Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Bende daha önceki teknosa indiriminden 170 TL'ye Hometech Pro win8.1 tableti netten siparişle almıştım. Ekran gerçekten berbat ve HDMI çıkışı yoktu. Batarya film oynatırken 2 saat ancak gidiyordu, 3100 MAh olmasına karşın. Bunun bataryası daha da az arkadaşın dediği gibi herhalde 1 saat anca gider. HDMI çıkışı olması avantaj olmasına rağmen Hometechin bataryası bittiğinde sarja takıldığında hemen açılmıyordu. Kitapçığında da zaten açılmıyorsa 15-20 dakka şarj tutması gerekebilir diyordu. Dolayısıyla tablet notebooklar gibi pilden bağımsız AC modu veya (şarja tak kullan) şeklinde çalışmıyor. Tableti alıp ucuz pc veya download pc şeklinde kullanırım diye düşünenlere bu durumu göz önünde bulundurup iyice araştırmalarını tavsiye ediyorum. Ben sürekli kullanımda 6 ay sonra pilin iyice yıpranıp sorunların çıkmaya başlayacağını düşündüğümden , servis vs ile sürekli uğraşmak istemediğimden geri iade ettim. Bunun dışında 7" ekranda yazılar gerçekten çok küçük oluyor, sanal klavye özelliği her uygulamada çalışmıyor. Notebook gibi stabil değil, 1-2 defa reset attı. Ben memnun klamdığımda teknosa mağazasına iade etmiştim. Onlarda depoya kaldırıp tekrar satışa koyacaklarını söylediler. Sanırım bunlar asıl sahibini bulana kadar biraz dolaşıyorlar.
    Tabiiki herşey ihtiyaç meselesi, çok işine yarayacak arkadaşlar olabilir. Dileyen netten sipariş verip beğenmezse mağazaya elden veya kargoyla iade edebilir. Ayrıca hometech n11'e düştüğnde kuponla 130 TL'ye getirenler olmuştu. Almayı düşünenler n11 üzerinden de fiyatları takip etsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkaycvs

merhaba;

Neye göre kötü bir ekran! sorusunun cevabı ;

evet asus T100 , lenovo miix2 , toshiba encore serilerine göre çook kötü ekranı var ! ama bu ürünler ile bu tableti kıyaslamak hem makul değil, hemde insafsızlık olur..sınıfları belli bir grup ( +1000 TL) , reeder ise şuan ki fiyatı ile 169 TL..

bu şekilde incelerseniz ürüne haksızlık yapıldığı sonucuna varırsınız.. şimdi çin sitelerinde bile dolaşsanız 70 $ civarına HDMİ çıkışlı , 1024*600 bile olsa ips ekrana sahip bir windows tablet göremez bulamazsınız! Dediğim gibi Çinde bile bu fiyat zor..

evet çin üzerinden 125$ (295-300TL) veya Türkiyede ise 450 TL civarına sadece bir üst seviye ürün alabilirsiniz ama 169 TL ile 300TL arasında 2 katlık bir oran bulunuyor..

ürünün en büyük getirisi benzerlerine göre (hometech pro tab 7 ) hdmi çıkış ve ips ekran dır.. Hometech pro tab7(hdmi yok, dünyanın en adi-en kötü tn panelli ekranı) den sonra zaten çok daha iyi bir tablet olduğunu gördüm..

evet zaafları var 1 gb ram , 16gb hd ama bu paraya(ne aldığını ve ne yapmak için aldığını bilen birisi için) daha iyisi şimdilik yok! düne kadar 249 TL den alan arkadaşlarımız oldu.. onlar bile fiyatına göre iyi diyorlarken 169/9 taksitle Uydurukta olsa Türkiye

garantili (servis dandik bile olsa hakkınızı aramayı bilirseniz , 2 yıl boyunca size kimse gıkını çıkaramaz , hakem heyetleri ne güne var! Hakkınızı aramayı bilmeniz önemli burada ) win 8 tablet sahibi olursunuz..

bu paraya hatta 100-150 tl fazlasına alınacak hiçbir android tablet bundan fazlasını veremez, .exe nin ne anlma geldiğini bilen hiç kimse buna hayır diyemez!

bende bir adet 169/9 taksitle sipariş verdim..

alanlara hayırlı olsun..

"hakem heyetleri ne güne var" mantığıyla bile bile lades demişsiniz,

size geçmiş olsun:
    https://www.sikayetvar.com/firma/detay/reedercomtr

• Alan arkadaşlar lütfen belirtsinler Hdmi ile 1080p çıkışı alınabiliyor mu? 1080p oynattığına göre çıkış almaması için bir neden var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat harika çinden chuwi getirtmeyi düşünürken iyi oldu, klavye mouse işini bluetooth ile migrostan 13 liraya aldığımız logitech ps4 klavyesi ile hallederiz, usbden şarja hdmi dan da tv ye bağladık mı bi eksiğimiz mısır kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Fiyat harika çinden chuwi getirtmeyi düşünürken iyi oldu, klavye mouse işini bluetooth ile migrostan 13 liraya aldığımız logitech ps4 klavyesi ile hallederiz, usbden şarja hdmi dan da tv ye bağladık mı bi eksiğimiz mısır kalacak

Hdmi 1080p verir mi dersin?

• quote:

Fiyat harika çinden chuwi getirtmeyi düşünürken iyi oldu, klavye mouse işini bluetooth ile migrostan 13 liraya aldığımız logitech ps4 klavyesi ile hallederiz, usbden şarja hdmi dan da tv ye bağladık mı bi eksiğimiz mısır kalacak

Uyumlu klavyenin linkini verirmisin?
  • Bu tablet exe açabiliyor mu? Dosya sistemi elimizdeki laptoplar gibi dilediğimiz gibi kopyala yapıştır ve exe açabilmeye müsait mi? Klavye mouse bağlanabilir mi ve USB çıkışı var mı? Sorularımın cevabına göre sipariş vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Hdmi 1080p verir mi dersin?

Cok onemli degil benim icin 1080p olmasinin 720p bile verse yeter film izlemek icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

Uyumlu klavyenin linkini verirmisin?

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/46830456-32357-logitech-kablosuz-ps3-klavyesi-bluetooth

Normalde ps4 klavyesi ama Bluetooth uyumlu tum cihazlarda calisiyor. Uzerinde touchpadde var. Bu cihazdada bluetooth oldugundan calisacagini dusunuyorum

• iyi cihaz ama amazon elektronik göndermiyor.
    nasıl başardınız buraya postalatmayı
  • Türkiye'ye kargosu yok. Aracılarla kargo da pahalıya geliyor. Üstüne 30gün de beklenilecek. Bu üründe ise sabah ilanı gördüm öğlen arasında gittim aldım:)
  • Ekran çözünürlüğü 1280x800 görünüyor. Firma linkinde 1024x600.
  • Sipariş ettim mağazadan teslim ile, Hdmi işe yarar bence çünkü kendi 1080p oynatıyor zaten neden aktarmasın ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: cosark

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

1080p ekran var, hdmi ile görüntüyü 1080p olarak alabilir miyiz bundan? Acil cevap öyleyse hemen alacağım çünkü.

demi şöyle tvye bağlayacaksın bu aleti. aynı zamanda hdd ve de şarja bağlı olacak. tvye windows yüklemiş gibi olacaksın. offf

ama olmaz bence. bu kadar ucuza halledemezsin heralde. öyle olsa kapitalizmin bug'ını bulmuş sayarım seni.

Aynen öyle yapacağım

Bug işe yararsa yazarım buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafacey

Ekran çözünürlüğü 1280x800 görünüyor. Firma linkinde 1024x600.

Sebebi windowsun hd cozunurluk altina izin vermemesi,cinliler yazilimla bu sorunu cozmus sanirim.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    ya aslında daha önce probook muydu neydi bu özelliklere sahip başka bir windowslu tableti alanlar deneyebilirlerdi. ama neredeyse hiçbirisinden olumlu yorum görmedim. iade mi ettiler nedir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosark -- 26 Aralık 2014; 14:27:18 >
  • turkattack T kullanıcısına yanıt
    Helal olsun Çinlilere:)
  • beyler ben aldım bundan sizde düşünmeden alın derim bu fiyata resmen bedava,
    hdmi ile 1080p görünüt alabilirsiniz. test ettim.
    ayrıca tv nizde miracast varsa kablosuz görüntü aktarımı yapabilirsiniz.
    tablet gayet hızlı ve akıcı çalışıyor. tüm programları (abartmyalım) kurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

beyler ben aldım bundan sizde düşünmeden alın derim bu fiyata resmen bedava,
    hdmi ile 1080p görünüt alabilirsiniz. test ettim.
    ayrıca tv nizde miracast varsa kablosuz görüntü aktarımı yapabilirsiniz.
    tablet gayet hızlı ve akıcı çalışıyor. tüm programları (abartmyalım) kurabilirsiniz.

Süpersin dostum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.