Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A8i almak berbat çekim gücü var, modemin yanında tek diş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyuksel

A8i almak berbat çekim gücü var, modemin yanında tek diş :)

Bugün 4 adet teknoloji mağazası dolaştım.A8İC diye bir model gördüm Teknosa da .Çekim gücü çok iyiydi.Benim cep teli kıyas alarak denemeler yaptımÇİn menşeli tabletlerde.En kötüsü polypad idi..8708 olan model .Reeder modellerinin hepsi fena değildi.En iyisi Acer 7.85 " lik bir model ve sonrasında Everpad 785i miydi neydi intel işlemcili olan bir model.
    Sizin Reeder da mı sıkıntı var acaba ? Ya da benim denediğim mi şanslıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

slm,

bu A8İ mi yoksa A8R mi ya da A8X mi daha iyi wi-fi çekim gücü var ? Bana en gerekli olan bu wi-fi çekim ve batarya süresi...

Hocam benim tabletin de wifi'si iyi. Diş olarak 1 diş az gösteriyor gibi ama çekim gücü kötü değil.
    Bu arada reederın intel işlemci dışında tabletini alma. Daha doğrusu rockchip ve allwinner işlemcili hiç tablet alma. A8ic özellik olarak güzel duruyor. 7" olabilir dersen asus'un da intel işlemcili tabletleri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

quote:

slm,

bu A8İ mi yoksa A8R mi ya da A8X mi daha iyi wi-fi çekim gücü var ? Bana en gerekli olan bu wi-fi çekim ve batarya süresi...

Hocam benim tabletin de wifi'si iyi. Diş olarak 1 diş az gösteriyor gibi ama çekim gücü kötü değil.
    Bu arada reederın intel işlemci dışında tabletini alma. Daha doğrusu rockchip ve allwinner işlemcili hiç tablet alma. A8ic özellik olarak güzel duruyor. 7" olabilir dersen asus'un da intel işlemcili tabletleri var.

Valla , bende öyle düşünüyorum lakin intel işlemcili tabletlerde hdmi çıkışı yok. Bana en lazım olan şey tvye bağlayıp film seyretmek. Batarya da önemli ama en olmazsa olmazı wi-fi çekim gücü. Allwinner kötü olabilir de rockchipler de mi kötü , sebep ?

• cucuko kullanıcısına yanıt
    Ben allwinner tablet kullanmıştım arayüzü falan çok kasıyor. İşlemcinin performansı düşük oluyor. Ama rockchip kullanmadım.
    Hdmi için bişey diyemicem eğer senin için önemliyse hdmi olan tablet alman daha mantıklı. Seçim senin.

• quote:

quote:

Bugün 4 adet teknoloji mağazası dolaştım.A8İC diye bir model gördüm Teknosa da .Çekim gücü çok iyiydi.Benim cep teli kıyas alarak denemeler yaptımÇİn menşeli tabletlerde.En kötüsü polypad idi..8708 olan model .Reeder modellerinin hepsi fena değildi.En iyisi Acer 7.85 " lik bir model ve sonrasında Everpad 785i miydi neydi intel işlemcili olan bir model.

Valla alalı çok olmadı zaten servise de göndermek istemiyorum, tek diş çekiyor modem ile aynı odada.. diğer konularda memnunum

• quote:

quote:

quote:

Valla alalı çok olmadı zaten servise de göndermek istemiyorum, tek diş çekiyor modem ile aynı odada.. diğer konularda memnunum

Bu Çin tabletlerin klasik sıkıntısı bu wi-fi olayı. Dışarıda usb adaptör takılabiliyor ama sürücüyü tablete tanıtmak bir işkence... Ama işi bilenler bu şekilde yapıyorlarmış.
    Ben bir ara denedim ama sıkıldım ve bıraktım, biraz linux bilsem hallederim aslında

• arkadaslar 32 g b ligin 4.4.2 guncellemesi hala sorunlumu, korkudan elleyemiyorum. bir konudada gozlemimi aktarayım izninizle
    bende eski wifi modem vardı 2 antenli airties, sorunsuz butun cihazlarım baglandı simdiye kadar birtek bu tablet az baglandı :)
    gecenlerde superonline a gectim onların verdigi antensiz modemi kullanmaya basladım su an nerdeyse 2 kat arttı baglanma gucu..
  • Bugün İstanbul'da tramwaya bindim baktım reeder reklam yapmış carpe reeder filan reeder a8i bilmem ne tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel bir tablet kullanma fırsatını buldum programları arası geçişler çok akıcı oyunlar performansıda iyi bu fıyata gerçekten alınası bir tablet.
  • Arkadaşlar herkese tekrardan merhaba, uzun bir zaman oldu konu bayağı genişlemiş. Yeni arkadaşları da kullanıcı listesine ekledim

Yaşanan wi-fi sıkıntısının 32Gb modelinde olduğunu düşünmüyorum, zira şikayetler hep 16gb yönünde. Ürün eski popülerliğini kaybetse de şu an 339 TL'den ürünü bulmak mümkün, bence yine tercih edilebilirlik bakımdan üst sıralarda. Ayrıca aileme aldığım A8i'yi annem elinden düşürüp kırdığında ilk elden teknik servisine teslim etmek istedim. Gittiğimde büyük bir teknik servis ve 3 adet ofisleri olduğunu gördüm.(merdiven altı imalat falan değil, kurumsal bir firmalar )

Umarım en yakın zamanda teknik servis kısımlarına daha özen gösterirler, firma büyüyor fark ediyoruz reklamları her yerde var neredeyse ama işin asıl kısmı dediğinizgibi teknik servis

• Hyperious kullanıcısına yanıt
    32GB modelinde wi-fi için değişen birşey yok hocam. Modemin yanında 2 diş anca çekiyor...
    Bence f/p olarak bakanlar ve beklentisi çok yüksek olmayanlar alabilir. Onun dışında düşünenler için tavsiye etmem. Kendi adıma konuşayım "bir daha yanından bile geçmem".
  • Bende de 16 gblık reeder var bida alır mıyım ? asla
    yazılım güncellemelerini elle kendimiz yapıyoruz (riskli) bazı arkadaşların tabletleri güncelleme yaparken bozuldu
    ve wifi benim kötü 200 tllik telefonun 3 diş cektigi yerde cekmiyor

Reeder Pişmanlıktır.

• Tabletin sorunları varsa satıp başka almanızı öneririm. Benim tablet 1 yan odada 3-4 diş çekiyor. 2 oda yanda 2 diş çekiyor. En arka balkonda dahi tek dişle yine internete giriyor :)
    Ben şahsen tabletten çok memnunum. Gerçi şuan alacak olsam memopad me176 alırım çünkü işlemci hızı yüksek. Ama aldığım zamanda fiyatına göre en iyisiydi. Mesela tab3 8 performans olarak daha düşük olmasına rağmen daha pahalıydı.
    Ben daha çok pdf için almıştım. Çünkü ders notları ve ödevler pdf şeklinde veriliyor. Ayrıca film izliyorum. DH+ gibi bazı dergileri takip ediyorum. Yarım saat oyun oynuyorum. Şarj 2-3 gidiyor. Bence tabletler çok kullanışlı cihazlar.
    Güncelleme de benim için önemli değil. Tüm uygulamalar zaten 4.2'de çalışıyor. Güncelleme veren tablet alacağıma güncelleme vermeyen tableti 100 lira daha ucuz alırım daha iyi. Bu benim şahsi düşüncem. Güncellemeye önem verenler olabilir. O zaman nexus almak çok daha mantıklı. Bu tür Çin malı tabletlerin güncelleme almayacağı zaten baştan bellidir.

• Burdaki yorumlari gordukten sonra biraz tereddut ediyorum alip almamak acisindan. Reederin sitesinde satilan tabletin yaninda kilif varmi acaba?
    Zira bizim modem bi alt katta Dusuncesi bile tuhaf :))

dayanamayip siparis verdim. umarim memnun kalirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 12 Aralık 2014; 1:46:48 >
  • tableti aldim ama kapaliykrn sarj oluo olmadigi anlasilmiyor ne yapmam lazim sizce?

• bu tableti kullanan yokmu şu forumda? ekrani kilitlemek icin guc tusuna basiyorum calismiyor. ekran kapaninca ancak sarja takip acabiliyorum ekrani

SAKİN ALMAYİN REEDER FİLAN. TABLETİ ALDİM DAHA YENİ SAĞDAKİ TUSLARİN HİCBİRİ CALİSMİYOR. BEN ALDİM SİMDİ İADESİYLR UGRASİCAM.

BİDAHA REEDER Mİ ASLA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 15 Aralık 2014; 20:34:53 >
  • SAKİN ALMAYİN SİZE UYARİM. TABLETİ ALİR ALMAZ SAĞDAKİ TUSLARİN HİCBİRİ CALİSMİYOR. BEN ALDİM SİMDİ İADESİYLR UGRASİCAM.

BİDAHA REEDER Mİ ASLA !

• Garantisi yok mu sersive yolla. Aynı sorun başka tablette de olabilirdi. Burda saydırman sana bi fayda sağlamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Garantisi yok mu sersive yolla. Aynı sorun başka tablette de olabilirdi. Burda saydırman sana bi fayda sağlamaz.

Göndericem ama daha 5-6 saatlik tablet. İnsan verdiği paraya acıyor. Burdan yazmamın sebebi bu tableti almayı düşünenlerin bir daha düşünmesi..
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.