Şimdi Ara

Reeder w100ic tablet ekran kartını görmüyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konuda çok acil yardıma ihtiyacım var. bilgisayarıma format atıp tekrardan windows 8.1 kurdum en başta wifi dahil hiçbir şey çalışmıyordu. bu bilgisayarın driverlarını internetten bulmak imkansız ben de benzer model diye w7ic nin driverlarını yükledim ve oldu da. üstteki ses açma ve kapatma tuşu ve intel hd graphics dışında her şey çalışıyor. üst tuşlar önemli değil pek de umrumda değil fakat ekran kartı benim için çok önemli. aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcıları diye bir şey hiç yok. bir tane bilinmeyen aygıt görünüyor. intelin sitesinden z3700 serisi için olan intel hd graphics driverlarını yükledim ama sistem gereken özellikleri karşılamıyor dedi ve yüklemeyi yapmadı. bilgisayarın intel hd graphicsden haberi yok hatta resimde görebileceğiniz üzere de görüntüleme aracı microsoft basic display diye geçiyor. Reeder w100ic tablet ekran kartını görmüyor acil yardım
    bios ekran kartımı görüyor ve ekran kartına ramden bellek verince bilgisayarın rami de azalıyor, ama yine ekran kartından haber alınamıyor.
    bu sorun nasıl çözülür biri beni kurtarsın şu dertten

• yok mu yardım eden
  • Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcınızı seçin ve sürücüyü güncelleyin.Açılan pencerede elle güncellemeyi seçerek indirmiş olduğunuz driver içinden inf dosyasını seçerek mevcut yüklenebilir driverleri görüntüleyin.Sonrasında doğru driveri seçerek yükleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows ekran kartını görmüyor donanımlarda görüntü bağdaştırıcıları diye bir sekme yok sorunumu çözmek üzereyim eğer çözebilirsem bir konu açacağım çünkü bu cihazla ilgili 1 tane türkçe makale yok. 3 gündür bununla uğraşıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.