Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
52
Favori
158.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esennnnnn

SD kart yeri kart okumadığından, içindeki ofis süresi haziranda biteceğinden, stabil olmadığından iade ettim (program-hdmi) canı isteyince çalışıyordu, Note 8 e saygım pekişti.... şansınız varsa iyi bir cihaza denk gelebilirsiniz, vakit yok

hocam note 8 1000 tl bu 170 arada uçurum var 1000 tlye windows tabletler normal pc yerine bile kullanılır kıyas bile kabul etmez bununla ama arada android gerçek windows farkı var win rt yada wp olsa çöp derdik ama sonuçta donanım ne kadar sınırlı olsada windows kullanıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok acil cevap lazım ürünü 1 haftadır kullanıyorum .şifresini unuttum. Açamıyorum. Şifre kırmak için usb bellek hazırladım normal pc de çalışıyor ama bunun boot menüsünü filan bulamadım lütfen yardım edin bu sorunu çözmem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fati14

Pes 2006 :)

Usb çoklayıcı :)

işte o ne
    markası modeli nerden aldın gibi açıklayıcı bilgiler lütfen

tecrübeleri yazarsak gelenlerde 10 defa sormazlar
  • Siz format atmistiniz galiba bu Tablete nasıl tanıdı boot flash i yardimci olurmusunuz şifreyi unuttum da onu kırmam lazım

• klavye olmadan bios a ayar yapmanın bir imkanı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkesimsek546

Siz format atmistiniz galiba bu Tablete nasıl tanıdı boot flash i yardimci olurmusunuz şifreyi unuttum da onu kırmam lazım

yok atmadım daha klavye mouse bağlama derdindeyim
  • Herhangi bir çoklayıcı olur. Ben 8 liraya 4lü bir çoklayıcı almıştım kalitesiz onunla yaptım. Klavyede, mause da, joistikte sıradan aksesuarlar. Sonuçta windows ne takarsan tanıyor cihaz

• maestro013 kullanıcısına yanıt
    Harici hdd bilgisi için teşekkürler benim samsung hddyi tanımadı bir türlü zaten eski masaüstü bilgisayarında da bazen sorun çıkarıyordu bide usb y kablo ve usb çoklayıcı ile deneyeceğim bakalım zaten hafıza sıkıntısından 64gblık bir sd kart alacağım eski oyunları ve emulator oyunlarını sevdiğim için. Artık pop falan takılırım(telefon oyunları çok boş geliyor) birde ps3 kolunu bir türlü kendi Bluetooth üzerinden bağlayamadım Bluetooth dongle ile hallettik sayılır.Ekranda benim gözümü çok tırmalamadı sadece keşke 16:9 olsaydı dizilerde alttan üstten siyah boşluklar biraz göz tırmalıyor. Son olarak metro araya için mx player tarzı tavsiye edebileceğiniz bir program var mı?
  • Ekranı yumuşak plastik ve en ufak çizilmelere dayanıksız.

- Kılıf mı alalım? Nerden kaça buluruz ucuz ve kaliteli bişey?

- Ekran filmi mi takalım?
    -2 si birden mi?

Bu arada bu şarj+usb bağlantı işini çözen yok mu hala?
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    ürün tanıtımında 1 yıl olduğu yazıyor(hoş kullanacak yer kalmıyor),
    durum bu,
    neyi yanlış yaptığımı anlamadım(iade mi etmemeliydim??)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esennnnnn -- 7 Ocak 2015; 10:24:09 >
  • fiyat düşük diye, -hı tamam sd kart yeri bozuk amaan boşver mi diyim yani?
    zaten düdük kadar yer kalıyo bir de sd kart olmazsa tabi tok açın halinden anlamaz :)
  • quote:

fiyat düşük diye, -hı tamam sd kart yeri bozuk amaan boşver mi diyim yani?
    zaten düdük kadar yer kalıyo bir de sd kart olmazsa tabi tok açın halinden anlamaz :)

yok arıza varsa değişin tabi ben note 8 ile kıyaslamak yanlış olur diye dedim

• quote:

ürün tanıtımında 1 yıl olduğu yazıyor(hoş kullanacak yer kalmıyor),
    durum bu,
    neyi yanlış yaptığımı anlamadım(iade mi etmemeliydim??)

sd kart yeri bozuk diye ürünü almaktan vazgeçmek yanlış. değişim yapardınız.
  • Tableti nasıl recovery yaparız bilgisi olan varmı tablet açılmadan şifresini unuttum çünkü bu samsung tablet lerde Windows ses kısma power Wè Windows tuşu ile sıfırlaniyir mış bizimkiler de nasıl acaba? Nasıl formatlayabiliriz usb yi görmüyor başlangıç ta

• beyler bu tabletin orjinali hangi marka modeldi ilk sayfalarda yazılmıştı şimdi bulamıyorum
  • berkesimsek546 kullanıcısına yanıt
    Üstte bir reset tuşu var iğne girebilecek büyüklükte orayı bir dene istersen ama ben o tuşu hiç kullanmadım ne olur tam olarak bilmiyorum belki de masaüstü bilgisayarlara konulan tuşla aynı mantıkla çalışıyordur.
  • yukos kullanıcısına yanıt
    Reset tuşu kilitlendi gi zaman yeniden başlatıyor ben yeniden başlattınca ses kısma + ses arttırma tuşuna basılı tutunca bişey geliyor bu reeder in servis numarasini bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: fati14

Herhangi bir çoklayıcı olur. Ben 8 liraya 4lü bir çoklayıcı almıştım kalitesiz onunla yaptım. Klavyede, mause da, joistikte sıradan aksesuarlar. Sonuçta windows ne takarsan tanıyor cihaz

bende var ama benimki tanımadı
    o yüzden sordum sğl
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukos

Son olarak metro araya için mx player tarzı tavsiye edebileceğiniz bir program var mı?

ben pc de mediaplayer klassik kullanırım
    filmi açtıktan sonra klavyeden numaraik tuşlarla sağa sola çekiştiririm
  • benim bu logitech klavye de arada bir yeniden bağlanıyor nedenini tahmin eden var mı pilden felan olabilir mi yoksa hep mi böyle
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.