Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
52
Favori
158.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aleti alıp daha verimli kullanma adına kafa yoran arkadaşlar aydınlatıyorsunuz sağolun öncelikle :) DX ten hdmi to vga çevirici aldım türkiyede satılan muadillerine adaptör ile enerji takviyesi yapmak gerekiyordu bunda böyle bir durum yok gibi görünüyor digital den analoga nasıl çeviricek inşallah patlamaz elime ulaşınca sonuçları yazarım. Kulllanan arkadaşlara bir sorum olacak 15 dakikadan fazla Turkcell tv+ yada Digiturkdilediğinyerde kullanan oldumu geriye sarıp önceki programları izleyince bir süre sonra oynatmayı bırakıyor alet ram den kaynaklımı yada düzeltilebilecek bir problemmi? iyi forumlar
     REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]

• Metin 2 açar mı bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kül Tablası

Allah belasını versin bu kurumun cevahirde çalışan o telefonu açıp kapatan personeli bulursam yediricem o ite telefonu 15 dakika bekliyorum adam aç kapa yapıyor telefonu cevaplamamak için samsung 10 inch alacağım yahu arkadaş hemen mağazadan teslim diyor 1 saat içinde onay mesajı gelecek diyor iki gündür tık yok lanet olsun böyle firmaya vida bile almam bunlardan

Katılıyorum hocam bu tabletten 4tane sipariş geçtim. 2 kere 2şer tane. İlk iki teslim edilmediği için ikinci siparişi geçtim müşteri hizmetlerinin aklına uyup. Sonuç olarak 4tablet parası ödedim iki teslim iki iade işlemi ile alakalı bir gelişme yok pazartesiye kadar bekleyeceğim pazartesiye kadar iki tane teslim iki tane iade işlemi gerçekleşmezse mahkemeye vereceğim teknosayı

• Arkadaşlar bana iade edilmiş urunu yolladilar, geri iade ile ugrasmak istemedim fakat office'i daha once alan kurmuş galiba onun icin suan kurmak istedigimde hata veriyor bende komple sildim şimdi bunu tekrar 1 yil ucretsiz hakki nasil yukleyebilirim?

• hocam aleti kurtarma bölümünden sıfırla olacaktır bence
  • tabletimde ciddi bir sorun var fabrika ayarlarına dönemiyorum sistemle ilgili sorunlar var ne yapacam bilmiyorum.

Edit
    Hallettim. Mause kullandım oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihpsp -- 6 Ocak 2015; 20:10:19 >
  • Office 365 yerine Office Home and Student olsaymış çok iyi olurmuş. 1 yıl sonra key ara crack yap bilmem ne ile millet uğraşmazdı.
    Gerçi sırf onun bile fiyatı bakınca 228(19*12) TL'ye geliyor. Şu şirketlerin fiyatlandırma işinden hiç anlamıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3g3nt

Merhaba arkadaşlar,

Bu tablette emulator oyunları oynanır mı ?

Mame, CPS, CPS2 NeoGeo PS1 vs emulatörler çalışırsa alabilirim.

Z3735 işlemciler, bu emülatörlerin hepsini aynı anda çalıştırabilir. Ekstra müzik bile açabilirsiniz. 2008 yılı orta seviye bilgisayarlarına tekabül ediyor. PS2 emülatörleri nasıl çalışır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanprg -- 6 Ocak 2015; 20:00:21 >
  • hasanprg H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, aliexoressten alacağım 2gb ram 32gb hafızalısını :=) madem 169 değil gideriz yurtdışından alırızç
  • evde asus memopad 173 16gb modeli tablet vardı ve bütün kaliteli oyunlar yüklü ama iki oğlumda reeder w7ic yi kullanmak istiyor. Pes ve crazy taxi yükledim klavye mause taktım joistikte taktım harika bilgisayar oldu sanki :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihpsp -- 6 Ocak 2015; 20:40:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fati14

evde asus memopad 173 16gb modeli tablet vardı ve bütün kaliteli oyunlar yüklü ama iki oğlumda reeder w7ic yi kullanmak istiyor. Pes ve crazy taxi yükledim klavye mause taktım joistikte taktım harika bilgisayar oldu sanki :))

Pes kaç hocam?

• quote:

klavye mause taktım
    joistikte taktım
    harika bilgisayar oldu sanki :))

nasıl taktın onları hangi yöntemle ?
  • tableti haftasonu aldım bu gün elime geçti.ekranı bariz kötü ama fiyatına göre normal , harici hard diskimi çok rahat çalıştırdı , bazıları hdd okumadı demiş ama sıkıntı yaşamadım (silicon power 1 TB) disk alanı kesinlikle yetersiz , gerekli uygulamaları ve güncellemeleri yükledim 2 gb kaldı boşta. sonuç olarak çok içime sinmese de kullanılmayacak kadar kötü değil. ucuz etin yahnisi ancak bu kadar oluyor iştw...
  • SD kart yeri kart okumadığından, içindeki ofis süresi haziranda biteceğinden, stabil olmadığından iade ettim (program-hdmi) canı isteyince çalışıyordu, Note 8 e saygım pekişti.... şansınız varsa iyi bir cihaza denk gelebilirsiniz, vakit yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esennnnnn -- 6 Ocak 2015; 23:36:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • esennnnnn E kullanıcısına yanıt
    Hediye etkinleştirme haziranda bitiyor. Kart yerine bir şey diyemem ama sorunlu olması bütününü kapsamaz. Yanlış yapmışsınız

• maestro013 kullanıcısına yanıt
    Recovery diskini ve sanal bellek ayarlarıyla 5 6 gn yer kazanabilirsiniz

• Pes 2006 :)

Usb çoklayıcı :)

• quote:

Pes 2006 :)

Hocam pes 13 denerme şansınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

quote:

Pes 2006 :)

Hocam pes 13 denerme şansınız var mı?

Deneyebilirim ama şimdi mümkün değil. İndir yükle kur ve şu an bulundugüm yerde internet berbat. Birazdan hafıza flash diskten lol deneyecegiz onu haber verebilirim ama.

• Selamlar, teknosa kampanyasında satın alarak aranıza katılıyorum inşallah daha elime ulaşmadı ama kafamda birkaç soru var tecrübeli arkadaşlara, geçmiş sayfalarda yazıldıysa kusura bakmayın dikkat etmemiş olabilirim. Bu cihaza office 2007 programını kursak bir sıkıntı çıkarır mı key ini falan normal bilgisayar gibi gireriz herhalde değil mi? ikincisi şu androidler için satılan klavyeli kılıflar bu tablet için uyumlu olur mu? son olarak eğer klavyeli kılıf uyumlu olmazsa buna kılıf alıp öyle kullanan var mı nereden temin ettiniz? Bir de teknosa takip kodu vermiyor mu ilk defa teknosa nın sitesinden alışveriş yaptım takip kodu göremedim merak ettim onu da.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.