Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buradaki yorumları geriye doğru okumaya başladım daha iki sayfa okudum açıkçası tırstım acaba asus memopad hd 7 yi mi düşünsem diyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_24

ben bu tableti media markttan almayı düşünüyorum kullanılmış gelme ihitimali nedir

Hocam zor birşey değil:D 15 gün içerisinde geri iade hakkınız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_24

Kamera peformansı nasıl 720p video çekebiliyor mu

Tabletin kamerası çok kötü, 5mp diyor ama 2mp gibi çekiyor.
    Ancak performans konusunda çok iyi, malzeme kalitesi olarak da çok iyi.
    Eğer 7" küçük değil dersen memopad alabilirsin, çünkü memopad'in işlemcisi biraz daha hızlı.
    8" istiyorsan bu tablet hala iyi bir tercih olabilir, performans olarak tab3 serisini çok çok rahat geçen bir tablet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün servisten aradilar ekranda ölü piksel var ve ekranın tam ortasından aşağıya dogru simetrik renk değiştiren kalin bir çizgi çıkıyor ve benim hatammis tablette sagdan ufak bir göçük varmış daha tableti yere bile düşurmedim bu ne saçmalık.bir daha reederdan bir sey almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usmcsas kullanıcısına yanıt
    saçmalamışlar. tableti alalı ne kadar oldu. ben bimeksten 3 tablet aldım. çok basit sorunu olan tableti bile rahatlıkla iade ettim. bimeksten aldıysan iade edebilirsin
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    ocak ayında 1 yıl olacak ancak aldıgımda 1 ay kadar kullandım.Sonra telefonumu değiştirdim ve kullanmadım.Çinden özel kılıf almıştım flip cver ve hiç düşmedi tablet dün de eposta atmışar tamir için 190 lira istiyoruz diye.400 liralık tablete 190 liralık tamir istiyorlar bundan sonra reederdan hiçbir şey almayacağım.
  • Açıkçası A8i ve A8i 32 GB'in devri biraz kapandı gibi, yeni model olan A10iQ'yu bulabilirsem inceleme videosunu çekip paylaşmayı düşünüyorum arkadaşlar, alt segmentte ise A8iW hoşuma gitti. Almaya niyetli olan arkadaşlar var ise A8iW'ye baksın derim. Artık bir yerde alıp inceleme videolarını çekip iade etmeyi düşünüyorum
  • Hyperious kullanıcısına yanıt
    10" tabletler tek elle tutulmuyor ve biraz daha ağır olduğu için uzun süre elde kullanılmıyor.
    A8iw güzelmiş.
    Reeder iyi satış yapıyor galiba, a8i'den önceki tabletleri genelde çok dandikti. Şimdi güzel tabletleri getiriyor.

• Herkese merhaba,
    A8i'de büyük boyutlu mkv filmler izlemek istiyorum ama exfat ve ntfs olarak formatlanmış sdhc kartı okumadı. Sadece fat32 dosya sistemini okuyor. Paragon'un android sürümü var tablete yüklenen ama o da root'lanmış android istiyor. Root işlemi yapmadan ntfs ya da exfat dosya sistemini tanıtabilen var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar Bende teknosa'dan fiyatı uygun olduğu için 1 adet revizyonlu reeder A8İ tablet satın aldım. Aldıktan sonra çok kullanılmış olması nedeniyle şarj sorunu yaşar mıyım diye düşündüm ama iki günlük kullanımım sonucunda şarjının iyi olduğunu gördüm. Tablet'in pbc'si yani ana kartı servisinde değişmiş, Gerçi Teknosa'nın internet sitesinde onarım gördüğünü yazıyordu ama anakartının değişmiş olduğunu yazmıyordu. Neyse tabletin genel durumundan verdiğim parayı göz önünde bulundurduğumda memnunum.

N11.com'dan tablet alan ve ikici el ürün geldi diyen arkadaşlar büyük bir ihtimalle autlet yazan ürünlerden satın almıştır. Bu ürünlerde benim teknosa'dan autlet olarak satın aldığım revizyonlu ürünler gibi olabilir. Tablet güzel ama bu revizyon meselesi bu kadar yaygın olduğuna göre (Çünkü N11.com'da çok sayadı autlet ürün satalık) çin mallarının en büyük sıkıtıntısı olan kalite kontrol ve kalite stantardının yoksunluğundan kaynaklandığını anlıyorum.

Ben bu tableti almadan önce çin'den tablet getirmeye niyetlenmiştim. Aliexpereste onda marka w975 model windows işletim sistemli bir tableti 75$ gibi inanılması zor bir fiyattan satlıga çıkaran bir elamandan tableti satın aldım. Ama eleman sahtekar çıktığı için aliexpres bana parayı geri iade etti. Tekrar araştırmalarım devam ederken, sahibinden.com üzerinden teclast x98 air2 3g cihazı gördüm. ancak cihaz fabrika çıkışı android bir cihazdı. Satan arkadaş bana windows8 yükleyip göndere bileceğini söylemişti. Bende parasını ödedim. Bahsettiğim tableti 500TL'ye satın almıştım. TAblet geldiğinde şarj cihazı ve usb kablosu çok dandikti, windows sonradan kurulduğundan mı? yoksa ben şarjdayken kullanmaya çalıştığım için midir nedir, dokunmatiği sapıttı. Satan elemana hemen iade ettim. Ancak bana sitenin parayı iade etmesi 20 günü buldu. Get ilanından almıştım. Siteye yaptığım çok sayıda müracaattan sonra para iadesi aldım. Bu arada aklınızda bulunsun Sahibinden.com'dan GET ürün alırsanız para iadesini hemen beklemeyin, allahtan kredi kartı hesap kesim tarihi gelmeden paramı geri iade alabildim.

O tabletide öyle iade ettikten sonra, yaptığım araştırmada reeder'in A8i modelinin bu forumdaki incelemesini izledim. Cihazın intel işlemcili olması dolayısı ile akıcı çalıştığı, ana kartının intel olduğundan bahsedildiğinden bana cazip göründü. Daha sonra Ankamall'de BİMEKS mağazasında 32GB versiyon cihazı inceledim. Orada incelediğim cihazda iki sorun vardı. 1- OTG'den flasbellekten dosyaları açmıyordu. 2-Kullaklıktan dinleme yaptığımda cızırtılı ses geliyordu.

Bu eksikliklere rağmen cihazın ekranı olsun, en boyunun ölçüleri olsun,. Herşeyle hoşuma gitti. Spariş vermeye karar verdim. N11.com'dan 16GB versiyonunu 316TL'ye spariş vermiştim. Birde baktım autlet ürün yazıyor. Sparişi iptal ettim. N11.com'un para iadesi gayet hızlı bir şekilde elime ulaştı. Daha sonra aynı cihazı Kliksa'dan spariş verdim. 5 günde cihazı temin edemediklerinden para iadesi aldım.

Şimdi şunuda eklemek isterim Neden windows 8 tablet amlayı düşündüm. Bunun cevabı kullanmakta olduğum Galaxy S3 cep telefonunda adroid işletim sisteminin beni bezdirmesiydi. Telefonda yaşadığım kötü tecrübe nedeniyle Andoid işletim sisteminin tablette işkence olacağı kanaatine varmıştım. Bu düşüncelerle de 1GB RAm Kullanan reeder a8i'ye de çok negatif bakış acısı ile inceledim. Ama o akıcılık beni mest etti. Bendeki Android ön yargısını kırdı. Haricinde tekrar androide dönmemin en önemli nedeni Market. Cep telefonundan alışık olduğum uygulamaları tablette de kullanılıyor olması ikinci bir sebep teşkil etti.

Sonuç olarak tableti şu anda aldım kullanıyorum. Ben bir sıkıntı yaşamadım. Wifi çekimi konusunda biraz zayıf gibi ama, elinizi antenin olduğu beyaz yere tutmazsanız modemle arasında iki duvar olan odadan dahi çekiyor. Ben şahsen targus marka universal deri kıkıf aldım onunla kullanırken zaten tabletten değil kılıftan tutuyorsun. Küçük bir çantaya sığıyor her yere taşıyabiliyorum. Cep telefonunun internetini kullanarak internete girebiliyorum.

Puffin browseri kurdum. kullanıyorum ancak bu borwserin paralı olduğu bazı yerlerde yazıyor. Ben kurarken para istemedi sonradan ister mi? bilmiyorum.

Sormak istediğim ben MxPlayer'in 1.7.34 versiyonunu kurdum. Açtığımda google playden codek yüklememi istiyor. Kodek yükleniyor ama kurulum aşamasında google play üyeliğinden kaynaklımıdır bilmiyorum hata veriyor. Diğer programlarla uyumlu değil felan diyor. Codek yüklemeden de program açılmıyor. internetten mxplayer x86 1.7.35 codek dosyasını indirdim onuda telefon kuruyor gibi yapıyor ama sonunda bitmedi diyor . Elinde mxplayer x86 codek dosyası (çalışan) olan varsa bana gönderirse memnun olurum.

Bu arada cihazın sürümü android 4.2.2 henüz 4.4'e güncelleme yapmadım. Bu güncelleme sonrasında yaşanan sorunlar bitmediği müddetçe de güncellemeyi düşünmüyorum.

Şimdilik tabletten verdiğim parayı dikkate aldığımda memmun olduğumu belirtmek istiyorum.

• dostum hikayeni cok akıcı yazmıssın, tablet maceranı zevkle okudum, kodec le ugramadım ben direk vlc kurdum. acıyor herseyi.
    4.2.2 de stabil bir 4.4 cıkana kadar kalacagım bende. hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Tabletin sorunları varsa satıp başka almanızı öneririm. Benim tablet 1 yan odada 3-4 diş çekiyor. 2 oda yanda 2 diş çekiyor. En arka balkonda dahi tek dişle yine internete giriyor :)
    Ben şahsen tabletten çok memnunum. Gerçi şuan alacak olsam memopad me176 alırım çünkü işlemci hızı yüksek. Ama aldığım zamanda fiyatına göre en iyisiydi. Mesela tab3 8 performans olarak daha düşük olmasına rağmen daha pahalıydı.
    Ben daha çok pdf için almıştım. Çünkü ders notları ve ödevler pdf şeklinde veriliyor. Ayrıca film izliyorum. DH+ gibi bazı dergileri takip ediyorum. Yarım saat oyun oynuyorum. Şarj 2-3 gidiyor. Bence tabletler çok kullanışlı cihazlar.
    Güncelleme de benim için önemli değil. Tüm uygulamalar zaten 4.2'de çalışıyor. Güncelleme veren tablet alacağıma güncelleme vermeyen tableti 100 lira daha ucuz alırım daha iyi. Bu benim şahsi düşüncem. Güncellemeye önem verenler olabilir. O zaman nexus almak çok daha mantıklı. Bu tür Çin malı tabletlerin güncelleme almayacağı zaten baştan bellidir.

Çin malı??????

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Açıkçası A8i ve A8i 32 GB'in devri biraz kapandı gibi, yeni model olan A10iQ'yu bulabilirsem inceleme videosunu çekip paylaşmayı düşünüyorum arkadaşlar, alt segmentte ise A8iW hoşuma gitti. Almaya niyetli olan arkadaşlar var ise A8iW'ye baksın derim. Artık bir yerde alıp inceleme videolarını çekip iade etmeyi düşünüyorum

Her şey iyi güzel ama 1 gb ram olmamış ama windows kurulması ayrı bi güzellik

• üretici çinli bir firma. teclast tableti üretiyor, reeder tableti alıp bazı küçük yazılımsal değişikler yapıp satıyor. reeder'ı küçümsemiyorum çünkü onlar resmi yollarla ithal ediyorlar ve en önemlisi de cihazın garantisini sağlıyorlar. keşke reeder tarzı firmalar daha çok olsa.
    yani reeder kendi kafasına göre güncelleme yapamaz veya arayüzü değiştiremez veya yeni özellikler ekleyemez, teclast güncelleme yaparsa reeder güncellemeyi alıp bize verebilir.
    bu yüzden bu tür tabletlerde fazla beklenti olmaması lazım, çünkü parası ona göre.

bu arada diğer konuda görmüştüm kitkatı root yapmayı denedin mi???
  • http://www.teclast.com/en/zt/X89HD/

reeder şu tableti getirse müthiş olur :) intel 64bit işlemci, 2gb ram
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    gerçekten dehşet bir tablet. alınır her türlü bir kronik sorunu yoksa
  • quote:

üretici çinli bir firma. teclast tableti üretiyor, reeder tableti alıp bazı küçük yazılımsal değişikler yapıp satıyor. reeder'ı küçümsemiyorum çünkü onlar resmi yollarla ithal ediyorlar ve en önemlisi de cihazın garantisini sağlıyorlar. keşke reeder tarzı firmalar daha çok olsa.
    yani reeder kendi kafasına göre güncelleme yapamaz veya arayüzü değiştiremez veya yeni özellikler ekleyemez, teclast güncelleme yaparsa reeder güncellemeyi alıp bize verebilir.
    bu yüzden bu tür tabletlerde fazla beklenti olmaması lazım, çünkü parası ona göre.

bu arada diğer konuda görmüştüm kitkatı root yapmayı denedin mi???

Aynı General Mobile gibi

Denemedim. Ama bugün denerim büyük ihtimalle. Ben Brothers in Arms 3 oynuyorum daha iyi performans yaptım yine oyun açılırken ve oyunun içinde de kasmlar oluyor sizde durum nasıl?birde asus zenfone cwm sini yüklemeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeveloperAli -- 12 Ocak 2015; 13:13:58 >

• Ben genelde beach buggy racing gibi oyunlar oynuyorum. O yüzden zaten kasmıyor bu oyunlar.
    Grafik ayarı varsa grafik ayarını azaltabilirsin.

• quote:

http://www.teclast.com/en/zt/X89HD/

reeder şu tableti getirse müthiş olur :) intel 64bit işlemci, 2gb ram

katılıyorum. ancak asıl a80t işlemcili x98air modeli muhteşem. 7.9" a80t işlemcili çıkarsa ciddi düşünürüm. daha a8i alalı 1 sene olmadı bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben genelde beach buggy racing gibi oyunlar oynuyorum. O yüzden zaten kasmıyor bu oyunlar.
    Grafik ayarı varsa grafik ayarını azaltabilirsin.

kitkat atıyom şimdi tablete 30 dk ya denemiş olurum rootun çalışıp çalışmadğını
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.