Şimdi Ara

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
12
Favori
39.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günümüzde kirilmaz cam taktirmadan telefon kullanmayiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar elimde yaklasik 2-3 haftalik p10s var izmirde ikamet ediyorum uzerinden kirilmaz ekran koruyucu takili ayrica kapali paket bir koruyucuda yaninda vericem orjinal kilifi mevcut kilif uzerinden kontrol imkani veriyor. Fatura kutu icerigi tam kulakligina dokunulmadi naylonuyla sarili duruyor. 1600 lira istiyorum. Satma sebebim alma sebebimin bitmis olmasi teleofnumu garantiye vermistim acil telefon ihtiyacim oldu hosuma gitti aldim ama telefonum geliyor buyuk ihtimal degisim olucak o yuzden bunu elden cikarticam. Izmir ici elden izmir disi kargo ile satisi yapilir.
  • Arkadaşlar elimde 4 aylık p10s var sıfırına 1600-1700 lira vermek istemeyip bu telefona sahip olmak isteyenler özelden mesaj atsın fiyatta bir şekilde anlaşırız gerçekten uygun bir fiyata bırakıcam. Aklınızda soru işareti de kalmasın cihaz tertemiz nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum ciddi arkadaşlara fotoğrafınıda atarım ankarada elden teslim etmek istiyorum.

• Aksesuar meselesi herkes için ortak bir problem mı? Ben kapaklı kılıf arıyorum. Doğru düzgün bulamadım. AliExpress'ten filan kontrol etyim, onda da doğru düzgün sipariş veren yok.

• Valla bende alamadım sitede iletişime geçtim sonunda cevap verdiler yalan değilse Şubat başı yeni ürünler gelecekmis

• selam arkadaşlar reeder p10s cihazı alınır fiyat konusunda anlaşırsak satmak isteyenlere DUYRULUR
  • Telefonda sarj olmama sorunu var tribe girdi herhalde ℅27 gecmiyor sizde de boyle sorun oldumu hic ?

• Telefonun ara kablosunu değiştir düzeliyo.

• telefonumuza android 7 sürümü gelecek mi bilgisi olan var mı
  • Telefona 2017'nin ortalarında gelecek dediler ama ben geleceğini sanmıyorum.
  • Bende aldım reeder p10s çok memnunum ama telefonu elime aldığımda sanki yandan bakılınca çok çok hafif ône dogru üst tarafta bi yamukluk var gibi geldi bi sizde bakabilir misiniz.

• Evet beyler an itibariyle bi güncelleme geldi.

• Arkadaşlar herkese selamlar sunuyorum, bende yeni aldığım p10s ile araniza katıldım ancak kırılmaz cam ve flipcover kapak arıyorum bunlar hakkında bilgisi olan varmı AliExpress de var link paylaşmak yasak mı bilemedim o yüzden atamıyorum

• Arkadaşlar bu telefonda hızlı şarj var mı? Telefonun kronik bir sorunu var mı?
  • abdullah Özkus A kullanıcısına yanıt
    Hizli sarj var , temmuzda senesi olacak. Çok sukur bir problem yasamadim ama titiz kullaniyorum

• Stefanel4 bu telefona nougat gelecek mi? Ne kadar sürede şarj oluyor.
  • Arkadaşlar bu telefona Android 7 gelecek mi? Diğer markalar orta seviye telefonlarına bile android 7 vereli aylar oldu. Eğer burayı okuyup almayı düşünen arkadaşlar varsa bidaha düşünün bu telefondan hem daha güçlü hemde daha şık bir sürü telefon var.

Bu telefonun antutu'dan aldığı puan 50k

Xiaomi mi5: 130-140k

Xiaomi mi5s: 140-150k

Xperia X: 80k

Galaxy c9 pro:85k

Bu telefonların hepsi hepsiburada'da bu telefondan daha ucuzdur özellikle xiaomiler. Ayrıca müşteri hizmetleri maalesef tam rezalet. 16 nisan 2017 de çok büyük bir hata yapıp bunların sitesinden telefonum için gri metalik kılıf sipariş etmek gibi bir gaflete düştüm. Önce sipariş verdikten 10 gün sonra anca kargolayabildiler sonrada 2. El şaka değil gerçekten üzeri parmak izi ve çizik dolu ve silsemde geçmeyen 2. El kılıf gönderdiler bana aynı gün geri yolladım ve başta hala ümitli olduğum yenisini istedim sonra yine günlerce elime geçmeyince para iadesi istedim ve o günden bu yana oyalanıyorum. Siparişi verdiğim gün 16 Nisan 2017 bugün 21 mayıs 2017 aradan 35 gün geçti elimde ne bir kılıf var ne de paramı iade ettiler. Büyük ihtimalle böyle mağdur edilen sadece ben değilim. Aklınızı başınıza koyun sırf türk markası diye 4gb ram 64 gb rom u var diye bu telefona para dökmeyin. Yukarda yazdığım telefonlar alternatiflerden sadece bir kaçı ufak bir araştırmayla çok daha fazlasınıda bulabilirsiniz.

• Arkadaşlar P10S ve P11S yurtdışında hangi isimle satılıyor bileniniz var mı acaba?
  • REEDER P10S ,GİONEE S7 OLARAK SATILIYOR YURTDIŞINDA...
  • Gökaydinho kullanıcısına yanıt
    Reeder p10s gionee s8 diye geçiyor yurt dışında reeder p 11s te arsenal deca one.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.