Şimdi Ara

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
12
Favori
39.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İPhone 6 plus kırılmaz ekran filminin nerde alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim evde vardi hocam , telefoncularda veya internette satislari var

• Bide birşey daha sorcam .sen bu telefonla konusurken ayni anda internete görebiliyor musun.bende olmuyor da

• ogun123 O kullanıcısına yanıt
    Bütün telefonlarda öyle.

• Fiyat uygun ve performans yüksek. 4 arkadaş aynı anda 3 ay önce aldık, yüksek grafik kullanıyoruz, şarj konusunda da, performans konusunda da bana mısın demiyor. Yüksek performans arayanlara gözü kapalı alın derim.

• atillaahmetalp kullanıcısına yanıt
    Abi bende alırken o konuda şüpheye düşmüştüm. Çıkış fiyatı 1499 neden 1599 oldu diye. 1499ken araştırıp 1599'a satın aldım bende

Radyo uygulaması olmayan telefonlardan daha önce Trt bandrol fiyatı almıyordu. O yüzden radyolu telefon ile radyosuz arasında maliyet farkı oluyordu

Yalnız ağustos ayında devlet, içerisinde uygulama olsa da olmasada, internete girebilen her cihaza (tablet,telefon,bilgisayar, televizyon vb.) Trt bandrolünü zorunlu kıldı

O dönemde %7 civarında bir fark oluşmuş her üründe. Almadan önce araştırdığımda öğrenmiştim bende.

Mesela samsung'un modellerinde zaten trt bandrolü olduğu için(çoğunda radyo var) onları etkilemedi bu olay. Ama radyo olmadığı için bandrol maliyeti ödemeyen, yada daha az ödeyen firmalar etkilendi.

Trt bandrol zammı yazınca konuyla ilgili bilgiler çıkıyor google'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: hater90

Abi bende alırken o konuda şüpheye düşmüştüm. Çıkış fiyatı 1499 neden 1599 oldu diye. 1499ken araştırıp 1599'a satın aldım bende

Radyo uygulaması olmayan telefonlardan daha önce Trt bandrol fiyatı almıyordu. O yüzden radyolu telefon ile radyosuz arasında maliyet farkı oluyordu

Yalnız ağustos ayında devlet, içerisinde uygulama olsa da olmasada, internete girebilen her cihaza (tablet,telefon,bilgisayar, televizyon vb.) Trt bandrolünü zorunlu kıldı

O dönemde %7 civarında bir fark oluşmuş her üründe. Almadan önce araştırdığımda öğrenmiştim bende.

Mesela samsung'un modellerinde zaten trt bandrolü olduğu için(çoğunda radyo var) onları etkilemedi bu olay. Ama radyo olmadığı için bandrol maliyeti ödemeyen, yada daha az ödeyen firmalar etkilendi.

Değerli kardeşim,
    çok sağol bu elbette çok mantıklı bir durum.
    Telefon nasıl peki incelemelerini yazarmısın.

• quote:

Peki farkı fiyata yansıtınca radyo eklemişler mi?

Fiyati ekleyince , radyoya kavusamiyoruz maalesef . Devletin vergi politikasindan ortalama 100 lira daha cikti cebimizden hepimizin

Radyo özelliği yokki cihazın eklesinler. Ama devlet radyosu olsa da olmasa da, internetten radyo dinlenebildiği için, internete bağlanan her cihaza getirdi bu vergiyi. Aynı şey bir kaç ay önce Tv'lerde, tabletlerde olmuş, onlara nasıl radyo eklensin :)
  • Bir süredir p10s kullanıyorum cihaz harbiden 2500'lük cihazlara taş çıkartırcasına özelliklere sahip ve yazılımsal olarakta çok dolu hergün yeni bir özelliğini keşfediyorum Almayı düşünenler için donanım ve yazılımsal olarak çok dolu bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Marka takıntınız yoksa ki olmasında sonuçta çoğu cihaz çoğu donanımı dışardan satın alıp birleştiriyor ve markaya para ödettiriyor. Şimdi onlar düşünsün biz reeder p10s ile hayatı yaşamaya devam edelim.

Ben sıfır sıkıntıyla kullanıyorum abi

Performans zaten güzel, cihaz donanım olarak iyi
    Kamera çok kötü diyorlar, bu bir çelişki. Çünkü bir çok fotoğraf çektim sıkıntı yaşamadım
    Tabi bunu söyleyenlerin çoğu otomatik modda fotoğraf çekiyor diye tahmin ediyorum. Çünkü ortama göre ayarlarını yaptığında çok iyi iş çıkarıyor.
    Selfie'ye pek yorumum yok kullanmıyorum :) Onu güzel olanlar değerlendirsin
    Çift sim kullandığımdan hafıza kartı takamıyorum, o yüzden 64 olması gayet iyi
    Kasa çok sağlam, kapaklı kılıf almadan önce kendi kılıfıyla motorla giderken cebimden düştü. Parçalanmıştır dedim ama paketten çıkan kılıfı çatlamış sadece
    Servisle işim olmadı, kılıf jelatini piyasadan buldum
    Sony z2 vardı bende. Hatunla Xa ultra alalım diye gittik bunu önerdiler. Daha önce S3'e, ondan sonra Z2'ye toplam 4000e yakın para harcadım son 3-3.5 senede.
    Bence iki markadan da daha hızlı seri cihaz. En azından gereksiz uygulamalarla ram işlemci batarya yorulmuyor. Stabilliğinden memnunum yani. Bide fazla dolu. Bi çok özelliğini kullanmıyorum ben. Arada Knock-on iş görüyor, bide edge bar en çok kullandıklarımdan
    Şimdi bunu kullandıktan sonra yok yere markaya para vermem. Zaten bi aksilik çıkmazsa, 2 sene kullanayım derdindeyim. Herhalde Z2'deki gibi 2 kere ekranını kırmazsam 2 sene rahat rahat götürür cihaz beni

• trt payı yüzünden fiyatı yükselmiş.
    peki cihazda karasal FM radyo varmı bi güncelleme geldimi?
    cihazın güncelleme desteği nedir?
    android 7 alma ihtimali vs?
    yada 6.0.1 olma ihtimali?
    cevap için şimdiden teşekkürler.
  • p10s akıllı kılıf gelmiş.http://mage.reeder.com.tr/aksesuarlar.html/
    Şimdi sıra root ta.
  • Arkadaşlar Selam

son güncellemeyi yapip problem yada iyileşme yaşayan var mi ?

• quote:

Ben sıfır sıkıntıyla kullanıyorum abi

Performans zaten güzel, cihaz donanım olarak iyi
    Kamera çok kötü diyorlar, bu bir çelişki. Çünkü bir çok fotoğraf çektim sıkıntı yaşamadım
    Tabi bunu söyleyenlerin çoğu otomatik modda fotoğraf çekiyor diye tahmin ediyorum. Çünkü ortama göre ayarlarını yaptığında çok iyi iş çıkarıyor.
    Selfie'ye pek yorumum yok kullanmıyorum :) Onu güzel olanlar değerlendirsin
    Çift sim kullandığımdan hafıza kartı takamıyorum, o yüzden 64 olması gayet iyi
    Kasa çok sağlam, kapaklı kılıf almadan önce kendi kılıfıyla motorla giderken cebimden düştü. Parçalanmıştır dedim ama paketten çıkan kılıfı çatlamış sadece
    Servisle işim olmadı, kılıf jelatini piyasadan buldum
    Sony z2 vardı bende. Hatunla Xa ultra alalım diye gittik bunu önerdiler. Daha önce S3'e, ondan sonra Z2'ye toplam 4000e yakın para harcadım son 3-3.5 senede.
    Bence iki markadan da daha hızlı seri cihaz. En azından gereksiz uygulamalarla ram işlemci batarya yorulmuyor. Stabilliğinden memnunum yani. Bide fazla dolu. Bi çok özelliğini kullanmıyorum ben. Arada Knock-on iş görüyor, bide edge bar en çok kullandıklarımdan
    Şimdi bunu kullandıktan sonra yok yere markaya para vermem. Zaten bi aksilik çıkmazsa, 2 sene kullanayım derdindeyim. Herhalde Z2'deki gibi 2 kere ekranını kırmazsam 2 sene rahat rahat götürür cihaz beni

bilgilendirmen için çok teşekkürler.
    Bencede güzel bir tercih olmuş malum ekonomik şartlarda zaten gidip Bir motor parasına Telefon almak akıl karı değil.
    hele ki artık binlerce modeli olan sistem olan Android için zaten bence 1000-15000 TL den fazla para saçmak hiç akıl karı değil.
    Eksikleri mi ? mutlaka olacaktır.Kamerada mesela eğer Profosyenel çekim apan biri değilsen zaten asla farkı anlamazsın yani bunlar takılacak konular değil.
    Sonuçta şöyle düşünmek gerek bugün aldın 35000 TL ye bir telefon 3 sene sonra 300 TL bu telefonda olsun 3 sene sonra 100 TL ne fark kalıyor ki?
    3 sene sonunda zaten güncelleme desteği vb. olmayacağından telefonu istemesekte değiştirmek gerektiğinden Android bir telefonda yüksek maliyet çok gereksiz.

ozaman general mobile GM 5 almak çok mantıklı.
    nasılsa 2 sene güncelleme garantisi sonrası aygıt perte çıkacak.
  • 4 GB Ram ile cikinca alinacak ilk telefon olur.3GB artik yetersiz kaliyor.

• An itibariyle 1.599 tl mi Vatan Computer den Tüketici Hakem Heyeti kararıyla almış bulunmaktayim. Hakem heyeti kararının fotoğrafını aksam cekip atarım buraya.Bir kez daha haklı olan kazandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: stefanel4

İleri ayarlarda O tusu var , acin rahatlayin Beyler

o tuşu ne işe yarıyor
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.