Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.548
Cevap
52
Favori
158.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]

bu üründen türkiyede satılıyor mu arkadaşlar?
  • Demin teknosa müşteri hizmetlerinden aradılar. "Reeder tabletin tekrar 169TL ye düşmesini istediğiniz bir mail atmışsınız." falan dedi. Ben kesin hatalı fiyatlama falan yaptılar geri alacaklar tabletimi diye düşündüm. Sonra devam etti." Efendim böyle bir isteğinizi gerçekleştiremiyoruz ama mağazaya özel indirim isteyebilirsiniz" falan. Sonra ben pişkin bir şekilde " ya o ürün zaten ben maili attıktan bir gün sonra 169 TL ye düştü. Bende isteiğim geri çevrilmedi diye mutlu olmuştum. Demekki şans eseri inmiş" falan dedim. "Evet aynen öyle" diye karşılık verdi bide bayan. Ya ben şimdiye kadar bu tür isteklere maille bile cevap verilse mutlu olan bir insandım. Şimdi öylesine bir mail atıyorsun cevap olarak direk telefonla arıyorlar. Teknoloji geliştiği gibi insan ilişkileri de gelişiyor anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: ozandeniz

merhaba,
    bu tablete utorrent kurup film indiren oldumu acaba,
    ayrıca micro sd karta indirmemize izin veriyormu?
    teşekkürler.

bildiğin windows
  • tablet bügün geldı.ekranda bi tane toz var.sanırım lcd ile dokunmatık arasında ne yapsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

Demin teknosa müşteri hizmetlerinden aradılar. "Reeder tabletin tekrar 169TL ye düşmesini istediğiniz bir mail atmışsınız." falan dedi. Ben kesin hatalı fiyatlama falan yaptılar geri alacaklar tabletimi diye düşündüm. Sonra devam etti." Efendim böyle bir isteğinizi gerçekleştiremiyoruz ama mağazaya özel indirim isteyebilirsiniz" falan. Sonra ben pişkin bir şekilde " ya o ürün zaten ben maili attıktan bir gün sonra 169 TL ye düştü. Bende isteiğim geri çevrilmedi diye mutlu olmuştum. Demekki şans eseri inmiş" falan dedim. "Evet aynen öyle" diye karşılık verdi bide bayan. Ya ben şimdiye kadar bu tür isteklere maille bile cevap verilse mutlu olan bir insandım. Şimdi öylesine bir mail atıyorsun cevap olarak direk telefonla arıyorlar. Teknoloji geliştiği gibi insan ilişkileri de gelişiyor anlaşılan

Onlarin birbirlerinden haberi yok pek dediklerine bakma hocam.
    1-kayit actiriyorum ariyorlar talebiniz ne diyorlar(sistemde gozukuyor olmasi lazim)
    2-ariyorum degisim talebim var magazadan degistirebilir miyim diyorum ilki evet diyor telefon kapaniyor tekrar ariyorum baskasi cikiyor ayni soruyu soruyorum hayir diyor
    3-... nolu siparisim iptal olsun diyorum ariyorlar ... siparisinizi hangi magazadan teslim edelim diyorlar

Teknosanin teknomarketler icinde en kotusu olduguna sahit oldum bir daha alisveris yapmayacagim yaptirmayacagim cevremdekilere bir vatan degil hicbiri onda da fiyatlar yuksek artik paralel ithalat alacagim her seyimi codden daha duzgun ve fazla destek veriyorlar satin alma oncesi ve sonrasi param cebime kalir en azindan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu tabletteki usb/şarj sorunu çözülene kadar ben 2gb-4gb tablete geçerim herhalde.
  • Masaüstü moduyla Explorer kullanarak yüksek çözünürlüklü dışı izlemeye çalıştım ancak takılmalar oldu izleyemedim. Bu sorunu yaşayan başkaları var mı hatta direk link burada tablet sahipleri buradan diziyi izlemeyi deneyebilirler mi acaba
    http://www.dizist.com/izle/workaholics-2-sezon-2-bolum-720p/
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

Demin teknosa müşteri hizmetlerinden aradılar. "Reeder tabletin tekrar 169TL ye düşmesini istediğiniz bir mail atmışsınız." falan dedi. Ben kesin hatalı fiyatlama falan yaptılar geri alacaklar tabletimi diye düşündüm. Sonra devam etti." Efendim böyle bir isteğinizi gerçekleştiremiyoruz ama mağazaya özel indirim isteyebilirsiniz" falan. Sonra ben pişkin bir şekilde " ya o ürün zaten ben maili attıktan bir gün sonra 169 TL ye düştü. Bende isteiğim geri çevrilmedi diye mutlu olmuştum. Demekki şans eseri inmiş" falan dedim. "Evet aynen öyle" diye karşılık verdi bide bayan. Ya ben şimdiye kadar bu tür isteklere maille bile cevap verilse mutlu olan bir insandım. Şimdi öylesine bir mail atıyorsun cevap olarak direk telefonla arıyorlar. Teknoloji geliştiği gibi insan ilişkileri de gelişiyor anlaşılan

Onlarin birbirlerinden haberi yok pek dediklerine bakma hocam.
    1-kayit actiriyorum ariyorlar talebiniz ne diyorlar(sistemde gozukuyor olmasi lazim)
    2-ariyorum degisim talebim var magazadan degistirebilir miyim diyorum ilki evet diyor telefon kapaniyor tekrar ariyorum baskasi cikiyor ayni soruyu soruyorum hayir diyor
    3-... nolu siparisim iptal olsun diyorum ariyorlar ... siparisinizi hangi magazadan teslim edelim diyorlar

Teknosanin teknomarketler icinde en kotusu olduguna sahit oldum bir daha alisveris yapmayacagim yaptirmayacagim cevremdekilere bir vatan degil hicbiri onda da fiyatlar yuksek artik paralel ithalat alacagim her seyimi codden daha duzgun ve fazla destek veriyorlar satin alma oncesi ve sonrasi param cebime kalir en azindan

Aslında haklısın hocam, arayan bayan da müşteri memnuniyeti tantanası ile aramış güya ama "bu isteğinizi gerçekleştiremiyoruz" derken laf sokar bir üslubu da vardı. Ben senin yaşadığın sorunları yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmez. O yüzden yine de temkinli olmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra1c

Masaüstü moduyla Explorer kullanarak yüksek çözünürlüklü dışı izlemeye çalıştım ancak takılmalar oldu izleyemedim. Bu sorunu yaşayan başkaları var mı hatta direk link burada tablet sahipleri buradan diziyi izlemeyi deneyebilirler mi acaba

Ben dün iexplorer ile 1080p online film izledim. Arada çok ufak takılmalar dışında sorun yaşamadan izledim. Sanırım bağlantının hızından da kaynaklanıyordur.

• arkadaşlar ürün bügün elime ulaştı. ekran toz var pek umursamıyorum. diğer sorun windows etkinleştirilmedi yazıyor. ne yapacağım bilemedim. kutusunda biyerde yok serial.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra1c

Masaüstü moduyla Explorer kullanarak yüksek çözünürlüklü dışı izlemeye çalıştım ancak takılmalar oldu izleyemedim. Bu sorunu yaşayan başkaları var mı hatta direk link burada tablet sahipleri buradan diziyi izlemeyi deneyebilirler mi acaba

senin bu site çok ağır zaten zor geliyor başladı takıldı zaten
    sen başka yerden izle
    ben mozilla kulanırım dün gece sorunsuz bir blm izledim.

• emresalvation kullanıcısına yanıt
    Degişim için iade et. Vakit varken. Ben öyle yaptim.
    Sonra keşke dememek için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertac-73 kullanıcısına yanıt
    teknosa internetten aldım teknosa mağazasında değişim işlemi başlatabilirmiyim acaba. yada kargolasammı?
  • emresalvation kullanıcısına yanıt
    Direk magazaya gidin. Kararli bir şekilde değişim isteyin. Hem en doğal hakkiniz hemde zorluk çikarmadan ellerinde varsa verirler. Alinca orda açin deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertac-73 kullanıcısına yanıt
    burdakı teknosa elemanları hep arkadaşım. burdaki mağazalarda yok ürün neyse gidince bi akıl verirler.
  • Aynı etkinleştirme sorunu bende de mevcut ne yapmalıyız acaba? Ayrıca sağ üst köşede ölü pixel var şimdilik bir sorun değil
  • Ekranda toz ve olu piksel icin 2 urun degistim aldigimda da toz var olu piksele henuz bakmsdim urun sarjda.su urun pesinde dolasacagim diye yaptigim git gellerde yaktigim benzini de hesaba katarsak surface 3 falan alirdim herhalde o paraya

• Tablet kapalıyken şarj olduğunu anlamak için ışık,gösterge vs var mı?
  • crashday kullanıcısına yanıt
    Malesef bi led bile koyamamışlar. çok zor sanki. fişi takıp İnşallah doluyodur diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 13 Ocak 2015; 16:01:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

Malesef bi led bile koyamamışlar. çok zor sanki. fişi takıp İnşallah doluyodur diyorum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.