Bildirim
Reels izlemenin psikolojiye ciddi anlamda olumsuz etkileri var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben ayda 1 kere günübirlik yükleyip siliyorum o 1 günde bile zihnim allak bullak oluyo hem çalışkan hem de saatlaerini burada geçiren insanlar nasıl yapıyor anlamıyorum bı de olm TikTok ne la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtubede de var youtube shorts diye onu da sildim mecbur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
devre dışı bıraktım
Yazin ben de sarmıştım bir ara bir süre sonra bosta bulundugum gibi canım istiyordu, ihtiyac duyuyordum ve gerçekten haz veriyordu bana. Ama zamanla filme veya ufak bir işe odaklanmakta bile güçlük çekince uni başladığında sorun yaşamamak için bıraktım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 27 Aralık 2023; 13:49:58 >
şey oluyor bende mesela birkaç saat takılıyorum sonra beyin mala bağlıyor ders çalışmak için masaya geçmek bile çok zor gelmeye başlıyor. Bu zaten bilimsel bir şey beyaz beyin hücreleri mi ne ölüyormuş. Ben de instayı sildim youtube duruyor sadece işte oradan da batu z lucifer michaelson falan bakıyorum bir de ders izliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X