Şimdi Ara

REEDER A8İQ (=ANA KONU=) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
4
Favori
37.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayroOo

Android tablette calisiyor 2.0 ile

dediğim gibi denemeden almamak lazım sonuçta siz uğraşıyorsunuz iade edebiliyorsanız edin bence.
    ben vatandan s-link marka olanı orada denedim çalıştı aldım.Yanımda değil ama model şu sanırım S-Link sl-u90
  • ozandeniz O kullanıcısına yanıt
    Birde otg ile denicem bakalm yardm icin tesekurler.

• Android yükleme konusunda herhangi bir gelişme var mı?
  • Mrb. bugün bir güncelleme geldi,kapattım açtım güncelleme bitti,şimdi tablet açıldıktan sonra kilit tuşu girdi,dokunmatik sorun çıkardı,kasma ve donma var birde arkada bir bayan ingilizce konuşuyor,neler yapmalı diye bişeyler anlatıyor,kilidi açamıyorum ekran kaymıyor ne kapata biliyorum ne açabiliyorum, ne yapmalıyım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat2727

Mrb. bugün bir güncelleme geldi,kapattım açtım güncelleme bitti,şimdi tablet açıldıktan sonra kilit tuşu girdi,dokunmatik sorun çıkardı,kasma ve donma var birde arkada bir bayan ingilizce konuşuyor,neler yapmalı diye bişeyler anlatıyor,kilidi açamıyorum ekran kaymıyor ne kapata biliyorum ne açabiliyorum, ne yapmalıyım??

Power tuşuna yaklaşık 10-15 sn basılı tutum kapanır ama düzelir mi bilemem. Bide ben güncelliyim bakim.

Edit:Güncelledim ve şu anlık bi sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak23358 -- 19 Nisan 2015; 20:32:26 >
  • quote:

Power tuşuna yaklaşık 10-15 sn basılı tutum kapanır ama düzelir mi bilemem. Bide ben güncelliyim bakim.

denedim kapandı şimdi açabildim,tşk ederim,güncelleme sonrasın hafızada 1,5 gb yakın yer açılmış :) neden olabilir.

birde o ingilizce konuşan bayan gitti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat2727

quote:

denedim kapandı şimdi açabildim,tşk ederim,güncelleme sonrasın hafızada 1,5 gb yakın yer açılmış :) neden olabilir.

birde o ingilizce konuşan bayan gitti :D

Önemli değil. Hafıza olayı bende olmadı keşke olaymış :)

• Arkadaşlar merhaba, bizim canavarda bişey farkettim usb 3.0 bant genişliği özelliği var, guç beslemeli usb 3.0 disk taktığımda 20 mb/s hızla film atıyorum, yalnız uyduruk hublara takınca ölü hıxda kopyalama yapıyor, tam turbobit Premium aldım, kafayı yemek üzereyken farkettim, sd kart indirip ordan hdd ye atıyorum

• Merhabalar...

Birkaç gündür Windows'lu Reeder modellerini araştırıyorum. A8iQ veya A8iS arasında kararsızım. Şu an için A8iQ 279 TL, A8iS 399 TL. Arada benim için ciddi bir fiyat farkı var. 3G önemli değil ama biri 16 GB diğeri 32 GB. Bu çok ciddi bir fark gibi. Sorularıma cevap bulabilirsem çok sevinirim.

16 GB dahili hafıza yetiyor mu? İlk alındığında sistemde kaç GB boş yer var?

Autocad gibi çizim programı kurup deneyen var mı? Varsa performans nasıl?

Bildiğim kadarıyla A8iQ modelinde klavye yok. Yani hem klavye hem de mouse alınca aynı paraya gelir gibi (mi)?

Güneşli havada dış ortamda cihazın ekranı nasıl? Yansıma var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulugol

Merhabalar...

Birkaç gündür Windows'lu Reeder modellerini araştırıyorum. A8iQ veya A8iS arasında kararsızım. Şu an için A8iQ 279 TL, A8iS 399 TL. Arada benim için ciddi bir fiyat farkı var. 3G önemli değil ama biri 16 GB diğeri 32 GB. Bu çok ciddi bir fark gibi. Sorularıma cevap bulabilirsem çok sevinirim.

16 GB dahili hafıza yetiyor mu? İlk alındığında sistemde kaç GB boş yer var?

Autocad gibi çizim programı kurup deneyen var mı? Varsa performans nasıl?

Bildiğim kadarıyla A8iQ modelinde klavye yok. Yani hem klavye hem de mouse alınca aynı paraya gelir gibi (mi)?

Güneşli havada dış ortamda cihazın ekranı nasıl? Yansıma var mı?

İlk geldiğinde galiba yanlış hatırlamıyorsam 4,5 gb gibi boş alan oluyor. Ekranı iyi....

• ben de bir tane sipariş verdim . en çok ekran süresini merak ediyorum. kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexthmnity

ben de bir tane sipariş verdim . en çok ekran süresini merak ediyorum. kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

Hangi modelden sipariş verdiniz? Gelince harddiskteki boş ve kullanılan alanı tam olarak yazar mısınız? Ayrıca Windows mağazasında veya başka bir yerde Autocad varmı, bakıp yazarsanız çooook sevinirim. Android'de ve IOS'de Autocad'in ücretsiz sürümü var. Bu tabletten almak istiyorum, ancak eğer Autocad yüklenmiyor veya çalışmıyorsa almayacağım.

Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

ben de bir tane sipariş verdim . en çok ekran süresini merak ediyorum. kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

Hangi modelden sipariş verdiniz? Gelince harddiskteki boş ve kullanılan alanı tam olarak yazar mısınız? Ayrıca Windows mağazasında veya başka bir yerde Autocad varmı, bakıp yazarsanız çooook sevinirim. Android'de ve IOS'de Autocad'in ücretsiz sürümü var. Bu tabletten almak istiyorum, ancak eğer Autocad yüklenmiyor veya çalışmıyorsa almayacağım.

Hocam ben bugün tableti sıfırladım yani ilk aldığım gün gibi oldu ve şimdilik net olarak 5,89 gb boş alan var...

• akşam üzeri teslim alıcam.mağazada auto cad 360 uygulaması var . yükleyip denerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak23358

quote:

quote:

Hocam ben bugün tableti sıfırladım yani ilk aldığım gün gibi oldu ve şimdilik net olarak 5,89 gb boş alan var...

Ooo. Eğer içinde Office programları da varken böyleyse süper. Ekstra olarak kart takıp, belgeleri oraya atınca bu miktar yeterli diye düşünüyorum. Sonuçta iş amaçlı kullanacağım için oyun falan olmayacak içinde.

Teşekür ederim.

• quote:

akşam üzeri teslim alıcam.mağazada auto cad 360 uygulaması var . yükleyip denerim.

Tamam. Bu arada Autocad uygulaması kurulduktan sonra çalışmak için internet istiyor mu (Android tabletlerde her dosya açışında istiyor da ondan sordum) ve kurulumu kaç MB veya GB yiyor bildirirsen çoook sevinirim.

• quote:

quote:

akşam üzeri teslim alıcam.mağazada auto cad 360 uygulaması var . yükleyip denerim.

Tamam. Bu arada Autocad uygulaması kurulduktan sonra çalışmak için internet istiyor mu (Android tabletlerde her dosya açışında istiyor da ondan sordum) ve kurulumu kaç MB veya GB yiyor bildirirsen çoook sevinirim.

girişte kullanıcı adı ve şifre istediğiden dolayı internet istiyor mağazada yaklaşık 5.91 mb olduğu yazıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak23358

quote:

quote:

Ooo. Eğer içinde Office programları da varken böyleyse süper. Ekstra olarak kart takıp, belgeleri oraya atınca bu miktar yeterli diye düşünüyorum. Sonuçta iş amaçlı kullanacağım için oyun falan olmayacak içinde.

Teşekür ederim.

Yok hiç formattan sonraki ilk hali daha ofisin de kurulmamış hali yani...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.