Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
52
Favori
158.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: erdincbz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdincbz

Tv'ye aktarmada sikinti yasiyorum. Tv'ye goruntuyu tv olcusunden buyuk aktariyor. Yardimci olursaniz sevinirim

resimdeki gibi tv ye tıkla çözünürülk değiştirip dene.
    bide tv de scala ayarları vardır tam resim zoom geneişlet gibi onlarıda kurcala olmazsa

http://forum.donanimhaber.com/m_41340505/tm.htm

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]

Fabrika ayarlarina geri dondurdum aleti. Goruntuyu su an hic aktaramiyorum, yalnizca sadece tvde ekran goruntusu sectigimde aktarabiliyordum onda da dokunmatik sikintili calisiyordu. Onceki mesajimda da zaten aktarabildigim bu sekildeydi. Baska ne yapabilirim?

tv ye bağladığın anda zaten tanıması lazım o resimdeki gibi
    ve ekranı genişlet dediğinde de görüntüyü verir o kadar

hdmı takarken cihazların kapalı olması lazımdır ki ben bi tv nin girişlerini yaktım çalışmıyor.
    ama hala aynı hatayı bilerek yapıyorum

inşallah bozulmamıştır.

tv yi başka bi hdmı cihazla dene
    yoksa sorun tablette bir şey vardır.

http://forum.donanimhaber.com/m_100012997/f_//tm.htm#100012997

Ekrani tv'ye aktarmayi becerdim ancak bu seferde tablette yaptigim hic bir sey tvde gorunmuyor.tv de sadece masaustu gorunuyor. Mesela ben tablette goruntu ayarlarindayim ancak tvde masaustu goruntusu var.
     REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu cihazdan almayı düşünüyorum. Mağazalarda bonus kullanımı var mı acaba?
  • erdincbz @erdincbz

tamam işte görüntü iki ekrana uzatmışsın
    filmi açınca crome mesela mousela (var kabul ediyorum) tutup öbür ekrana taşıyacan .
    yada yukardaki mesajlarımda mouse programı var ama ben kullanmayı tam beceremiyorum o yüzden mouse alıcam.
  • bu tablet icin klavye tavsiyesi olan var mi
    bi de usb mouse harici hdd baglamak tableti de tvye baglamak istiyorum gerekli aparatlar neler, nereden alinabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bt mouse ariyorum ama yok 2 tane var 100 lira civarı

• bi de tabletini anlasilacak sekilde ps2 ile takas etmek isteyen var mi acaba

• Ben de bugün aldım kadıköy tepe nauitulustan 169 TL'ye. Genel olarak beğendim. Ama bir sıkıntı var. Facebookta sohbet edemiyoruz. Sanal klavye ile konuşma balonu üst üste biniyor. Çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Ben de bugün aldım kadıköy tepe nauitulustan 169 TL'ye. Genel olarak beğendim. Ama bir sıkıntı var. Facebookta sohbet edemiyoruz. Sanal klavye ile konuşma balonu üst üste biniyor. Çözümünü bilen var mı?

Kendi sorumu kendim yanıtlayım. Klavyenin sağ üst köşesinde kare ikonuna basınca sorun çözülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanxtr

beyler tablete ram yukseltmesi yapabilirmiyiz? İcini açan oldumu hiç?

Acsan bile yapamazsın cunku bu CPU max 1 GB RAM destekliyor.

• Reederin yeni WİNDOWS kurulabilen Android tableti... Reeder A8iW

Reeder A8iW Tablet İncelemesi: http://www.youtube.com/watch?v=dlHRJVmUStQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi managerxn -- 11 Ocak 2015; 13:07:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fkaracuka

bu tablet icin klavye tavsiyesi olan var mi
    bi de usb mouse harici hdd baglamak tableti de tvye baglamak istiyorum gerekli aparatlar neler, nereden alinabiliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

Bende bt mouse ariyorum ama yok 2 tane var 100 lira civarı

http://www.n11.com/everest-sm-148bt-bluetooth-kablosuz-mouse-P38816959

bende bakıyorum ama uygun yok bide alırken illa bluetooth 4.0 göremi almak lazım onu öğrenmek lazım.

• Tablet icin Bluetooth lu uygun fiyatlı klavye mause onerilerinizi bekliyorim

• quote:

Orijinalden alıntı: managerxn

Reederin yeni WİNDOWS kurulabilen Android tableti... Reeder A8iW

Reeder A8iW Tablet İncelemesi: http://www.youtube.com/watch?v=dlHRJVmUStQ

Windows kurulabildiğini söylüyorsun nasıl kurulduğu hakkında da bilgin vardır sanırım?

Böyle bir bilgi bırakın Türkiyeyi dünyada bile çok yeni iken, şaşmamak elde değil.

Kısaca bilgi verirmisin.

• Office uygulamalari hizli ve rahat bir bicimde calisiyor mu deneyen oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woozer -- 11 Ocak 2015; 16:06:38 >
  • Tablet arada kendi kendine kapanıyor sorun pil tasarruf modu vs olabilir mi ? Yardımcı olabilecek var mı..
  • bt 4.0 olsa daha iyi olurda bt mouse yok gibi piyasada bunu bulduğuna şükretmeli ben hdmi kablosu fare otg şu küçük olanlardan topluca alıcam tek seferde tek kargoyla
  • quote:

erdincbz @erdincbz

tamam işte görüntü iki ekrana uzatmışsın
    filmi açınca crome mesela mousela (var kabul ediyorum) tutup öbür ekrana taşıyacan .
    yada yukardaki mesajlarımda mouse programı var ama ben kullanmayı tam beceremiyorum o yüzden mouse alıcam.

ilk sayfalarda yapan var .

buda sanal mouse

http://www.lovesummertrue.com/touchmousepointer/en-us/

quote:

Orijinalden alıntı: 01ada01

quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Orijinalden alıntı: XperfectTR

format atınca recovery bölümünü görmedi yani recovery gitti bende elimle tekrar windows 8.1 kurdum dirverlar vs herşeyi kurdum sadece dönme sensörleri olmadı oda önemli değil recovery bölümünüde sildim hdd 16 gb oldu gayet iyi oldu :D

Şimdi android kurmaya çalışıyorum sadece denemek için yoksa gider android tablet alırım :D

Hocam hdmi bağlantısı yaptığınızda Denetim Masası'nı tıklatın.

Arama kutusuna projektör yazın ve ardından Projektöre bağlan'ı tıklatın.

Yalnızca projektör (Bu, masaüstünüzü yalnızca projektörde gösterir.)

bunu seçtiğinizde max çözünürlük ne oluyor. Çünkü aynı anda 2 ekran (hem tabletin hemde monitorun ekranı) aktif olduğunda cihaz ekran çözünürlüğünü monitöre yansıtıyor.

Zahmet olmazsa yukarda yazdığım gibi Yalnızca projektör ü seçip , ekran çözünürlüğü maximum kaç olarak desteklediğini yazabilir misiniz?

Harici bağlantı -1920x1080 Masaüstünü extend ettim.Cihazın kendi ekranıda 1280x800 olarak ikisi birlikte çalışıyor.

• A101 den klavyeyi kılıf alan arkadaşlar kılıfın stand özelliği var mı acaba belirtirlerse sevinirim 😉

• tivibu'yu ne kadar süre çalıştırıyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.