Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A7İQ model tabletimizde benim konuşan tom um adlı oyunu bir türlü açamıyorum. Her defasında benim konuşan tom um durduruldu hatası veriyor ve oyun açılmıyor. Tableti fabrika ayarlarına getirdim sonuç yine aynı. Bunun bir çaresi var mı arkadaşlar.
  • Bugün itibari ile cocuklara outlet ürünü a9i aldım n11'den 188 liraya(%25 de nuvo'dan gelecek :)...

gelen ürün tamamen sıfır, hiçbir problemi yok... en ufak çizik dahi yok tablette... ama 4.4.2 yok galiba a9i için...
  • Arkadaşlar kullanmadığım sayfaları silemiyor muyum ? bir türlü bulamadım
  • Arkadaşlar 300-400 lira arası bir tablet bakıyorum ve gözüme reeder a8i takıldı. Açıkçası tablet piyasasını hiç bilmiyorum ve tableti de kendime değil yakınım olan küçük bir çocuğa hediye olarak alacağım. 7 inç tabletlere baktığımda gözüme biraz ufak göründü bu yüzden 7 inç ten büyük tabletlere bakıyorum. Sanırım reeder hakkında yorumlar pek parlak değil, siz 300 lira bandında bu cihazı tavsiye eder misiniz?

• tableti daha yeni aldım ama oyunlardan atma sorunuyla karşılaştım. Özellikle de 300 mb kadar olan oyunlarda sık sık atıyo.Çözümü bilen varsa yardım edebilir mi
  • 40mb günceleme geldi tablet soft brick oldu ya küfür edicem ya resmen neyse allahtan ipad minilerim var ona kalmadım.Almayın şu tableti banada hediye geldi zaten bu süperonlnedanmı ne vermişler samsungunkini alasalarmış ne root atılır ne recover atılır bu nebiçim cihaz
  • abi bugün tabletin dokunmatiği birden hiç çalışmamaya başladı. açma kapama tuşu çalışıyor ama dokunmatik hiç çalışmıyor. ne yapmamı önerirsiniz. bu durumu yaşayan var mı?
  • 1gb ram yetmiyo. en büyük sorunu bu. onun dışında update vs bulaşmaya gerek yok. 4.2.2 iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu tablette digiturkplay maçlarını lcd de fullscreen olarak izleyebilirmiyim? mini hdmi-hdmi dönüştürücü alırsam iş çözülüyor mu.teşekkürler.
  • 4.4 root çıktı mı????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem Berat

kingroot ile cihaz 4.4.4 te iken rootladım.
    driverlar
    software.intel.com
    License Agreement to Download | Intel® Software
    https://software.intel.com/en-us/protected-download/385047/494732

Google Docs
    Intel Phone Flash Tool v3.1.4.0.zip
    https://drive.google.com/file/d/0B5TD9Nyc1CR8VWtRbmZMZmZiT0k/edit
    içindekileri yükleyin.
    cihazı pc ye bağlayıp kingrootla rotlayın.

Hocam driverları kurdum kingroot kurdum fakat rootlamadi.
    Sizinki 16 gb olan model mi
    Yardiminizi bekliyorum

• Arkadaşlar ben kardeşime a8ic quad aldım ilk günlerde sıkıntı yoktu ama şimdi oyunları açıyorum oyundan atıyor bunun nedeni nedir.. güncelleme yaptım bi tane yazılım güncellemesi ondanmı nedir tabletler hakkında fazla bilgim yoktur
  • Tsubasa. kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız güncelleme ile alakalı olabilir. Ben de reeder a8i'ye kitkat yüklediğimde birkaç oyundan atıyordu 4.2.2 yükledim atma sorunu geçti. Eski sürüme dönmeyi deneyin büyük ihtimal sorun geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

Yaptığınız güncelleme ile alakalı olabilir. Ben de reeder a8i'ye kitkat yüklediğimde birkaç oyundan atıyordu 4.2.2 yükledim atma sorunu geçti. Eski sürüme dönmeyi deneyin büyük ihtimal sorun geçer.

eski sürüme nasıl geçecem kardeş ben aldığımda 4.4.2 idi yazılım güncellemesi olduda neye oldu ayıkamadım.. 4.2.2 ye aldığımda çözülecekse alayım nasıl alınıyor
  • Tsubasa. kullanıcısına yanıt
    başta sıkıntı yoktu güncellemeden sonra oldu diyorsanız sorun güncellemededir. isterseniz reeder desteğe bir sorun size yardımcı olsunlar.
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende bir Reeder A8i Quad var, superonline kampanyası ile aldık.

Cihazı sözleşmeyi imzaladığımız akşam açtım kutudan, sıkıntı yok, wifiye bağlayıp sistem güncellemesini yaptım.
    Sonra google play güncellemelerini yaparken ekranda sola yakın dikey şerit halinde mavi piksel hatası oluştu.
    Daha da gitmedi. Superonline reeder firmasına atıyor topu, onlara da ulaşamıyoruz, sistem mailine dönmüyorlar.
    Telefonla da ulaşamıyoruz, çağrı sisteminde döndüre döndüre sistemden dışarı atıyorlar.

Daha önce reeder'dan iki tane kitap okuyucu almıştım, problem yaşamıştım ve problemimi çözmüşlerdi ama şu an yoklar gibi.

Aslında süperonline ın çözmesi lazım mantık olarak, daha 1 hafta geçmedi sözleşme üzerinden, cihazda problem var işte.
    Bir sıkıntı da cihazın faturası ilk fatura ile birlikte gelecek, daha elimde faturası bile yok.

Sizce ne yapmalıyım? Süperonline 'ı aboneliği iptal etmekle tehdit edebilir miyim?
    Taahüt verdik tamam ama bi hafta oldu, bir cayma hakkı olmalı. 10 eylül'de yaptık sözleşmeyi
    İhtimalle iptal ettirsem yine süperonline alırım ama tableti dışarıdan harici alırım artık :)

Fikirlerinizi bekliyorum, yasal bir hakkım var ise geçirmeden kullanmak istiyorum.
    Daha önce oyalama yöntemiyle bi mobilya firması bu hakkımı gasp etmişti :)

Bu arada cihaz yavaş değil ama donanımına göre çok da hızlı değil gibi. ama güzel cihaz, beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 15 Eylül 2015; 20:58:49 >

• Kitkat Root Yöntemi ===https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110342432&p=1#110342432

• quote:

Orijinalden alıntı: DeveloperAli

Kitkat Root Yöntemi ===https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110342432&p=1#110342432

Ellerine sağlık hocam akşam ilk iş rootu denemek olacak

• Arkadaşlar merhaba, benim yeğene de bu tabletten aldık ancak 2-3 aydır kullanamıyor. Nedeni ise Windows 8.1 kurulu almıştık yaşı da biraz ufak olduğundan dolayı karışık geliyor. Android kurmak istiyorum ancak konulara pek vakıf değilim. Serviste para karşılığı yapıyormuş. Bir yolu varmıdır ben yapabilirmiyim Windows kurulu bu cihaza android yükleme şansım varmıdır?
  • Arkadaşlar Merhaba Reeder a8i tabletim açılmıyor, sürekli recovery ekranında kalıyor wipe cache ve wipe data factory reset yaptım yeniden baslatılınca tekrar recovery ekranına geliyor. Romu tekrar yüklemek istediğimde %5 de kalıp tekrar reset atıyor :( çözümü bilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.