Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.548
Cevap
52
Favori
158.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haki_programmer

A101 den klavyeyi kılıf alan arkadaşlar kılıfın stand özelliği var mı acaba belirtirlerse sevinirim 😉

Arka tarafında bir tutacak var o şekilde bir stand var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wa$abi

tivibu'yu ne kadar süre çalıştırıyor

Sarji bitene kadar,bu nasil soru?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazda micro hdmi cikisi vardi mi ona gore yaninda donusturucu siparis vercem de
    bir de utorrent indirip kuran var mi arka planda ekrani kapali indirme yaparken sarji ne kadar gidiyor
    web cam baglayip skype gorusmesi yapan oldu mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar magzalarda bonus kullanılıyor mu ?
    kullaniliyorsa alicam yoksa almiycam ?

• Ben de bugün teknosa.com üzerinden forumdan bulduğum indirim çekiyle 154 lira olarak sipariş geçtim.Kredi kartından gelecek 15 lira puan ve çek için ödediğim miktarı hesaba katınca 144 liraya mal ettim sayılır.(Çek için 5 lira ödedim,Vakıfbank Likecard süresiz kampanyası ile)

Gelgelelim ben ürünü heyecan verici bir hobi ürünü olarak aldım ve öyle değerlendireceğim.İlk olarak şarz problemi ve usb çoklayıcı problemini çözdükten sonra benim yapacağım gibi bluetooth klavye veya klavyeli kılıflarla kombinlenebilir:)Saydığım malzemelerin tamamı hâlihazırda bende var yani ekstra masraf yapmayacağım.Ekstra masraf yaptıktan sonra ürün fiyat-performans olmaktan uzaklaşıyor çünkü zaten 1gb ram ve 16 gb rom ile fazla bir şey de vadetmiyor.Sırf işlemcisi ve hiçbir android cihazda bulamayacağınız kullanım özgürlüğü için alınır mı alınır ama bu saatten sonra 169 dan bir kuruş fazlası da verilmez hani

Cihazı hobi amaçlı kullanacağımı söylemiştim, KTÜ de bilgisayar bölümünde okumaktayım yıllardır dh forumdayım ve de sıcak fırsatların sıkı takipçilerindenimSıcak fırsatçı için aslında her alışveriş kendine özgün yöntemiyle çözebileceği birer bulmacadır düşüncesindeyim.Bu ürünün de stokları aynı bakış açısıyla tarafımızdan tüketilecek gibi görünüyor.Bu ürün hangi alanda hangi senaryoda kullanacağını belirleyen ve tasarlayan kişiler için kesinlikle bir sıcak fırsattır bilginize..

Ürüne yapmayı düşündüğüm modifikasyonlardan ya da sayılırsa upgrade lerden biraz bahsetmek istiyorum belki başka forumdaşlara da fikir verir
    1-Orjinal 2600mah bataryayı yine elimdeki bozuk bir tabletten çıkma 3700mah bir batarya ile değiştireceğim veya mümkünse ikisini paralel bağlayarak beraber kullanacağım
    2-Hoparlörününün kalitesizliğinden bahsediliyor bende hoparlörünü aynı boyutlardaki daha kaliteli bir hoparlörle değiştireceğim(tabi kaliteyi düşüren asıl faktör boarddaki çipin ses çıkışı ise pek fark yaratmaz)
    3-Windowsta gerekli tüm optimizasyonları yaptıktan sonra(sanal bellek ayarı ve birçok performans optimizasyonu) recovey bölümünden ve hazırda beklet dosyasından de kurtulup Acronis True Image veya Redo Backup ile bir windows yedeği oluşturup işe girişirim.Linux ve Android kurmak niyetindeyim ancak hafıza müsade ederse dual boot hatta üçlü boot eden bir sistem olur.Belki ciddi sürücü problemleri yüzünden sadece Windowsa da mahkum olabilirim ama sonuçta deneyeceğim kurcalayacağım

Sonuç olarak elinde bir android telefonu olan ve tablet almak isteyen öğrenci arkadaşların böyle bir tablet almasını tavsiye ederim.Bu cihazı Çinden getirtilebilecek 2gb ram 32 gb hdd versiyonlu muadilleriyle(gerçi onlar 8 inç ama aynı chipseti kulanıyorlar ve rami fazla olanlar internet tarayıcıda kasmadan birkaç sekme daha fazla açar kabaca farkı bu olur) kıyaslamanın bir anlamı yok onlara en uygun 270 liraya haftalarca bekledikten sonra o da gümrükte sorun çıkmazsa sahip olabiliyoruz.Türkiyede bu özellikler çeşitli cihazlarda 650 liradan başlıyor.Yani ne aldığını ve nerde kullanacağını bilenler için bu bir sıcak fırsattır.Özellikle ofis kullanacak ve sürekli internette gezinecek öğrenci arkadaşlar değerlendirebilir.Ama bunu çok ucuza eve yeni bilgisayar aldım diye düşüneceklere söylüyorum aslında 169 liranızı çöpe attınız.Aynı kategoride daha güçlü cihazlar üretirler mi? 7 veya 10 inç boyutlarında 4 gb bellek 64 gb hdd ile gelen cihazlar üretilir elbet ama türkiyede 1500 lira altına zor buluruz...

Almayı düşünen arkadaşların çoğu zaten bulup izlemiştir ancak henüz izlemeyenler için kutu açılamayış vidyosunu da paylaşayım:)

http://www.youtube.com/watch?v=zsIWl25E-zU

• quote:

Orijinalden alıntı: Fkaracuka

cihazda micro hdmi cikisi vardi mi ona gore yaninda donusturucu siparis vercem de
    bir de utorrent indirip kuran var mi arka planda ekrani kapali indirme yaparken sarji ne kadar gidiyor
    web cam baglayip skype gorusmesi yapan oldu mu

Sadece şunu yanıtlayabilirim micro hdmi değil mini hdmi uçlu kablo almanız lazım.
  • Üst sayfalarda kurulacak programların varsayılan olarak D sürcüsüne yüklenmesi anlatılmıştı. Bu yöntem mağazadan yüklenen uygulamalar içinde geçerli midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cossie

+ Pili 2 yılın dolmasına yakın 10-15 dakika gitmeye başlarsa garantiden pili değiştirtme şansımız oluyor. Çin'den getirtilecek cihazda böyle bir şans yok.

Yani bir bakıma haklısınız SELEKT BİLGİSAYAR ın ellerinden öper ama şunu söyleyeyim bu tablet bataryalarının yıpranma hızı laptoplardaki yüksek kapasiteli bilgisayarların yıpranma hızından çok daha düşüktür, pilin kapasitesinin ancak 10-15 dk gidecek kadar azalması 5 yıllık aktif kullanımla olabilir ancak diye düşünüyorum
  • 169 tl fiyatı ile alınır mı arakdaşlar bu tablet, kısaca anlatırsanız sevinirim
    http://www.teknosa.com/urunler/125044811/reeder-w7ic-wifi-windows-tablet
  • Alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: dr apocalypse

Alınır

buda baya kısa olmuş
  • Millet 250 tl ye almış sen 170 tl ye burun kıvırıyorsun.
  • arkadaşlar normalde dokunmatik klavyenin metin kısmına tıklayınca açılmasını gerekiyor değil mi ? yazı yazmak için başlat çubuğundaki sanal klavyeye tıklamak zorunda kalıyorum bunun otomatik çıkması için bir ayar varmı.bakındım fakat ayarını bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hfy44

arkadaşlar normalde dokunmatik klavyenin metin kısmına tıklayınca açılmasını gerekiyor değil mi ? yazı yazmak için başlat çubuğundaki sanal klavyeye tıklamak zorunda kalıyorum bunun otomatik çıkması için bir ayar varmı.bakındım fakat ayarını bulamadım

Metroda otomatik açılıyor fakat masa üstüne geçince aşağıdan açmak zorunda kalıyorum bende.

• Arkadaşlar tablet için hafıza kartı önerisi kimse yapmamış sanırım. Ben iki tane ürünü gözüme kestirdim siz de tavsiye ederseniz alabilirim.

http://www.n11.com/sandisk-ultra-yeni-32gb-class10-48mbs-microsd-sdsdquan-032g-g4a-

http://www.n11.com/team-micro-sd-uhs-1-64gb-flash-hafiza-karti-P12898647

• quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

Arkadaşlar tablet için hafıza kartı önerisi kimse yapmamış sanırım. Ben iki tane ürünü gözüme kestirdim siz de tavsiye ederseniz alabilirim.

http://www.n11.com/sandisk-ultra-yeni-32gb-class10-48mbs-microsd-sdsdquan-032g-g4a-

http://www.n11.com/team-micro-sd-uhs-1-64gb-flash-hafiza-karti-P12898647

Hocam sahibinden.com da daha uygun fiyatlara var.

• Bende bu ürünü alamayı çok düşündüm ama otg sorunu can sıkıcı,
    Sonra şu ürünü buldum direk windows 8.1 box tv hdmi çıkışlı

Üzerinde oldukça hızlı bir intel işlemci var
    Pil derdi yok fiyat farkıda çok az 220tl (98dolar)
    4 usb çıkışı var

http://m.geekbuying.com/item/PIPO-X7-Windows-8-1-Smart-Mini-PC-TV-Box-Media-Player-2G-RAM-32G-ROM-Intel-3736F-2-16GHz-Quad-Core-WiFi-Bluetooth---Black-340056.html

Youtube videosu
    www.youtube.com/watch?v=63vIBasB28Y

Bu ürün nasıldır acaba?

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]
     REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solideo -- 12 Ocak 2015; 10:41:03 >

• fiyatindan dolayi ben de almayi dusunuyorum.zaten g2 telefonum ve dizustu bilgisayarim oldugu icin cok bir beklentim yok, birkac beklentim var bu cihaz bunlari karsilar mi acaba ?

- rahat ingilizce altyazili hd film izlenir mi ?

- forum, blog sitelerinde rahatca gezilir mi ?

baska bir sey istemiyorum. :)

birde bataryasi kac saatte dolup kac saatte bitiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: solideo

Bende bu ürünü alamayı çok düşündüm ama otg sorunu can sıkıcı,
    Sonra şu ürünü buldum direk windows 8.1 box tv hdmi çıkışlı

Üzerinde oldukça hızlı bir intel işlemci var
    Pil derdi yok fiyat farkıda çok az 220tl (98dolar)
    4 usb çıkışı var

http://m.geekbuying.com/item/PIPO-X7-Windows-8-1-Smart-Mini-PC-TV-Box-Media-Player-2G-RAM-32G-ROM-Intel-3736F-2-16GHz-Quad-Core-WiFi-Bluetooth---Black-340056.html

Youtube videosu
    www.youtube.com/watch?v=63vIBasB28Y

Bu ürün nasıldır acaba?

bende esas bu niyetle aldım ,

bu fiyata uygun bulamamıştım mini pc

imkanın varsa al dene ,denemeden pek anlaşımıyor yeni bir cihaz

bende asusu gözüme kestirmiştim 200$

http://forum.donanimhaber.com/m_99077678/f_//tm.htm#99077678

• merhaba,
    bu tablete utorrent kurup film indiren oldumu acaba,
    ayrıca micro sd karta indirmemize izin veriyormu?
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.