Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
52
Favori
158.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sis_mit

quote:

Selamlar, teknosa kampanyasında satın alarak aranıza katılıyorum inşallah daha elime ulaşmadı ama kafamda birkaç soru var tecrübeli arkadaşlara, geçmiş sayfalarda yazıldıysa kusura bakmayın dikkat etmemiş olabilirim. Bu cihaza office 2007 programını kursak bir sıkıntı çıkarır mı key ini falan normal bilgisayar gibi gireriz herhalde değil mi? ikincisi şu androidler için satılan klavyeli kılıflar bu tablet için uyumlu olur mu? son olarak eğer klavyeli kılıf uyumlu olmazsa buna kılıf alıp öyle kullanan var mı nereden temin ettiniz? Bir de teknosa takip kodu vermiyor mu ilk defa teknosa nın sitesinden alışveriş yaptım takip kodu göremedim merak ettim onu da.

Bunların cevabını bilen yok sanırsam.

pc de ne kuruyorsan kurabilirsin .office içinde 1 yıllık bedava geliyor zaten.

gg da bi satıcıya sordum win 8 de klavye sorun çıkarabilir dedi genede diğer satıcılara modelleri sormak lazım.

ups den bi link gelmişti ordan takip ediliyordu kargo

ek : kutusunda bluetooth 4.0 diyor buna göre almak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 8 Ocak 2015; 15:11:05 >

• quote:

quote:

Selamlar, teknosa kampanyasında satın alarak aranıza katılıyorum inşallah daha elime ulaşmadı ama kafamda birkaç soru var tecrübeli arkadaşlara, geçmiş sayfalarda yazıldıysa kusura bakmayın dikkat etmemiş olabilirim. Bu cihaza office 2007 programını kursak bir sıkıntı çıkarır mı key ini falan normal bilgisayar gibi gireriz herhalde değil mi? ikincisi şu androidler için satılan klavyeli kılıflar bu tablet için uyumlu olur mu? son olarak eğer klavyeli kılıf uyumlu olmazsa buna kılıf alıp öyle kullanan var mı nereden temin ettiniz? Bir de teknosa takip kodu vermiyor mu ilk defa teknosa nın sitesinden alışveriş yaptım takip kodu göremedim merak ettim onu da.

Bunların cevabını bilen yok sanırsam.

ofis niye kurulmasın ki, android cihazların klavyesi de olur bence ki bluetooth android klavyeyi bağladım gayet iyi çalıştı. Ne istersen olur gibi yani

• Büyük bir sürpriz ile geliyorum. Dünyada ve Türkiye'de bir ilk :) Çayları kahveleri söylersiniz artık. by koppa©

170TL üzerine 20TL civarı harcıyorsunuz ve HTPC 'niz oluyor. Kesme biçme kablo ekleme derdi yok. İlerleyen saatlerde yayındayım.

Ekleme:http://forum.donanimhaber.com/m_101378838/f_//tm.htm#101378838

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 8 Ocak 2015; 21:08:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresalvation

güzel bir kablo buldum çalışmamazmı acaba. 5 dolar hemde
    http://www.aliexpress.com/item/Dual-Micro-USB-Host-OTG-Hub-Adapter-Cable-For-Dell-Venue-8-Pro-Windows-8-Tablet/32258513765.html

Bu şarj etmez sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr apocalypse D kullanıcısına yanıt
    Söyledikleriniz kısmen doğru ancak kullanılan batarya Li-Po olarak geçen yüksek güç veren ancak bir o kadar da tehlikeli, doğru şarj edilmez ise patlama riski yüksek olan bir batarya. Li-Po piller bildiğimiz klasik yöntemle şarj edilemez, şayet pil tablete bağlı iken güç kablolarına paralel olarak standart adaptörle 5 V. civarı bir akım vererek (daha düşük akım verdiğiniz de de tam şarj olmaz) beslerseniz, tableti patlatırsınız, yangın çıkma ihtimali yüksek. Eğer 3.7 V li-po piller için hobby RC mağazalarından Li-Po charger bulursanız o şekilde bağlarsanız olabilir diye düşünüyorum.
  • 5v verilirse patlar,bilmeyenin uğraşması tehlikeli.lipo bataryalar gerilimi 3,7v altına düşecek kadar deşarj edilmez(ömrü kısalır).4,3v üzerine çıkacak kadar şarj edilmez (ömrü kısalması bi tarafa ısınıp patlar).ama pile regüle (sabit) 4v verirsen hiçbir sıkıntı olmaz.pil içinde bi nevi ups olarak kalır,elektrik kesintisinde tablet kapanmaz.işyerimdeki kablosuz modeme bu şekilde lipo pil bağlayıp 2 yıldan fazla sorunsuz kullanmıştım,2 saat idare ediyodu modemi.

• Tabletin çözünürlüğünü nasıl 1024x600 e ayarlayacağaım bir yardım edermisiniz.Çözünürlüğü değiştirken sadece 1280x800 var
  • Birşey daha belirteyim,lipo pil paketlerinin girişinde (afgan malı olanlar hariç)küçük bi devre bulunuyor.bu devre bataryanın 4,3v üzerinde veya çok yüksek akımla şarj edilmesini önleyen bi koruma devresi sanırım(belki aşırı deşarjı da önlüyodur)bu piller feci patlıyor ve içindeki polimer denen sıvı aşorı yanıcı aseton gibi kokuyo zaten.benim gibi sivrizekalar elinde patlatmasın diye koyuyolar bu devreyi heralde.

• bu aleti 10 gündür kullanıyorum.

wifi bağlantısı biraz problemli gibi. zor bağlanıyor. arada bir kopuyor.

aranızda başka bağlantı sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afacan2000y

Tabletin çözünürlüğünü nasıl 1024x600 e ayarlayacağaım bir yardım edermisiniz.Çözünürlüğü değiştirken sadece 1280x800 var

Denetim masası, Görünüm ve kişiselleştirme, clearType metnini ayarla dan clear type ı aç. Ama eğer 1024x600 yaparsan metro arayüzündeki uygulamalar çalışmaz..

• serinkan S kullanıcısına yanıt
    önceki sayfalarda da wifisi çok iyi diyorlardı
  • serinkan S kullanıcısına yanıt
    wifi gerçekten de çok iyi. Uyku modundan çıkıp tekrar bağlanması için biraz zaman gerekiyor. Kopuyor dediğiniz ancak öyle olur yoksa kopmuyor.
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    @DOĞA_AŞKI ve @nofear72
    Teşekkürler cevaplar için A101 e gelecekti klavyeli kılıf makineyi götürür orda denemek lazım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis_mit -- 8 Ocak 2015; 22:52:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@DOĞA_AŞKI ve @nofear72
    Teşekkürler cevaplar için A101 e gelecekti klavyeli kılıf makineyi götürür orda denemek lazım herhalde.

A 101 e gelen klavyeli kılıfı aldım şimdi oğlum minecraft oynuyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fati14

quote:

@DOĞA_AŞKI ve @nofear72

tam olarak şu bağltını bi zahmet fotoyla paylaşırmısın
    otg varmı mesela ?
    mouse ne bluetooh mu wirilesmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Büyük bir sürpriz ile geliyorum. Dünyada ve Türkiye'de bir ilk :) Çayları kahveleri söylersiniz artık. by koppa©

170TL üzerine 20TL civarı harcıyorsunuz ve HTPC 'niz oluyor. Kesme biçme kablo ekleme derdi yok. İlerleyen saatlerde yayındayım.

quote:

Orijinalden alynty: koppa

Büyük bir sürpriz ile geliyorum. Dünyada ve Türkiye'de bir ilk :) Çaylary kahveleri söylersiniz artyk. by koppa©

170TL üzerine 20TL civary harcyyorsunuz ve HTPC 'niz oluyor. Kesme biçme kablo ekleme derdi yok. Ylerleyen saatlerde yayyndayym.

hymm

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: fati14

quote:

@DOĞA_AŞKI ve @nofear72

tam olarak şu bağltını bi zahmet fotoyla paylaşırmısın
    otg varmı mesela ?
    mouse ne bluetooh mu wirilesmi?

Kardeşim otg kabloyu taktım, usb çoklayıcıyıda taktım usb girişlerine bir adet blutooth mause ve resimdeki a 101 den aldığım klayleli kılıfı taktım. Otg kablo çıkıyor içinden.

• benimkinden otg kablo çıkmadı gerçi bende vardı çok önemli değil ama otg kablo çıkmayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.