Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

Ben de magazadan aldim iyi mi kötü mü ettim bilmiyorum. Bunu vga projeksiyona nasil baglayacagiz dönüştürücü onerirseniz sevinirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/sl-hvs12-hdmi-to-vga-audio-cevirici.html

Bu kablo işinizi çözer sanırım.
  • Ekran için 101tl istedi servis, onu göze alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünen arkadaşlar netten sipariş verirse ürünü beğenmedikleri takdirde 14 gün içinde koşulsuz iade etme hakları bulunuyor, paraları geri yatıyor. Mağazadan yapılan alışverişlerde iade şansınız yok diye biliyorum.
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    eğer aynı anda şarj olurken klavye vs bağlamayı düşünüyorsanız usb otg hublar çıktı bu sorun çözüldü lakin çinde bile 15-20 dolar fiyatları bu paylaştığınız ürünü bu iş içinmi düşünüyosunuz pek sağlıklı olacağını sanmam..

• Güzel inceleme,teşekkürler.

http://teknoseyir.com/inceleme/reeder-w7ic-windows-tablet

Tablet pazarını resmen istila etmiş olan andorid platformunun yanına son yıllarda yeni bir rakip katıldı.Daha önceki arm tabanlı windows rt cihazlar hem global olarak dağıtılmaması hemde kavram karmaşası dolayısı ile pek rağbet görmedi.Aslında bunun andorid yüzünden değil x86 windowsların rahatlığını sunamamasından dolayı olduğunu söylemeliyim.Tabiki windows marketinin durumu da etkili olduğu bir gerçek.Şimdi ise ülkemizde en ucuz hdmı çıkışına sahip x86 windows tabletin incelemesine geçelim.Tabletimiz Reeder W7iC

Resmi Sitesi:
    http://www.reeder.com.tr/tablet-bilgisayarlar/7-inch-wifi/reeder-w7ic.html

Öncelikle tabletin donanımlarından bahsedelim:

Özellikler:

-Ram:1gb 1333mhz cl9 ddr3 ram
    -Cpu:İntel atom Z 3735G işlemci (4 çekirdek)
    -Gpu:Intel HD grafik (512mb)
    -Hafıza: 16gb samsung katı hal sürücüsü+ micro sd kart desteği
    -Ekran: 7 inç 1024×600 çözünürlüklü IPS Panel, 5 dokunma desteği.
    -Realtek RTL8723 bluetooth 4.0
    -Sensörler: İvme ölçer (accelerometer)
    -Kamera: 2mp arka 0.3mp(vga) ön kamera.
    -Wifi: Realtek RTL8726BS 802.11n
    -WiDi desteği
    -Bios:AMI bios
    -İşletim Sistemi: Bing ile windows 8.1 single language
    -Pil: 2200mah Lion
    -0.8W mono hoparlör

-Giriş Çıkışlar ve Butonlar:
    *Micro USB 2.0
    *Mini HDMI
    *Micro Sd kart girişi
    *Kulaklık girişi
    *Reset butonu
    *Ses açma kapama ve kilit/power tuşu

Kutu İçeriği: Tablet , 2amper şarj cihazı(ayrılabilir usb kablosuyla) [Usb kablosu data kablolarını da içeriyor.] 30tl değerinde olduğu idda edilen 3 elektronik kitap promosyon kodu ve diğer dökümanlar…

Kullanıcı Deneyimi:

İlk İzlenimler:

Kutuyu ilk açtığımda dikkatimi çeken ilk şey kutunun kapağında ve tabletin bulunduğu alanla yumuşak sünger yada dokuların kullanılmış olması.Nakliyat sırasında olabilecek hasarlara karşı baya bir önlem almışlar.daha önce karşılaşmamıştım ilginç geldi.Kutuyu deşmeye devam ettiğimde gözüme kırmızı arkaplanda yazılmış uyarı yazıları dikkatimi çekti.Sanırım artık kimsenin o kağıtları okumadıklarını biliyor olsalar gerek.Kağıtdaki yazılanlar daha başlangıçta insanı tedirgin etmeye başlıyor. Cihazı şarj halindyken kullanmayın cihaz tam şarj olduğunda şarj etmeye devam etmeyin orjinal şarj cihazıyla şarj edin şarj aletini gerekli olmadığı zamanlarda prizde bırakmayın .kabloyu esnetmeyin germeyin gibi uyarılar sanki sütden ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yediği bir tablo gibi geldi bana…Yine daha önce hiç bir cihazda karşılaşmadığım uyarılar.Ama insanları uyarmak uyarmamakan iyidir tabi…Sonuç olarak bunları firmanın hassasiyetine yoruyorum.

Biraz gevezelikten sonra asıl meseleye gelelim.Tablet bildiğiniz bilgisayar.İnternet exploreri açtığımda google anasayfası dikkatimi şekti.Belki de hesap girdiğim için olabilir.ama eşleşmeyi de açmıyorum ya neyse…Bizi uğraştırmak istememiş olabilirler.

Öncelikle şunu belirteyim.Tabletden memnun kaldım.Daha doğrusu parasına göre sunduğu kullanıcı deneyiminden memnun kaldım diyebilirim.Negatif kısımlar daha az olduğu için öncelikle negatif taraflarını sıralayalım.

-Cihazın ön ve arka kamerası felç.Resim çekmek isteyeceğinizi sanmıyorum.
    -Cihazın ön kısmı cam değil plastik.Kesinliklikle bir cam koruyucu bişey yapıştırmanız lazım.Çizilmesi bir yana plastik olduğu için çizikler ekrandan gelen ışığı kırdığı için görüntünün netliğini bozuyor.normalde hiç bir cihazda ekrana bişey yapıştırmayan biri olarak buna yapıştırmak zorunda kaldım.dokunmatik bu şekilde de sıkıntısız çalışıyor.
    -Cihazın hoparlörü felç.Çok tiz bir sesi var.müzik dinlemek için uygun değil.ve çok yüksek bir ses de yok.
    -Arka kısmın kadife hissiyatı hoş ama zaman geçtikçe o netlik o temizlik kalmıyor.Leke tutuyor.
    -USB hardisk okumuyor.
    -Markanın resmi sitesinde sürücüler ile ilgili bilgi bulunmuyor.Hatta grafik birimi yanlış yazılmış.

Negatif tarafları bu şekilde.Zaman geçtikçe ekleme yapabilirim.

Şimdi Donanımsal anlamda bazı noktalara değinelim.

Ekran Kalitesi:

Ekran normalde 1024×600 çözünürlüğe sahip.Ama nasıl yapıldıysa masaüstü çözünürlüğü 1280×800.Varsayılan olarak boyutlandırma %150 olarak büyültülmüş ama ben %100 yaptım bu şekilde herşey daha küçük olsa da ben kullanımda çok fazla bir zorluk çekmedim.Ekran 170 liralık Hometech tabletde şikayet edildiği gibi renk yansıması felan yapmıyor.Renk açıları olabildiğince korunuyor.Ama renkler biraz sönük/donuk kalıyor diğer IPS panellere göre…Şahsen ben tatmin oldum fiyatına göre..Çok daha kötüleri piyasada bulunmakta…Parlaklık seviyesini sona getirdiğinizde daha iyi bir görüntü alıyorsunuz.

Masaüstü çözünürlüğünün 1280×800 olması kafanızı karıştırmasın.Bu şekilde yazılar gayet okunaklı ve dahası multitask için ekranı bölebiliyorsunuz.

Performans:

Tabletin emsal andorid tabletlere göre daha iyi bir iş çıkardığı bir gerçek.Tamam tablet reeder marka ama içinde intel var samsung var realtek var.Bu donanım konfigirasyonu sizi tatmin etmeye yetiyor.Gözlemlediğim kadarıyla işlemci tarafında hiç bir sıkıntınız olmuyor.herkezin kafasında 1gb ram windows için yeterlimi sorusu olduğunu biliyorum.Şahsi görüşüm evet 2gb ram olsa windows daha da rahatlayacak ancak 1gb ram ile de yapamadığınız bir şey yok.Ne farkı var derseniz ram dolduğu zaman arasıra lag oluyor.Disk kullanımı masaüstünde olduğu gibi tabletlerde de sıkıntı yaratıyor.ancak samsung flash hafızası 130mb okuma hızına ve 9-10mb yazma hızına sahip.Bu değer bir ssd performansı olmadığını gösterse de sizi yarı yolda bırakmıyor.

Tabletlerin genel kullanım senoryolarından biri: internet tarayıcısı peforması:

İnternet explorer gerçekten iyi iş çıkarıyor gerek masaüstü gerekse metro versiyonunda…
    Hd full hd videolarda hiç bir sıkıntı gözlemlemedim.1.5gb ramli andorid tabletimin verdiği web performansından çok daha iyi bir performans veriyor.En azından tarayıcı olur olmaz yerde durduruldu gibi bir hata vermiyor ve kilitlenip kalmıyor.İsterseniz flash player yükleyebilir firefox gibi alternatif tarayıcılarda kullanabilirsiniz.ancak eklenti derdiniz yoksa internet explorer gerçekten daha iyi bir performans sunuyor.Firefox için konuşacak olursam işlemci değil ama ram kullanımı konusunda özellikle flash player ve çoklu sekme kullanımlarında laglar olabiliyor.ama kilitlenip kaldığına şahit olmadım.disk kullanımından dolayı yavaşlıyor.

Bir diğer kullanım senaryosu: Multimedia:

Video oynatma noktasında da neredeyse hiçbir sıkıntınız olmuyor.Yaptığım denemelerde 13.000 kbitlik bir 4k videosunu bile windows media player ve xbox video ile oynatabildim.Daum pot player 4k video oynatım sırasında arasıra frame yavaşlaması yaşatsada codec kaynaklı olduğunu düşünüyorum bunun.Yine tarayıcılarda da gerek HTML5 gerekse flash player ile full hd videolar sıkıntısız oynatılabiliyor.

Peki ya oyun?:

Bu konuyu iki şekilde değerlendirdim.Öncelikle tabletde açılan oyunlar ekran çözünürlüğünde değil masaüstü çözünürlüğünde açılığını belirteyim.hafızanın kısıtlı olması asıl bu konuda sizi etkiliyor.16gb hafızaya sahip cihazın 4gb civarı recovery kısmına ayrılmış bulunmakta ve kullanılabilir alandan yani 9 küsür gb dan windows size ne bırakıyorsa o kadar boş yeriniz kalıyor.Tavsiyem office paketini kurmayın ve kullanmadığınız metro programlarını kaldırın.Bu şekilde bir miktar daha size kalıyor.Beach Buggy Racing kurdum.oyun tabletde gayet akıcı olmakla birlikte 1080p monitöre hdmı ile bağladığınızda oyun yine oynanmaz olmuyor ancak bir kaç gölge kalitesini azalmanız daha iyi bir performans almanıza yardımcı oluyor.hdmı ve widi konusuna ayrıca gireceğim.Söz konusu masaüstü oyunları olunca bu noktada hafıza derdiniz pek olmuyor.hafıza kartına kurduğum counter strike 1.5 ben dahil 32 botla 1080p video çıkışıyla oynanabilirliğini kaybetmedi.min 22-25 fps lere düşdüğüde oldu ancak genel ortalama 40lı fpsler olduğunu söylebiliriz.Oyunlar denenirken grafik ayarlarından güç tasarrufu gibi ayarlar kapalıydı…gfx benchmark testinden 402 puan alıyor ama benchlere felan takılmayın derim ben…Günün sonunda full hd bile olsa metro oyunları ve bazı eski veya düşük kaliteli masaüstü oyunlarında bir sıkıntı yaşamayacağınız bir tablet.Tek sıkıtı yaşacağınız konu tabiki hafıza…Ancak bi şekilde internetde varsayılan yükleme sürücüsünü değiştirebileceğimiz konular bulunmakta.Henüz denemesemde olumlu sonuç alırsam ayrı bir durum veya inceleme olarak paylaşırım burada…Gpu tarafında benden geçerli not aldı…

Bağlanabilirlik:

Esasında bu windows tableti çekici kılan hdmı çıkışı olması..Sitesinde HDMI diye belirtilse de mini hdmı olduğunu bu tablete sahip olmadan öğrenemiştim.tabletin üzerine 10liralık bir masraf daha koyun bu yüzden.zira bu tableti alıp hdmı kullanmamak olmaz.Hdmı ile bağladığınızda ekranı yinele kısmını ne yazık ki çalıştıramadım.Bir türlü yineleye geçiremedim.Ancak diğer ayarlar yani sadece ikinci ekrana yansıt gibi ayarlar gayet sağlıklı bir şekilde çalışıyor.Sadece ikinci ekrana yansıtmış olsanız bile dokunmatik panel ve ivme sensörü çalışmaya devam ediyor.Oyun oynarken özellikle ivme sensörü yarış oyunlarında işe yarıyor.

WiDi:Ne yazık ki sertfikasyonlar patentler veya lisanslar kullanıcının işine yarayan şeyler değil.Hatta bazen zararlı bile olabiliyor.Bunun en basit örneği 2012de aldığımız widi destekli LG tv miz.Normalde android ile screen mirror yapılabiliyor olsa bile bu sadece mirecast ile uyumlu çalışan bir teknoloji.Andorid tabletim televizyonu görüyor ama bağlanacağı sırada desteklenmeyen cihaz uyarısı veriyor.İntelin lisansı altında bulunan widi teknolojisi sadece intel işlemcilerin desteği ile çalışan bir teknoloji.Mirecast daha sonra çıktığı için ve LG buna lisans ücreti vermemek için yazılım güncellemeleri ile mirecast desteği getirmiyor.2013 ve sonrası serilerde ise hem widi hem miracast desteği bulunmakta.Günün sonunda hdmı çıkışının yanında ikinci bir alternatif bağlanı seçeneğine şahsen kavuşmuş oldum.Widi eğer bağlantığı başarabilirseniz sıkıntısız çalışıyor ancak ses senkronunda bir sıkıntı var.Ses daha önden geliyor.Bunu local playerlerle(daum pot player vs) basit bir şekilde halledebilirsiniz ancak online videolarda en azından ne yapılması gerektiğinin üzerinde bir fikrim yok.Bazen kablosuz ekranı bulamayabiliyor cihaz sorunun kaynağını tam olarak bulamasamda sorunun ya modemden ya da tvden kaynaklandığını düşünüyorum.Çözümü ise basit televizyondan widi özelliğini kapatım tekrar açın.Şunu da belirteyim eğer televizyonunuz aynı modeme fakat farklı bir frekansa bağlandıysa (5ghz – 2.5ghz) widi pek sağlıklı çalışmıyor.ikiside aynı erişim noktasına bağlanmak zorunda.En azından benim deneyimlerim için….

Diğer cihazlar:Usb flash bellek fare klavye gibi çevre birimlerinde sıkıntı yok.ancak usb hardiskimi çalıştıramadım.windows bunu algılıyor ancak sanırım güç yetmediği için çalıştıramıyor.ancak şunu belirteyimki bu hardiski andorid tabletime de bağlayamadım.Andorid tabletimde ışıktan başka hiç bir belirti yokken bu tabletde içindeki deviri hissedebiliyorsunuz.sanki birazcık daha güç olsa çalışacakmış gibi.Belki diğer hardiskler çalışabilir…gerçi pil düşmanı bir mekaniği usbden şarj olmak zorunda olan bir cihaza takmayı kim ister orası ayrı bir konu.Bunların dışında usb analog tv gibi sıradan kullanıcılar için fantastik aygıtlarda da sıkıntı yaratmadan çalışıyor.

Bluetooth kulaklığım sorunsuz bir şekilde çalışabildi.Ne hikmettir ki bu tabletde bluetoothu açıp kapatabiliyoruz.Kullandığım masaüstünde yok…

Pil Süresi:

Tabletin pil kapasitesinin küçük olmasının yanında(2200mah) ayrı bir şarj bağlantısının olmaması bu tabletin kontrol seçeneklerini kısıtlıyor.Bluetooth ile bir takım mause klavye bağlamak mümkün ancak bunlarda ek birer masraf.eğer masrafa girmek istemiyor ve sürekli şarjda belli bir moniter/tvde kullanmak istiyorsanız işte windows platformunun size sunduğu seçeneklerin avantajını yaşıyorsunuz.Monec programı ile çeşitli senaryolar için hazırlanmış kontrol simülasyonları ile bir çok seçeneğiniz bulunmakta.Bunların üzerine çok düşmüş değilim.team viewer dahil bir kaç program denedim.Şu bir gerçek ki programlar ne kadar kaliteli olursa olsun gerçek bir mouse ve klavyenin yerini hiç bir şey tutmuyor.

Pil süresi orta-yoğun kullanımda 2.5 saati buluyor.Bu beklediğimden daha iyi bir değer.pil süresi için ayrı bir test yapmadım sadece tableti kurcalerken %100 den itibaren süre tuttum.Bu süre içerisinde oyun oynamak sunspider testi yapmak internetden bişeyler indirmek gibi şeyler yapıldı.Kullanma klavuzunda 3 kereye mahsus olmak üzere 10 saat şarj edilmesi gerektiği yazıyor.Ben dikkate almadım.o kadar sabrım yok :)

Stabilite:
    Söz konusu windows olduğu için stabiliteden de bahsetmemek olmaz.Şimdiye kadar bir kez mavi ekran aldım.Daha doğrusu buna ben sebep oldum.İntel tarafından sağlanan widi eklentisi kurmuştum.baktım sapıtıyor kaldırdım ve yeniden başlatırken kapanamayıp hata verdi.Bunun dışında hiç bir şekilde tabletde stabilite sorunu yaşamadım.Windows gayet sağlıklı çalışıyor.Pencereler masaüstüm kadar hızlı açılıyor.Dokunmalar eğer hayvan gibi parmaklarınız yoksa gayet doğru algılıyor.

Bios:
    Tablet varsayılan olarak reeder logosuyla açılıyor.Bu logodayken delete veya esc tuşu ile biosa girip hızlı boot seçeneğini kapatırsanız açılışta AMI bios ekranı ve sonrasında windows logosu geliyor.Bios menüsü gerçekten çok karışık.Chipset güney köprüsü kuzey köprüsü usb seçenekleri güç yönetimi gibi konularla ilgili bir çok ayar bulunmakta.Baktığım ilk şey boot seçenekleri oldu.ancak orada alışagelmiş seçenekler yerine windows boot manager ve efi bios diye 2 satır seçenekten başka bir şey göremedim.Yine cpu ile ilgili ayarlar bulunmakta ancak çarpan veya buss speed ayarları gibi şeyler de bulamadım.Bios efi felan değik klasik bios.Diğer biosu destekliyor olsa gerek ancak bu biosa geçmek için bir takım işlemler yapılması gerekiyor sanırım.Tablet olduğu için bios pilini çıkarma gibi bir lüksümde olmadığı için ufak tefek ayarlar dışında kurcalamadım.

Sonuç:
    Bu kadar yazıyı kim okur orası ayrı mesele ancak sadete gel diyenlerin baktığı bu kısım için şunları yazabilirim.

windows tablet varken andorid tablet almayın.Yok özgürlükmüş yok 1milyon uygulamaymış geçiniz efendim bunları..windows bir tabletle yapabilecekleriniz keşfebildiğiniz yada bildiğiniz ile sınırlıdır.windows 8 size iki platform sunuyor.İster dokun ister tıkla…7 inç bir cihazda masaüstü kullanmak üstelik dokunmayla bile benim hoşuma gidiyor.Çöktü durduruldu diye bir sorununuz kalmıyor.root yapmaya garantiden olmaya rom yüklemeye hiç gerek yok.tabletle ilgili her bir klasöre dosyaya ulaşmak mümkün.portable uygulamalar ile kurulum yapmama lüksünüz bile var.Kısaca windows…

Not:bluestack gibi fantastik windows tablet denemeleri yapıp yazarım bir engel çıkmaz ise.
    Not2: Eksik unuttuğum veya eklemek istediğim konular olursa yazının sonuna eklerim. ekleme başlığı altında.

Ekleme: Ürünün ekranında kendiliğinden bir ekran filmi varmış farketmedim.Ekran çabuk çiziliyor kısmını rafa kaldırdım şimdilik.Unknow :)Film üstüne film çekmiş oldum.

Ekleme 2: Ürün için Y tipi usb otg kablosu almayın.Cihazda aynı anda şarj ve otg çalışmıyor.İşin teknik nedenini internetde bulmak mümkün.Tarafımca denenmiştir.

Ekleme 3: Yinede belirteyim ekranda jelatin olduğu için ekran kalitesi hakkında yazdıklarımın bir tık yukarısını düşünebilirsiniz.Jelatini sökmediğim için jelatinsiz halini bilmiyorum.

Ekleme 4: Bluestack programı kurulumda min 2gb ram uyarısı veriyor.Bu nedenle deneyemedim.

Ekleme 5: Cihazın usb kablosu oldukça dandikmiş.Micro usb ucundaki metal kısım çok kolay birşekilde kırıldı ve sallanıyordu.japonla sabitlemiş ve kablo çalışıyor olsada başta belirttiğim uyarıların nedenini şimdi daha iyi anlıyorum ::))

Ekleme 6: Cihazın üreticisi Selekt Bilgisayar iletişim ürünleri yapmaktaymış.

Ekleme 7: Üründe ne yazık ki pusula gps gibi navigasyon donanımları yok.Navigasyon için bu modeli seçmeyin.

• S.A. bu yazdığın tablet A.B.D' Amazon. com.dan .den gümrüksüz sipariş ile gelir mi..hiç alıp kargo ile getirten varmı bildiğin ...sağol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durrsun -- 26 Aralık 2014; 19:44:37 >
  • Dayanamayip aldim valla. İlk izlenimim iyi parasini hak eder gibi
    Duruyor.

• hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    link çıkmıyor 13 e nasıl aldınız? Touchpad nasıl çalışıyormu

• bu tablete .net kurup deneyen arkadaş varmıdır acaba .net 4.0 kuruluyormu kullanacağım program için gerekli daha önce bir arkadaş hometech tablete kuramadım demişti denemiş olan veya deneyecek olup bilgilendirirse çok memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 26 Aralık 2014; 20:11:00 >
  • Hometech pro tablete ne offline nede çevrimiçi windows serverinden Framework 3.5 yükleyememiştim. Denediğim paketler hep uyumsuz çıkmıştı. Nette araştırdığım zaman henüz desteklenmediğini söyleyenler vardı. Reeder'de durum nedir bilemiyorum. Tableti olanlar windowsun 8.1 with bing versiyonuna sahipse birde ordan frameworku offline olarak kurmayı deneyebilirler. Microsoft offline framework installer programıyla Kurulum CD'sının içindeki \sources\sxs\ dosyaları yükleyerek kuruluyor olabilir. Denemek lazım.
  • Caprice , ana sayfada zaten verilmis linki birdaha vermissin yetmemis linkteki icerigi de bi yoruma ekleyip mobillere iskence cektirmissin. :(

Tableti siparis verdim. .net ilk ihtiyacim olan yazilim zaten, geldiginde bilgilendiririm.

• Az önce neomarinden aldım. ilk izlemin iyi duruyor. bir zamalar minibooklar vardi onlar gibi işlem yapabiliyorsun. ayrı bir şarj girişi yok. kutudan sadece adaptör ve kablo cıkıyor. kulaklık ve otg yok. hediye cekiyle 69a aldıgım icin ben sıkıntı yapmadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

Ben migrostan aldim bugun yirmi liraya

• Ben üniversite öğrencisiyim slayttır sunumdur arada internette surf ve video izlemek için alınır mı bu sizce. Şarj konusunda kararsız kaldım birde.

• tvye hdmi ile başlayınca çözünürlük 720 ye 400 oluyor ve ekrana tam uymuyor nasıl ayarlayabiliriz. Bu arada tablet super
  • mtoyanik kullanıcısına yanıt
    O işleri çok rahat yapar da 2 2.5 saat seni tatmin eder mi

• telefon olma ozelligi var mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

Mobilden acilmaz link. Masaustu gorunumunde acinca cikiyor 19.90 tl su an. Temmuz gibi migrosta tum logitech klavyelerde yuzde 30 indirim vardi, buda o esnada 13 lira gibi bir fiyata gelmisti. Forumca almistik,

Bulundugunuz yerde migros yoksa asagidaki linkten ayni fiyata alabilirsiniz.

http://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/46826537-62349-logitech-kablosuz-ps3-klavyesi-bluetooth

• quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

bu tablete .net kurup deneyen arkadaş varmıdır acaba .net 4.0 kuruluyormu kullanacağım program için gerekli daha önce bir arkadaş hometech tablete kuramadım demişti denemiş olan veya deneyecek olup bilgilendirirse çok memnun olurum

Ben HP Stream 7'ye kurdum. Hatta SharpDevelop ile kod yazmayı da denedim. Gayet iyi çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.