Şimdi Ara

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
12
Favori
39.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon yere düşürme sonucu lcd ekranı, kasası ve type-c girişi bozulmuş durumda. Serviste 600 küsür lira fiyat çıkarmışlar. gittigidiyor' da n11' de baktım ama yedek parçaları henüz yok bu telefonun. Nasıl nereden buluruz bu telefonun parçalarını?

Mutlaka General Mobile gibi, Gionee' e ait bir modelin kopyasıdır diye düşünüyorum Reeder telefonların. Var mı bilgisi olan ona göre aliexpress' ten sipariş vereyim?
  • MâxeLL kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Telefon gionee s8.
  • Facebook'ta reklamları gördüm foruma bakayim dedim. Çok iyi yorumlar arkadaşlar elinize sağlık. Şahsen Reeder alacaksam f/p olmasi gerek. 1700 tl 10s olan model. 4gb ram falan olsa da çok pahalı geldi bana. Yeni gelen model de 2000 tl on sipariş. Uçmuş reeder yönetim kurulu :) Iyi forumlar.
     REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bende bugun itibariyle P10s sahibiyim. Yalniz ayarlarla felan ugrasirken isinmasi biraz fazla gibi geldi bu konuda dusunceleriniz neler ? Normalmi yasiyormusunuz sizde benim cihazmi sikintili ? El yakmiyor ama sicakligi hissetiriyor. Arkasina takilan yaninda gelen kilifida cikarttim omu arttiriyor diye ama yinede var isinma.
  • 1700 lira bu telefona çok .
  • Özür dilerim ama 1700 tl iyimisiniz siz.

• Telefonunda mobile legend oynuyorum araliksiz 2.5 saat oyun da oynuyoruz 5 e 5 mac vs fakat hicbirsekilde isinmiyor i salak lg gibi ellerim terlemiyor masallah.
    Ekrani da cok hassas cok fena algili

• Herkese Merhabalar...

Asus marka Laptop ve Windows 8 64Bit işletim sistemi var. Ancak Bilgisayar P10S 'imi görmüyor. Aslında ilk başlarda görüyordu sonra windows 8 güncellemeleri olunca bir süre sonra telefonu görmez oldu. Ne denediysem olmadı. Bildiğiniz üzere süper telefona berbat teknik servis departmanı. Adamlara 3-4 defa mail attım ama cevap bile vermediler.

Bu konuda aynı problemi yaşayan varsa veya bu durumun çözümünü bilen varsa burada paylaşırsa çok mutlu olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastie73 -- 6 Aralık 2016; 22:37:31 >
  • Arkadaşlar bende de Reeder p10s var. Home tuşu (parmak izi okuyucu tuş) basmayıp dokununca falan böyle oynuyor hafif. Gıcırdıyor falan. Sizde de böyle bir durum varmı? Telefonu alalı 2 gün oldu aldığımda da böyleydi.
  • Evet var , ama dert etmiyorum

• Genel bir durum herhalde bu o zaman. Aldığım yere gitmeme gerek var mı sence?
  • Reeder ve mtk işlemcili bir telefona gerçekten 1699 TL verdinizmi? Şakamı bu? Bu fiyat doğrumu yoksa benmi yanlış baktım arkadaşlar cidden soruyorum. Telefon fena değil hoşuma gitti ama ben fiyatını 999 TL falan olarak düşündüm hem işlemciden hemde markadan dolayı. 1699 TL ise koşarak kaçarım:)
  • Ben gitmedim , seni bilemem

• arkadaşlar bizim bu telefonda NFC mobil ödeme var mı ?
  • Thavirat T kullanıcısına yanıt
    Klavyede dokunduğunda titrer nasıl kapatılıyor biliyor musunuz .bütün titreşimleri kapatmama rağmen hala aynı .

• O da kapalı ama hala titriyor. Üretim hatası mi acaba

• Ebrusahin E kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-ileri ayarlar - dil ve giris - android klavye ( aosp ) - tercihler - tusa basili tut

• arkadaşlar telefon arıyorum satma düşüncesi olan varsa pm atarsa sevinirim iyi forumlar
  • Beyler bir sey sorucam telefonu alirken vatandaki eleman masaya vurdu abi cok saglam kasa var bunda sikinti cikmaz dedi.

dedim koruyucu cam gerekir mi o zaman gerek yok kolay kolay kirilmaz falan dedide guvenemedim . bu konu gercek mi yoksa satis seysi mi anlamadim.

Birde onereceginiz kilif ve koruyucu cam var mi ?
    Edit: bendeki tel p10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insaatmüh. -- 24 Aralık 2016; 23:22:34 >
  • Maddiyatı iyi olan biri değilim aldıktan sonra al sat yapıp baska tel alamam sizce bu telefonu alırsam pişman olurmuyum f/p teli arıyorum ve bu tel ihtiyaçlarımı fazlasıyla karsılıyor aslına bakarsanız ama servis sıkıntısı home tusu muhabbeti filan aklımı karıstırdı dogru ne yapmalıyım ? lütfen özellikle kullanıcılarından yorum istiyorum yarın alıcam muhtemelen
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.