Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: search in vain

link çıkmıyor 13 e nasıl aldınız? Touchpad nasıl çalışıyormu

Artik 13 lira degil 19.90 olmus. Ama sunu soyleyeyim 19.90 bile cok iyi fiyat bu klavye icin, linkten satin alinabiliyor.
    http://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/46826537-62349-logitech-kablosuz-ps3-klavyesi-bluetooth

Bluetooth u olan android tablet telefonlar ve bilgisayarla sorunsuz, touchpad var ve calisiyor. Iki dezavantaj var, birincisi klavye uzerinda turkce karakterler yok, ikincisi ise touchpad biraz kucuk ve derinde.

Bu arada bugun birkac kez denememe ragmen tableti internetten siparis veremedim. Bir hata olustu diyip duruyor. Birazdan mobilden tekrar deneyecegim. Internetten siparislerde magazadan teslim alinsa bile 14 gunluk cayma suremiz varmis canli destekten teyit ettim. Memnun kalmazsam iade etmeyi dusundugumden magazadan almayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dusunduren tek sey servis kalitesi

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    internete genelde yurtta giriyorum dışarıda ara sıra 2.5-3 saat değeri az aslında ama bu fiyata da kaçmaz ben alayım en iyisi sağolun hocam ilginiz alakanız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcevq

yanıyor diye konu açan arkadaş hayatında bu çin malı tabletleri kaç kere kullandın ?

şuan kullanmaktayım dostum,ihtiyacın varsa sanada tavsiye ederim
  • Aksamdan beri soruma cevap bekliyorum biri cevaplarsa cok sevinicem. Bu tablete program yuklenebilir mi daemon tools, eviews, bsplayer gibi ve dosya kopyalama/yapistirma ve flash disk baglama imkani var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Aksamdan beri soruma cevap bekliyorum biri cevaplarsa cok sevinicem. Bu tablete program yuklenebilir mi daemon tools, eviews, bsplayer gibi ve dosya kopyalama/yapistirma ve flash disk baglama imkani var mi?

program yükleniyor exe olan ve windows 8 uyumlu programları yükleyebilirsin,dosya kopyalama/yapıştırma,flash disk bağlama ve dahasını yapabilirsin çünkü bu bir windows tablet fakat mobil windows değil pclerdeki windowsta ne yapıyorsan bundada yapabilirsin
  • Dayanamadım aldım bu tane bende. İnternetten sipariş verip mağazadan teslim alacağım insallah

• 1 yıllık ofis 365 de varmış. Bu office 2013 indirip kullanabiliriz anlamı taşıyor mu

• berkesimsek546 kullanıcısına yanıt
    Kyk yurdu mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar üründe ekran koruyucu yok. Ayrıca Servisi Beş para etmez. Ekran değişimi için 76 TL para alıyorlar ve 1 Ay içinde teslim ediyorlar. Müşteri hizmetleri çıkan A kişi kargoya verdik diyorsa B kişi ise tamam yarın veririz ya da şu gün kargoya verilecek diyor. O zaman gelince arıyorsunuz çok yoğunuz daha gönderemiyoruz diyor. Neden diye sorunca da çok yoğunuz diyorlar. Ben de soruyorum ürünleriniz çok arıza çıkarıyor yetişemiyorsunuz herhalde diyorum. Müşteri temsilcisi yok öyle yoğunluk değil deyip geciştiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt71 -- 27 Aralık 2014; 9:52:44 >
  • 1 gb ram ile masaüstü Chromede birden fazla sekmeyi kaldırır mı? Photoshop ve autocad gibi programları kaldırabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudebbir -- 27 Aralık 2014; 10:57:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Kyk yurdu mu

Polatlı KYK'dan selamlar
  • Ürünün önceki fiyatı ne kadardı ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Ürünün önceki fiyatı ne kadardı ki ?

249 tl
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    Alınır mı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

1 yıllık ofis 365 de varmış. Bu office 2013 indirip kullanabiliriz anlamı taşıyor mu

Bende 8" asus var. Bendekinde 2013 lisansı hediye geldi sorunsuz kullanıyorum. Bildiğiniz windows herşeyi kurarsınız. Ama gücü nispetinde performans verir. Bunlar bir nevi eski netbookların az bişey düzgün yapılmışı. Win8 sayesinde daha seri çalışabiliyorlar.
  • Teknosa da canlı gördüm. Ama ekranını çok beğenmedim. TV ye bağlanırsa ne derece verim verir bilmiyorum. Ekranı şöyle beğenmedim, sanki çözünürlük oturmamış da yanlış çözünürlük kullanıyormuş gibi bir bulanıklılık vardı. Ekran ışığı nasıl açılır bilemedim ama ışık ve renkler cansızdı.

Reeder marka daha pahalı bir modeli de vardı ama onda HDMI girişi yoktu. Onun ekranı çok daha iyiydi ama HDMI 'sız bu tür tabletler alınmaz kanaatindeyim.

Piyasada bu ürünler çoğalacak bence ve ihtiyacıma uygun (TV me bağlamak) bir tanesini bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Teknosa da canlı gördüm. Ama ekranını çok beğenmedim. TV ye bağlanırsa ne derece verim verir bilmiyorum. Ekranı şöyle beğenmedim, sanki çözünürlük oturmamış da yanlış çözünürlük kullanıyormuş gibi bir bulanıklılık vardı. Ekran ışığı nasıl açılır bilemedim ama ışık ve renkler cansızdı.

Reeder marka daha pahalı bir modeli de vardı ama onda HDMI girişi yoktu. Onun ekranı çok daha iyiydi ama HDMI 'sız bu tür tabletler alınmaz kanaatindeyim.

Piyasada bu ürünler çoğalacak bence ve ihtiyacıma uygun (TV me bağlamak) bir tanesini bekleyeceğim.

win8.1 uygulamaları için 1200 600 lük ekranı 1200 800 gibi gösteriyorlar regedit ayarı ile. ondan bulanık gibi gelebilir.
  • Ben de sipariş verip bekleyenlerdenim. Okulda öğrencilere office programları ve internet amaçlı kullanıcam. Mini HDMI to VGA dönüştürücü ile projeksiyona baglamayi düşünüyorum. Yanina bluetooth klavyeli kılıf almayu düşünüyorum. Tavsiyeniz var mi?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.