Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.548
Cevap
52
Favori
158.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows 10'un çıkışıyla sanırım metro skype çalışmıyor.Sitesinden masaüstü olanı kurun.Zaten metro olan da ona yönlendiriyor.
  • eros68 kullanıcısına yanıt
    Her cihaz için olmuyor o galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Arkadaşlar, başka bir wintablet aldığım için bunu androide çevirtmek istiyorum. Geçmiş mesajlarda reeder servisi 45 tl ye yapıyor diye okudum ama sayfalarda dolaşmama rağmen andrid yüklemiş bir arkadaşın yorumlarını bulamadım. Acaba android yükletsem güzel çaluşan başarılı bir andrid tabletim olur mu yoksa sorunlu mu oluyor? İzlenimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

ben uğraştım ama yukleyemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim yüklemicem zaten servise vericem ama başarılı çalışan bir android tablet olacak mı onu merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Arkadaşlar, başka bir wintablet aldığım için bunu androide çevirtmek istiyorum. Geçmiş mesajlarda reeder servisi 45 tl ye yapıyor diye okudum ama sayfalarda dolaşmama rağmen andrid yüklemiş bir arkadaşın yorumlarını bulamadım. Acaba android yükletsem güzel çaluşan başarılı bir andrid tabletim olur mu yoksa sorunlu mu oluyor? İzlenimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

Reeder in baska bir modeline yukleten vardi forumda. Isinma ve stabilite kayiplari yasadigini soyluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ben bu tabletten almak istiyorum ama 1 gb ram benim için yetersiz acaba içini açıp rami değiştirebiliyor muyuz
  • Yaklaşık 3 ay önce XBOX ONE aldığımda hometech protab 8.1 yanında hediye olarak verilmişti.
    gercekten ihtiyacları karsılayan bir tablet elimden düşmüyor diyebilirim. suan da mesajı tabletten yazıyorum

ben tablet performansında şöyle bir deneme yaptım. flight simulator surekli oynayan biriyim.
    flight simulator 2004 u tablete yükledim. tüm ayrıntılı yeryüzü deniz gökyüzü eklentilerini vs pmdg ucaklarını yükledim ve tableti hdmi ile 49 inç lg tv ye bağladım.
    açacagına dair hiçbir beklentimde yoktu ve sonuc soyle;

yeryuzu sekillleri: ultra high details
    aircraft(ucaklar): ultra high details
    çözünürlük: 1980x1080

sonuc: hiç takılma olmadan full hd 27-30fps arasında akıcı görsellik. supeeerrr

• quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Merhabalar ben bu tabletten almak istiyorum ama 1 gb ram benim için yetersiz acaba içini açıp rami değiştirebiliyor muyuz

benimki bu aralar baya donuyor ve kilitleniyor nedense
  • quote:

Merhabalar ben bu tabletten almak istiyorum ama 1 gb ram benim için yetersiz acaba içini açıp rami değiştirebiliyor muyuz

Rami birakin hdd yo bile degistermiyoruz

• Hadi ya olmadı bu neyse artık alacağım yine de acaba açıp baktınız mı embedded mı bütün parçalar?

• quote:

Hadi ya olmadı bu neyse artık alacağım yine de acaba açıp baktınız mı embedded mı bütün parçalar?

Anakarttan söküp yeni 2gb ram lehimleseniz bile işlemci max 1gb ram destekliyor.
  • uzak durun abicim bu reeder denilen tabletten kesinlikle uzak durun
  • modifci kullanıcısına yanıt
    uzak dur kesinlikle alma bu reeder denen markayı kesinlikle
  • Valla aldım artık bir kere

Beğendim aslında fiyatına göre iyi yani klavye takıp visual studio da program bile yazabiliyorum daha ne olsun

• modifci kullanıcısına yanıt
    Şaka yapmıyorum Besmele ile aç kapa makinayı hani arızalanırsa muhatap olacağın bir tek adresi var firmanın telefonu açan bir Allah'ın kulu yok
  • arkadaşlar windows 10 stabil çalışıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperfectTR

Aynı anda hem usb hemde şarj için aparatta buldum :D :D

http://www.amazon.com/Micro-Cable-Power-Samsung-AtomicMarket/dp/B009YPYORM

http://shop.valarm.net/products/micro-usb-host-otg-y-cable-with-micro-usb-power-for-sony-phones

http://www.instructables.com/id/External-Sensors-Charging-w-Android-USB-aka-Micro-/

Hocam bu kabloyu Türkiye'de satan bir yer biliyor musunuz? Çin'de buldum ama 1 ay da beklemek istemiyorum

• cthax kullanıcısına yanıt
    Bende şu an için stabil. Ama idle halde bile ramin %65 i falan gidiyor. O yüzden ileriki zamanlarda w7 lite a geçmeyi düşünüyorum

• Bugün kabloyu buldum ama hem usb takıp hem de şarja taktığım zaman şarj ediliyor ikonu çıkmadı ben de almadım acaba alanlarda da böyle mi

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.