Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.548
Cevap
52
Favori
158.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satılık 12 günlük windows 10 yüklü w7ic+ 16 gb sdkart+Klavyeli kılıf

Fiyat için pm atın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu tablette Android 5.0.2 live imajını boot etmeyi başarmıştım ama hiç stable çalışmadı, dokunmatik çalışmıyordu fare ile hareket ettirmek bile ölümdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxygen1777

Satılık 12 günlük windows 10 yüklü w7ic+ 16 gb sdkart+Klavyeli kılıf

Fiyat için pm atın.

Fiyat fm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürüne windows 10 kurup otomatik ekran döndürme özelliği bozulanlar için yazıyorum(ben çok çektim sizde çekmeyin) bilgisayar(sağ klik)/yönet/aygıt yönetisine gidin sensör kısmında kionix sensöre sağ tıklayıp kaldırın ''bu aygıtın sürücü yazılımınıda sil''e tik atın.http://www.kionix.com/downloads bu adresten KXTJ9-KXCJ9-KXTJ2 Driver(win7,8.1,10) bu driverı indirip kurun.Yeniden başlatın.Olduysa sıkıntı yok eğer ekranda ters dönme durumu varsa, Regedit(başlata yazarak) yönetici olarak çalıştırın HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\ROOT\SENSOR\0000\Device Parameters\kxfusion
    bu yolu izledikten sonra Orientation değeri yoksa oluşturun(sağ tıklayıp yeni/ ikili değer) sonra Orientation iki kez tıklayıp değer olarak 01,00,00,01,01,00,02 değerini girip yeniden başlatın.Bu şekilde görünmeli https://hizliresim.com/n2p17g (link koymak yasak mı bilmiyorum).

Umarım bu sorunu yaşıyan herkes çözüme ulaşabilir.

• merhaba kardeşim ekran döndürme bende senin anlattıgın yolu izledim ancak regeditte 0000 dan sonra başka bişi yok device para. kısmı yok bende ve dönmüyor ekran :D

düzeldi , çalışıyor teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asoyuerel -- 7 Kasım 2015; 12:37:43 >
  • merhabalar tablette yer açmak adına kurtarma bölümü diski oluşturduktan sonra yardımcı bir programla sildim ve Windows yeniden başlatıldıktan sonra maalesef açılmadı ve kurtarma ile alakalı yönergeler çıktı. ancak butonlara dokununca işlemiyor wierless maus taktığımda da imleç çıkmıyor ne yapabilirim acaba yardımcı olabilirmisiniz
  • aynı şeyi bende yapmıştım , uefi kurulum yaptım ben windows 10 kurdum takır takır çalışıyor , netten uefi windows kurulumunu buşabilirisn usb belleğe windows kurulumunu at tableti başlat adımları izle sonra kurulum oluyo ben cok ugrastım cok uzun surdu kurulum ama kurdu suan sorunsuz kullanıyorum
  • Beyler win10 da hdmi çalışmıyor mu?

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    windows 10'da çalışmayan birşey yok. Yükseltmeyle de geçebilirsiniz (sıfırladıktan sonra, güncelleme yapmayın media creation tools ile yükseltme seçin ve kurulum ek dosyaları için sd kartı seçin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukos

windows 10'da çalışmayan birşey yok. Yükseltmeyle de geçebilirsiniz (sıfırladıktan sonra, güncelleme yapmayın media creation tools ile yükseltme seçin ve kurulum ek dosyaları için sd kartı seçin)

tablette zaten win10 kurulu ama hdmi yok ortada

• intel hd gra. sürücüsünü yüklemeyi dene onunla bağlantısı olabilir hdmi ın.
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Bağladıktantan sonra gelişmiş görüntü ayarlarından birden çok ekran sekmesinden bir deneyin.
  • win 10 da otomatik döndürme seçeneğini bulamadım manuel yapıyorum çaresi varmı ?
  • Arkadaşlar benim w7ic tablet üzerinde univarsa kılıf var iken düştü gerçi bu tablete uygun olan kılıf değil bütün 7 inchlere uygun olan lastikli kılıftı neyse dokunmatik cam sizlere ömür ki ekran üzerinde koruyucu vardı. İnternet üzerinden 12 tl ye yeni dokunmatik ekran aldık ve bilgisayarcı bir arkdaş ile değiştirdik şimdi aynen çalışmaya devam ediyor sorunsuz bilgi vermek istedim. Bu arada ekran koruyucu 5tl idi yeni ekran 12tl :) tabi uğraşmak gerekiyor değiştirmek içim kullanılan yapıştırıcıyı sökmek için ısıtıcı kullandık falan filan.
  • arkadaşlar tablet 8-10 gün kapalı halde kullanılmadan durdu şimdi açmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermiyor...Sorun ne olabilir acaba?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrerox

arkadaşlar tablet 8-10 gün kapalı halde kullanılmadan durdu şimdi açmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermiyor...Sorun ne olabilir acaba?...

Şarja takın sabaha kadar dursun öyle
  • sağolasın hocam bende durduk yere bozuldu diye anlam verememiştim...tekrardan sağol bilgi için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Orijinalden alıntı: ferrerox

arkadaşlar tablet 8-10 gün kapalı halde kullanılmadan durdu şimdi açmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermiyor...Sorun ne olabilir acaba?...

Şarja takın sabaha kadar dursun öyle

sağolasın hocam bende durduk yere bozuldu diye anlam verememiştim...tekrardan sağol bilgi için...
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum ama yeni çıkan güncellemeyi yüklerken yükleme %40'da kalıyor ayrıca tableti formatladım ancak yön değiştirme ikonu yok.Konular hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  • güncelleme değilde sıfırdan kurulum olarak w10 kuruyorum. driverleri w10 yüklüyormu yoksa indirmemiz mi gerekiyor. eğer indirmemiz gerekiyorsa sürücüler nerede var.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.