Metro arayuzuyle ve masaustundende foto koyarmisiniz pc oyun testleride beklerim bu arada
Batarya performans'ı ve ram görüşlerinizide bildirirseniz çok memnun olurum :D :D
Tabletim gelsin daha android kurucaz buna :D :D
quote:
Orijinalden alıntı: XperfectTR
Batarya performans'ı ve ram görüşlerinizide bildirirseniz çok memnun olurum :D :D
Tabletim gelsin daha android kurucaz buna :D :D
Alıntıları Göster
Sonunda kargom girilmiş :D :D
18.12.2014 23:10:53 ANKARA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ FORMULA HUB 18.12.2014 17:47:27 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU FORMULA HUB
Yarın görselleri atarım :D
quote:
Sonunda kargom girilmiş :D :D
18.12.2014 23:10:53 ANKARA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ FORMULA HUB 18.12.2014 17:47:27 MÜŞTERİ DEPODA OKUNDU FORMULA HUB
Yarın görselleri atarım :D
Alıntıları Göster
şu anda şarja taktım kutusunda gelen şarj aleti ile şarjdayken dokunmatik sapıtıyor
benv3kendim
kullanıcısına yanıt
Olur okadarda :)
quote:
Orijinalden alıntı: benv3kendim
şu anda şarja taktım kutusunda gelen şarj aleti ile şarjdayken dokunmatik sapıtıyor
O kotu ya sarzdayken kullanamiyacakmiyiz..
quote:
Olur okadarda :)
1080P MKV FELAN oynatıyormu bu cihaz ?
quote:
aynen o tabletten bahsediyorum aslında durum o kadar vahim değil ekranda jelatin var birazda ondan olsa gerek, şu anda monitöre bağladım tam ayarlarını yapamadım ama fikir vermesi açısından foto ekleyeyim
ekrandaki jelatini çıkardıktan sonra daha iyi oldu ekranda çok kalitesiz bir jelatin var.. six guns hiç takılmadan oynuyor deneyimlerimi yazarım sorusu olan varsa alabilirim
hocam tam ekran olmuyor mu tv de yada monitörde? ilk resim çok kötü de ikincisi iyi. hometechte hdmi olsaydı kesin onu almıştım. Bu reeder de dc girişi var mı yok mu anlayamadım. En ucuz teknosa mı var bunu şuan satan acaba?
vuslat06
kullanıcısına yanıt
şarjdayken kullanabilirsiniz elbette fakat kendi sarj aleti ile değil muhtemelen cep telefonlarının orjinal şarj aleti ile sıkıntı yaratmaz
enderE
kullanıcısına yanıt
1080 p oynatıyor evet , hafıza kartındaki filmi ileri geri takılmadan alabiliyor ve oynatabiliyor.
DOĞA_AŞKI
kullanıcısına yanıt
hocam ilf foto flu çıkmış aldatmasın seni tam ekran yapamadım uğraşmak lazım monitör full hd belki ondandır tabletin çözünürlüğü 1280x800 görünüyor.aslında ekranı tatminkar fiyatına göre, dc girişi yok maalesef, galiba en ucuz teknosada
quote:
hocam ilf foto flu çıkmış aldatmasın seni tam ekran yapamadım uğraşmak lazım monitör full hd belki ondandır tabletin çözünürlüğü 1280x800 görünüyor.aslında ekranı tatminkar fiyatına göre, dc girişi yok maalesef, galiba en ucuz teknosada
metro arayüzü paint show
quote:
şarjdayken kullanabilirsiniz elbette fakat kendi sarj aleti ile değil muhtemelen cep telefonlarının orjinal şarj aleti ile sıkıntı yaratmaz
şarjda iken klavye mouse kullanamayacaksınız değil mi
DOĞA_AŞKI
kullanıcısına yanıt
quote:
Aynı anda hem usb hemde şarj için aparatta buldum :D :D
Tabletim geldi suan onla yazıyorum ilk olarak otg kablosu çıkmadı 2saattir kullanıyorum şarj 62 4saat gider tahmini ağ üzerinden hd video çalıştırıyo çok güzel bi şekilde :)