Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
52
Favori
158.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cossie

Migros'taki Logitech Cordless Mediaboard Pro'yu 19.9 TL'ye bulamayınca N11'den kargo dahil 29.9 TL'ye aldım. Bugün geldi tabletten bluetooth diye aratıp tıkladım cihazlar aranıyor dedi gördü Logitech Cordless Mediaboard diye, eşleştir dedim 7-8 basamaklı bir sayı gösterdi klavyede bu sayıyı yazıp enterlayın dedi, yaptım ve driverını yükledi. Açtığım an çalışıyor sevdim, televizyona bağlı HTPC olarak kullanırken şarj edebiliyorum artık.

İnternetten video oynatırken görüntü televizyona gecikmeli yansıtılıyor. Pek oynatmada zorlanıyormuş gibi değil, internet hızı yetersizliği de değil, takılma değil de yavaş görüntü, bir garip, hertz ile mi alakalıdır dedim 50 hertz'miş 60 hertz yaptım ama düzelmedi. 50i, 50p, 60i,60p gibi Hertz ayarları var Intel Grafik panelinde. Televizyonla alakalı bir durum mudur yoksa gerçekten cihazın gücü yetmiyor mu?

ekrana tv ye vermeyi uzat diye yapıyorsun iki ekranda aynı anda aktiftir , buda ekran kartını zorlar .

ben daha usb hub kalvye mouse wrilesmi bluetootmu derdi çözmediğim için o aşamalara gelemedim

• berkesimsek546 kullanıcısına yanıt
    bilgisayarın özelliklerine girince selekt bilgisayar iletişim ürünleri inşaat sanayi ve ticaret ltd. şti. adı altında şöyle bir numara var 2124650616(destek saati olarak 8.30 18.30 demişler).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cossie

Migros'taki Logitech Cordless Mediaboard Pro'yu 19.9 TL'ye bulamayınca N11'den kargo dahil 29.9 TL'ye aldım. Bugün geldi tabletten bluetooth diye aratıp tıkladım cihazlar aranıyor dedi gördü Logitech Cordless Mediaboard diye, eşleştir dedim 7-8 basamaklı bir sayı gösterdi klavyede bu sayıyı yazıp enterlayın dedi, yaptım ve driverını yükledi. Açtığım an çalışıyor sevdim, televizyona bağlı HTPC olarak kullanırken şarj edebiliyorum artık.

İnternetten video oynatırken görüntü televizyona gecikmeli yansıtılıyor. Pek oynatmada zorlanıyormuş gibi değil, internet hızı yetersizliği de değil, takılma değil de yavaş görüntü, bir garip, hertz ile mi alakalıdır dedim 50 hertz'miş 60 hertz yaptım ama düzelmedi. 50i, 50p, 60i,60p gibi Hertz ayarları var Intel Grafik panelinde. Televizyonla alakalı bir durum mudur yoksa gerçekten cihazın gücü yetmiyor mu?

Televizyonunuzun oyun modu varsa ona alın bende panasonic led tv ve lg projeksiyon var oyun modu hariç diğer modlarda dediğiniz gibi gecikm eyaşanıyor yani tamamen tvden kaynaklı bir durum.

• windows 8.1 orjinaleştirme varsa acil yollayın lütfen...!!
  • managerxn kullanıcısına yanıt
    Pazartesi günü reeder'in n11 dükkanından güya sipariş verdik fakat halen kargoya teslim edimemiş. (n11'i tenzih ederim). Ne biçim iş bu?
  • javascript:void(AddText(''))
    Pazartesi günü reeder'in n11 dükkanyndan güya sipari? verdik fakat halen kargoya teslim edimemiş. (n11'i tenzih ederim). Ne biçim i?ş bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laz53-06 -- 7 Ocak 2015; 19:44:10 >
  • Update olmus arka planda bilmiyordum. Sarji bitti sanirim. Simdi acilmiyor sarja takip deneyim dedim yine acilmadi. Isik filan yaniyor mu sarja takildiginda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 7 Ocak 2015; 23:29:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhacir kullanıcısına yanıt
    şarjda ışık yok. yarım saat bisaat bekledikten sonra deneyin. olmazsa ses açmaya kısmaya basılı tutun olmadı reset yeri var.
  • bi ara ekran kötü demiştim ama tamamen çözünürlükle alakalıymış. adamlar metro uygulamaları açılsın diye sahte 1280*800 göstermişler.onda da çamur gibi duruyordu. clear type dan ekranın kendi çözünürlüğüne gerirince cam gibi oldu , evrim geçirdi diyebilirim. varsın metro uygulamaları çalışmasın.
  • Aynı anda Otg ve şarj olayını da çözebilsek tadından yenmeyecek.
  • http://m.alibaba.com/product/60074616507/Pisen-power-bank-with-5000mAh-and/specifications.html

Eğer yazılanları doğru anladımsa biraz kaba olsada kesin çözüm için ilk adım olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

http://m.alibaba.com/product/60074616507/Pisen-power-bank-with-5000mAh-and/specifications.html

Eğer yazılanları doğru anladımsa biraz kaba olsada kesin çözüm için ilk adım olabilir

kendi şarj olurken iki-üç cihazı şarj edebilen cihaz olarak gözüküyor.
  • Features madde 1 de otg function lafı ne anlama geliyor o halde.

• şarj+otg işinin çözümü tabletin içini açıp pil kablolarından paralel olarak dışarıya soket eklemek ve bu soketten 4v adaptörle beslemek.bu tablette teknik olarak usb zaten sunucu modunda,android gibi değil.konuda geçen kablo kombinasyonları şarj etmiyor, tahminimce usb data uçları kısadevre olmadan tablet şarj için yeterli akımı çekmiyor,harcadığından daha az güç çekiyor.bu kablolar sadece pilin bitme süresini bi miktar uzatır gibime geliyor.dışarıdan kablo kombisiyle gerçek anlamda şarj+otg kullanan varsa bu tahminlerime itiraz edip konuyu aydınlatırsa iyi eder.ben ince uç nokia soketi takmayı düşünüyorum,5v nokia adaptöre de deneyerek 1 yada 2 seri diyot ekleyerek 4 v civarına düşürecem.(adaptörler 5v yazsa da 5.5v a kadar çıkabiliyor,her diyot 0.7v gerilim düşürüyor.yük aktında deneyerek bulmak lazım.)
  • ben aşağıdaki videodaki gibi bişey düşünüyorum.

orjinal adaptörün verdiği 2 amper akım aslında normal kullanım için yeterli olmalı. ekstra klavye, mouse ve hdd takıldığında yetmeyebilir deneyip görücez.

http://www.youtube.com/watch?v=wqMs7sW5PBk
  • Videoda data uçlarına 1,5k direnç bağlamış.bu sayede tablet şarj akımı çekebilmiş.bu direnç data alışverişini bozmayacak kadar büyük,tableti şarja takıldığına inandıracak kadar küçük olmalı.akşam deniycem bakalım .

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

ben aşağıdaki videodaki gibi bişey düşünüyorum.

orjinal adaptörün verdiği 2 amper akım aslında normal kullanım için yeterli olmalı. ekstra klavye, mouse ve hdd takıldığında yetmeyebilir deneyip görücez.

http://www.youtube.com/watch?v=wqMs7sW5PBk

vidonun altındaki yorumlarda birisi elektrik mühendisi olduğunu ve bunu yaptığını yazmış
    ama amazonda satışı yok.

https://www.youtube.com/watch?v=TZ0XXhDjs8w

http://www.amazon.com/Port-Power-same-mobile-devices/dp/B00J5S2TS4

ek:tabi çok pahalı
    http://plugable.com/products/ud-pro8
    http://www.youtube.com/watch?v=V232eL-YV38

galiba en iyisi bluetooh klavye mouse almak
    aynı anda çalırmı bunlar..derken

http://www.youtube.com/watch?v=V9HJGRrfCLc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 8 Ocak 2015; 13:02:25 >

• o satılan cihaz da benim verdiğim videokini yapıyor çok büyük ihtimalle.

elktronik konusunda çok bilgili değilim fakat ön incelemeye göre işlem basit görünüyor, 2 pin kısa devre yapılıp araya resistor eklenicek.

cuz bi tane 4 lü usb hub bulursam içini açıp yaparım boş zamanımda.

ayrıca yukarlarda bir arkadaş çinli siteden linkini verdiği ara kablolar ile reeder çalıştırdığını söylüyor, aynı aparatları bulamazmıyız Türkiyede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis_mit

Selamlar, teknosa kampanyasında satın alarak aranıza katılıyorum inşallah daha elime ulaşmadı ama kafamda birkaç soru var tecrübeli arkadaşlara, geçmiş sayfalarda yazıldıysa kusura bakmayın dikkat etmemiş olabilirim. Bu cihaza office 2007 programını kursak bir sıkıntı çıkarır mı key ini falan normal bilgisayar gibi gireriz herhalde değil mi? ikincisi şu androidler için satılan klavyeli kılıflar bu tablet için uyumlu olur mu? son olarak eğer klavyeli kılıf uyumlu olmazsa buna kılıf alıp öyle kullanan var mı nereden temin ettiniz? Bir de teknosa takip kodu vermiyor mu ilk defa teknosa nın sitesinden alışveriş yaptım takip kodu göremedim merak ettim onu da.

Bunların cevabını bilen yok sanırsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

o satılan cihaz da benim verdiğim videokini yapıyor çok büyük ihtimalle.

elktronik konusunda çok bilgili değilim fakat ön incelemeye göre işlem basit görünüyor, 2 pin kısa devre yapılıp araya resistor eklenicek.

cuz bi tane 4 lü usb hub bulursam içini açıp yaparım boş zamanımda.

ayrıca yukarlarda bir arkadaş çinli siteden linkini verdiği ara kablolar ile reeder çalıştırdığını söylüyor, aynı aparatları bulamazmıyız Türkiyede?

bende hiç anlamam o yüzden araştırıyorum

tr de yok galiba bir kaç satıcıya sordum cevap bekliyorum .

ancak yurtdışı kalıyor kablo da.

klavye mouse bağlayıp ve devamlı ac de kalması lazım benim için.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.