Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.548
Cevap
52
Favori
158.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unlovedman

ozaman ben bir kabloyu kesip paralel yaparsam (2 dişi usb ile ) çalışır diyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

ozaman ben bir kabloyu kesip paralel yaparsam (2 dişi usb ile ) çalışır diyorsun ?

1 erkek 2 dişi usb ler paralel bağla

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    W10 driverleri kendi yüklüyor,ilk kurulumdan sonra biraz ağır çalışıyor bu sebeple güncellemeleri yapmalısın.Yön sensörü çalışmıyor ama forumda onun da çözümü var.
  • arkadaşlar ben aletin orjinal pilini söküp yerine 18650 olarak bilinen li-ion pillerle çeşitli testler yaptım.(bilgisi olmayanlar denemesin piller tehlikeli olabiliyor) 2000mahlık tek pili cihaza bağlayıp denediğimde %100 şarj oldu ve de 1,5-2 saat kadar youtubede video izleyebildim.fakat 2 yada daha fazla pille denediğimde şarj takılıyor.5 pili paralel bağladım(10000 mah)%95'e kadar şarj etti daha ileri gitmedi.ya akım yetmiyor ya pillerim sorunlu ya da pillere ek diyot vs çözüm istiyor. sorunu henüz çözebilmiş değilim.ayrıca cihazı pil bağlantı kısmından özel bir switch mod adaptör ile de çalıştırdım.ama onda da teknik sorunlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnificient artist -- 17 Kasım 2015; 15:01:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukos

Ürüne windows 10 kurup otomatik ekran döndürme özelliği bozulanlar için yazıyorum(ben çok çektim sizde çekmeyin) bilgisayar(sağ klik)/yönet/aygıt yönetisine gidin sensör kısmında kionix sensöre sağ tıklayıp kaldırın ''bu aygıtın sürücü yazılımınıda sil''e tik atın.http://www.kionix.com/downloads bu adresten KXTJ9-KXCJ9-KXTJ2 Driver(win7,8.1,10) bu driverı indirip kurun.Yeniden başlatın.Olduysa sıkıntı yok eğer ekranda ters dönme durumu varsa, Regedit(başlata yazarak) yönetici olarak çalıştırın HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\ROOT\SENSOR\0000\Device Parameters\kxfusion
    bu yolu izledikten sonra Orientation değeri yoksa oluşturun(sağ tıklayıp yeni/ ikili değer) sonra Orientation iki kez tıklayıp değer olarak 01,00,00,01,01,00,02 değerini girip yeniden başlatın.Bu şekilde görünmeli https://hizliresim.com/n2p17g (link koymak yasak mı bilmiyorum).

Umarım bu sorunu yaşıyan herkes çözüme ulaşabilir.

Ateistim ama allah senden razı olsun kardeşim

• Arkadaşlar facebook kullananlar varsa Gruumuza bekleriz suan 211 windows tablet kullanıcıysa aramızda sorunlarımız çözümlüyoruz :)
    https://www.facebook.com/groups/reederw7ic/
  • Beyler tableti düşürdüm ekranı kırdım.. Altta bulunan linkdekini almak istiyorum uyumludur değil mi ?

Birde Aktif kullanımda sarjı süreniz kaç saat acaba ?

İyi forumlar..

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/reeder-w7ic-dokunmatik-7-a-kalite-194104751?gclid=CjwKEAiAvauyBRDwuYf3qNyXmW4SJACX9-fXwk_KT_JWj8mGgMxm7DpJZ4uZpUTsGjUbNAmiOdc1exoCDJnw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

• Beyler internetten dizi izlerken zaman çubuğunda bir yere tıklayınca error loading media: file could not be played hatası alıyorum. Bu çoğu dizi sitesinin farklı isimlerde kullandığı jwplayer tabanlı oynatıcılarda oluyor. Windows 10 kullanıyorum tablette. Var mı bu sorunu yaşayan 8.1de veya 10da? Çözüm önerileri de çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B. Bulut

Beyler internetten dizi izlerken zaman çubuğunda bir yere tıklayınca error loading media: file could not be played hatası alıyorum. Bu çoğu dizi sitesinin farklı isimlerde kullandığı jwplayer tabanlı oynatıcılarda oluyor. Windows 10 kullanıyorum tablette. Var mı bu sorunu yaşayan 8.1de veya 10da? Çözüm önerileri de çok iyi olur.

Odno'ya ait videolarda sorun oluyor,diğerlerini denersen sorun kalmıyor,en verilmesi openload'a yüklenmiş olanlar.
  • Windows 10u direk güncellemeyle yüklesem tabletin dahili hafizasi yetiyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

%100 DENENMİŞTİR

ŞARJ VE DATA KLAVYE

arkadaşlar bu sistem çalışıyor. kendim yaptım. otg kablomun dişi tarafını eski sarj kaplomun mini usb tarafını ve normal usb tarafını paralel bağlayarak yaptım. burda bilmeniz gereken sarj cihazına bağlayacağını usb tarafını sadece kırmızı ve siyahını bağlayarak yapacaksınız diğer tarafların 4 kablosuda birbirine bağlanmalı. ve kabloda otg özelliği olmamalı yani normal kablodan yapmalısınız. otg de mini usb tarafında olmakta. otg özelliği kabloma yaptığımda çalışmamıştı.

• Recoveryi sildim tablet açılmıyor varmı bi çaresi?

• Arkadaşlar elimde 9 adet reeder w7ic tablet var, hepsi sıfır kutusunda. İlgilenenler benimle irtibata geçebilir. Fiyat 250 tl'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfunkabakci -- 13 Aralık 2015; 7:09:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunkabakci

Arkadaşlar elimde 9 adet reeder w7ic tablet var, hepsi sıfır kutusunda. İlgilenenler benimle irtibata geçebilir. Fiyat 240 tl'dir.

Fiyat pahalı düşürmeni öneririm.. 110 tlye bulunuyor tablet.
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Ürünler SIFIR. Adınıza fatura kesilir. http://www.teknosa.com/urunler/125044811/reeder-w7ic-wifi-windows-tablet
    110 tl ye link alabilir miyim?
  • Bilen arkadaslara bir sorum olacak,

Win 10 Home surumu yukledim ve win8.1 'e ait ne varsa kaldirdim (windows old klasoru ve recovery). Fakat win10 home lisans sorunu verdi.

Windows single language yuklemeyi denicem ama neresinden baslamam gerektigi hakkinda fikri olan varmi?

• Benimde windows yükleniyorda takılı kaldı yeniden başlattım, şimdi sıfırlama yapamıyorum tablette.

ses açma + güç tuşuda işlemiyor ne yapsam bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Bilen arkadaslara bir sorum olacak,

Win 10 Home surumu yukledim ve win8.1 'e ait ne varsa kaldirdim (windows old klasoru ve recovery). Fakat win10 home lisans sorunu verdi.

Windows single language yuklemeyi denicem ama neresinden baslamam gerektigi hakkinda fikri olan varmi?

Crackle çünkü home singleda yapsan yine isteyecek önceki win 8.1 üzerine kurulum yapmadığın için. Ben öyle yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: fati14

quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Bilen arkadaslara bir sorum olacak,

Crackle çünkü home singleda yapsan yine isteyecek önceki win 8.1 üzerine kurulum yapmadığın için. Ben öyle yaptım

Anladım.

Bu detay iyi olmadi, lisans hakkim varken crack aramak ne buyuk sacmalik. Olmadi win8.1 single iso paylasimi vardi, onu kurup tekrar win10 single lang. mi yuklesem. Neyse...

Cevap icin tesekkur ederim.

• koppa kullanıcısına yanıt
    bu tür sorunları okuduğum için ben win 8 üzerinden indirdim kurdum .
    sıfır kurulum yapmak istiyorum ama sorun çıkar diye yapmadım.

win 8 dönsen otomatik key aktif olmazmı acaba sonrada üstünden win 10 yüklesen olurmu ?

yada
    http://forum.donanimhaber.com/m_108597424/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.