsk.

evet konusu mevcut

http://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=91760336

• Arkadaşlar Bende Reeder A7G modeli mevcut. Yüklenmiyor Başta denildiği şekilde :(
    Nasıl aktif edebilirim Telefon Özelliğini

iyi günler
  • Arkadaslar bende reeder a7s var bugun tablet kilifi ve klavye aldim ama calismadi biraz arastirdim cihazin otg ayari acilmasi gerekmis reeder servisine sordum otg ozelligi var ve aktif dedi yazilim guncellememi soyledi zaten 4.0 yuklu serviste bir anlam veremedi a7s te klavye calistiran var mi?
    klavyeyi otg kabloyu telefonda denedim calisti sorun tablette yani tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itfaiyeci kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Benim cihazım da Reeder A7S 3G 4GB dahili depolama alanı olan. IPS veya NEW modeli değil yani. İtfaiyeci arkadaşın paylaştığı telefon özellikli A7 CONNECT romunu ,tecrübesizlikten zar zor yükledim. Bir şekilde açıldı. Telefon özelliği de geldi, hatta konuşma bile yaptım. Fakat sık sık cihaz donmaya başladı. hatta uygulama bile kurmaya fırsat vermiyordu.Olacak gibi değil, bari orijinal yazılıma döneyim dedim. Fakat reeder'in sitesindeki romu kurduktan sonra da yine cihaz donmaya devam etti. Yine uygulama falan kurmaya izin vermedi. 3G ve wifi bağlantısı vardı ve galeriden ext sd karttaki resimlere bakabiliyordum ancak. Sonrasında tekrar A7 CONNECT olana döneyim dedim, bu sefer hiç açılmadı hep gelip android recovery menüye dönüyor. Bir ara "wipe partition cache" de yaptım, ondan dolayı açılmıyor olabilir mi bilmiyorum. Bu konuda fikri, tecrübesi bilgisi olan varsa , paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

• cahalabi C kullanıcısına yanıt
    demin unuttum Ece2006 arkadaşın paylaştığı romu da denedim ve o da olmadı.
    Yükleme sırasında herhangi bir sorun ile karşılaştı iseniz ( yüklemede duraksama, kesilme vs.) cihazın kasması ondan olabilir ( sistem dosya hatası ). sonraki yüklemeler de bu sebep ile sorunlu devam etmiştir. wipe data yaptı iseniz orjinal yazılımı tekrar deneyin, gene açılmaz ise garanti var ise yormayın kendinizi garantiye verin.
  • itfaiyeci kullanıcısına yanıt
    İtfaiyeci kardeş öncelikle ilginize teşekkürler.
    A801 update.zip yazılımını kurabildim tekrar. Ama aynı şekilde A7 G yi kurmaya çalıştığımda olmuyor hep random değer alırken takılıp kapanıyor (Wipe factory settings- wipe partition cache- update from external storage- update.zip-wipe factory settings- wipe partition cache.

Acaba A7 G sadece internal storage den mi kuruluyor ki? cihaz stabil çalışsa onu da deneyeceğim de internal SD ye kopyalarken donuyor cihaz. Ya da acaba update zip dosyası ya da RAdio dosyası mı bozuldu?

Sizin daha önceki tarihlerde yüklediğiniz driver dosyaları linkleri de çalışmıyordu ki driverleri kurup pc'den kopyalayayım internal SD karta. Durum böyle. Acaba sizdeki update ve driver hala duruyorsa alabilir miyim bi şekilde?
    Kusura bakmayın, 2014 te son mesajı yazdıktan sonra cihazın ekranını kırdım, daha sonra da başka telefona yöneldiğim için dosyaların yedeği yok elimde.
  • Olsun. Yine de teşekkürler itfaiyeci kardeş.
  • Hyperious kullanıcısına yanıt
    Hyperious merhaba. Forumdan Reeder tabletler konusundaki paylaşımlarınızı takip ettim. Beyninize sağlık.
    Reeder A7S 3G 4GB dahili depolama alanı olan. (IPS veya NEW modeli değil yani), cihazıma telefon özellikli A7 CONNECT 3G romunu (update.zip)yükledim. Telefon özelliği geldi, hatta konuşma bile yaptım. Fakat sık sık cihaz donmaya başladı. hatta uygulama bile kurmaya fırsat vermiyordu. Orijinal yazılıma döneyim dedim. Fakat reeder'in sitesindeki A8i romu (update.zip) kurduktan sonra da yine cihaz donmaya devam etti. Yine uygulama falan kurmaya izin vermedi. 1 GB olması gereken ram 512 MB hatta daha düşük görünüyor. Qualcomm Snapdragon MSM8225 chipset Duo Cortex A5 İşlemci Hızı 1.2 GHz için uygun olabilecek başka bir öneriniz olabilir mi? Ya da A7S 3G nin orijinal stock romu elinde olan arkadaşlarınız olabilir mi? Teşekkürler.
    Hocam reeder Facebook sayfasından özel mesaj yolu ile yüklemelerini rica et derim, birkaç arkadaşımız o yolu kullanarak eski cihazları için stock rom el etmişti
    Hocam bana da gönderebilir misin ?
    Hyperious teşekkürler. Gerçi facebook kullanmıyorum , bakacağız artık.
    MrDark facebookun varsa sen rica edebilir misin Reeder firmasının facebook sayfasından özel mesaj ile? Ne de olsa komutanım sayılırsın. Ben er'im ya burda-:)
    Evet isteyebilirse birçok arkadaşımız için iyi olur
    Bi yoklıcam artık
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.