Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

1 yıllık ofis 365 de varmış. Bu office 2013 indirip kullanabiliriz anlamı taşıyor mu

Bende 8" asus var. Bendekinde 2013 lisansı hediye geldi sorunsuz kullanıyorum. Bildiğiniz windows herşeyi kurarsınız. Ama gücü nispetinde performans verir. Bunlar bir nevi eski netbookların az bişey düzgün yapılmışı. Win8 sayesinde daha seri çalışabiliyorlar.

Hızları Windows 8 ile alakalı değil. Yeni Atom işlemciler eskilerine göre oldukça performanslı.
  • Cossie C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler oldu o şekilde yalnız bu seferde Office yi aktifleştiremiyorum. oturum aça yönlendiriyor dil seçiyorum daha ileri gitmiyor.
  • Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt
    magazadanmı internettenmi aldınız acaba. iki migros gezdim yoktu, beylikduzunde varmış.
  • En büyük tereddüt şarj.Şarjı en düşük parlaklıkta kaç saat dayanıyor birisi test ederse sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

eğer aynı anda şarj olurken klavye vs bağlamayı düşünüyorsanız usb otg hublar çıktı bu sorun çözüldü lakin çinde bile 15-20 dolar fiyatları bu paylaştığınız ürünü bu iş içinmi düşünüyosunuz pek sağlıklı olacağını sanmam..

Örnek link alabilir miyiz?
  • öğlen aldım.windows 8 kullanmayı bilmediğimi anladım.herhangi bir ya da uygulama açıldığında kapatamıyorum.sol tarafa gizleniyor hepsi.şarja taktım hiçbiryerde şarj ışığı yanmıyor.acaba sorun mu var bekleyeceğiz artık.
  • Vay arkadaş. Beğenmeyenlerin oluşu özeliştiri yapmama neden oldu. Önyargılımıyım diye düşünmeye başladım. Adamlar win8 yüklemiş intel atom koymuş içine ki windows bunları 9" altı tabletlere bedavaya veriyor tez zamanda da vazgeçecek 2015 te bu uygulamayı kaldırabilir. O vakit gördüğünüz tableteler 400 tl nin üzerinde satılmaya başlayacak. belki ram 2 gb olacak hafıza da 32 ama 3-4 katı fiyat çekecekler. Ben hometech son kampanya olur zannedip balıklama atladım ama hdmi yok Allahtan ezcast im var. Aldığınız tablete eğer şuan win8 li bir laptopunuz varsa oluşturduğunuz hesabı buna da girdiğinizde tüm kişiselleştirme özellikleri yükleniyor. Windows masa üstü ekran kullanırsanız kesinlikle 1 ay içinde kör olursunuz çünkü 7" hiç yeterli değil. Hdmi burada devreye giriyor. Onun dışında kızgın yağda tereyağı eritir gibi akıyor makina. maximum veya yapıkredi kampanyası ile ekstra 10 tl puan alıp ucuzlatabilirsiniz. tabi çek takas bölümünü kontrol etmeyi unutmayınız.

amazondaki hp bundan 100 tl daha pahalı ve 30 gün sonra elinizde olur ki postacının 2 ye ayırma veya yağmurda bekletme riski de size ait 1. sini duydum ama 2. gördüm alet su içinde geldi. windows tan pişman olanlar linuax a veya hangi os yi seviyorlarsa akis akıllı kart yüklemeyi denesinler, kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

magazadanmı internettenmi aldınız acaba. iki migros gezdim yoktu, beylikduzunde varmış.

Magazadan aldim samsun piazza avmden. Daha bir sürü vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kargo dahil,24 filan oluyor, ama işte 7 tablete okadar klavye nasıl olur bilemedim.
  • Iki gündür kurcaliyorum. Sarj parlak ekranda çok aktif kullanimda 2 saat gidiyor.

Ekran ufak bunu bilerek almıştım zaten.
    Cihaz ısınıyor kullanırken.
    Sarjda iken de cok ısınıyor ve dokunmatigi bozuluyor benimkinin başka yerlere tikliyor. Sarjda kullanmak imkansiz oluyor. Tabi klavye fare ile sıkıntı yok.
    Hafiza çok az gercekten yetmiyor hicbirsey kurulmuyor. Office ve birkaç ufak uygulama yukledim ayrica guncellemeler acik kalmış, ilk actigimda 4 gb olan boş alan hemen dolmuş birsey yuklenmedi baska. Ben de mecbur recovery yaptim hemen guncellemeyi kapattim. Bu gidişle recovery bölümünü silecegim baska care görünmüyor. Hafiza karti taktim ntfs bicimlendirdim resim muzik downloads vs buraya yonlendirdim şimdilik.
    Cihazin hizi çok guzel iyi çalışıyor buna diyecek soz yok. Şimdilik hdmi ile görüntü aktarmadim bunun icin yorum yapamayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 27 Aralık 2014; 21:49:31 >
  • quote:

kargo dahil,24 filan oluyor, ama işte 7 tablete okadar klavye nasıl olur bilemedim.

Klavyeli kılıf + dokunmatik kalemi alsaniz daha iyi olur bence de.

Evet düşündüm ama onu usb den bağlaniyor diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet düşündüm ama onu usb den bağlaniyor diye biliyorum.

Bluetooth olanlari var ama yurtdışı fiyati bile 27 dolar civarı.

• Klavye olarak bunu aldım, tam uyumlu bu tablete, fiyatı 170 TL ama 19,90 a aldım Teknosa'dan dün

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa'

• Dayanamadım ben de aldım. Tam bir Fiyat Performans ürünü. 30 liraya klavyeli kılıf alınca 200 liraya dokunmatik netbookunuz oluyor. Bunu beğenmeyen arkadaslar bir doktora görünsünler. Android tabletlerden ucuz. Yanında gelen Office 365 ve Win 8.1 lisansı kaç para eder zaten.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    adamın dibisin theologist
  • cosark kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, estağfirullah dostum

• Kissed by Fire kullanıcısına yanıt
    aynen tam parayı hak ediyor. azıcık ekran 8 olaydı dadından yenmezdi ya neyse. peki klavyeli kılıf linki varmı bi baksam.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    peki bu klavye yi bu fiyata almak için kaç kaf dağını geçecez.
  • quote:

peki bu klavye yi bu fiyata almak için kaç kaf dağını geçecez.

Bir dakika bile sürmedi benim, Ekran görüntüsünü gösterdim elemana var olduğuna dair kanıttır kendisi, tıpış tıpış gitti getirdi, fiyatı görünce de gözleri fal taşı gibi açıldı tabi Ekran görüntüsünde fiyat gözükmesin sadece var olduğuna dair mağaza adı ve resim görünsün yeterli.

Bazı arkadaşlar Ipad ile resmini istemiş buyurun.
     REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa'

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.