Şimdi Ara

REEDER A8İQ WİNDOWS 10 YÖN SENSÖRÜ SORUNU VE ÇÖZÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reeder a8iq tabletime windows 10 yüklemesi yaptım ve çoğu yerde denilen oretition ayarlarını yapmama rağmen
    sensör sorunu devam ediyordu biraz araştırma yaptım ve birkaç deneme yanılma sonucu çözümü buldum

Bulduğum çözümü ayrıntılı olarak sizlerle paylaşmak istedim

bu arada forumda ilk defa konu açıyorum umarım yanlış birşey yapmam

http://www.mediafire.com/download/notdirbmgc848dl/a8iq_win_10_sensor.zip

öncelikle paylaştığım zipli dosyayı indirin arkadaşlar içerisinden iki klasör çıkacaktır birisi double driver diğeride
    sensörlerin dirverlarını içeriyor dosyaları zip içerisinden yerini unutmayacağımız biryere çıkartıyoruz

ilk önce yapmamız gereken windows 10 başlangıç sekmesine sağ tıklayarak aygıt yöneticisini açıyoruz ve buradan sensor ı/o diveces sekmesinin
    içerisindeki bütün driverleri kaldırmamız gerekiyor yoksa yaptığımız işlem bir işe yaramayacaktır

çıkarttığımız double drive programını sağ tıkla yönetici olarak çalıştırıyoruz
    daha sonrasında üstte bulunan restore sekmesine tıkladığımızda açılan pencereden alt soldaki locate backup tuşuna tıklıyoruz
    açılan yeni penceredeki other location yazan kısımdaki
    3noktalı yere tıklayarak çıkarttığımız sensör klasörünü gösteriyoruz
    daha sonrasında ise sağ altta yazan restore now butonuna basarak işlemi tamamlıyoruz
    tableti yeniden başlattığımızda sensörlerimiz çalışır duruma gelmiş olacaktır.
    güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kekula -- 3 Ağustos 2015; 4:23:52 >

• teşekkürler bende bunu araştırıyordum deneyeceğim
  • teşekkür ederim a8is de deneyeyim.
    keşke cihazında gps olsaydıda onuda çözseydin
  • normalde yüklediğimde 90 derece tersti senin yönteminle 180 derece ters oldu a8is de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

normalde yüklediğimde 90 derece tersti senin yönteminle 180 derece ters oldu a8is de :)
    Demek ki onda ters etki yaptı :)) ama benim yaptığımı deneyebilirsin reeder driver diye arat birkaç model çıkıyor onlardan birkaçını double driver ile yükle yukarıdaki gibi muhtemelen biri uyacaktır bende w7ic driveri ile çözdüm olayı

bu arada gpsi çok kullanmadığım için denemedim kafama takıldı bak şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kekula -- 8 Ağustos 2015; 0:42:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kekula

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

normalde yüklediğimde 90 derece tersti senin yönteminle 180 derece ters oldu a8is de :)
    Demek ki onda ters etki yaptı :)) ama benim yaptığımı deneyebilirsin reeder driver diye arat birkaç model çıkıyor onlardan birkaçını double driver ile yükle yukarıdaki gibi muhtemelen biri uyacaktır bende w7ic driveri ile çözdüm olayı

bu arada gpsi çok kullanmadığım için denemedim kafama takıldı bak şimdi :)

Sensör tamam casper t8 in yön sendörü uydu. Gps için istanbulforum dan a8is in driver larını o dediğin proğram ile çektim ama olmadı. Gps i tanıdı yön bulmuyor. Denetim masasında algılayıcılar yok

• Ne yaptıysam yön sensörü düzgün çalışmıyor, A8İQ için olduğu söylenen yöntemleri bile denedim olmadı. Yok mu kesin çözüm?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de Polypad i10-W var. Verdiğiniz sürücü ile aynı sürücü cihazda yüklüydü. Ama Windows 10'a geçtikten sonra çalışmadı. Ben tekrar silip yükledim ama sorun çözülmedi. Windows, cihazı görüyor. Sürücüsü de güncel diyor. Ama görevi yapan yok. Çözüm bulabilen var mı bunun için? Çok gerekli olmasa bile eksikliği hissediliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.