Ben rearnke oldum diyenlerin çoğunluğu bunu bir hipnoz seyansında söylerler.. Peki hipnoz seyansında ne olur ve bu seansı yapanlar genelde kimlerdir.
- Hipnoz seansında olan şey beynin beden üzerindeki hakimiyetinin kaybedilmesi (alt düzeyli bir ruh'un posese etki etmesi için uygun bir ortam) ,
- Peki yapan kimlerdir genelde medyumlar ve bunların yanında irtibatta oldukları cin'ler vardır.. Cinler'in yapı itibariyle uzun süre yaşadıkları bilinir o açıdan insanlara geçmiş hakkında bilgi vermeleri ve o insanın hipnoz'da olması dolayısıyla onun ağzından konuşmasında bir zorluk yoktur. Hipnoz seansında adeta beyni yeniden programlıyabilirsiniz burada programı veren hipnotize eden değilde aslında görünmeyen varlıktır bu şekilde olayın inandırıcılık boyutu çok artmaktadır.. Genelde yalan söyleyen insanları kandıran cin'ler bu olaya inancı sağlamlaştırmak için doğru ve net bilgiler ortaya koyarlar.
Medyum bunu neden yapar peki, yaptığı olağanüstü görünen bütün işler aslında ona değilde irtibatta bulunduğu cin'lere aittir bir iş yaptırıyorsanız karşılığındada bir şeyler isterler.. Metafizik ve psişik konularda bunun kuralı budur ve cin'lerle irtibatta bulunuyorsanız ve amacınız kötü ise ruhu şeytana satmadan işinizi yapmazlar ve karşılığında muhakkak bir şeyler isterler.. Buda o karşılıklardan biridir.
Tabi cin'leri kabul etmeyen yada ruh' yoktur diyen birisi için bunlar safsata olarak gözükebilir , kanıt ise bu konularda %100 yoktur , ben bu tür örneklerle bizzat karşılaştım ve hiçbir şüphem yok.
paylaşım için saol dostum ama yukarıda bahsettiğin karşılaştığın örnekleri de biraz paylaşırsan güzel olur...
quote:
Orjinalden alıntı: yüzüncü ad
quote:
Orjinalden alıntı: mika_hakinen
Ben rearnke oldum diyenlerin çoğunluğu bunu bir hipnoz seyansında söylerler.. Peki hipnoz seyansında ne olur ve bu seansı yapanlar genelde kimlerdir.
- Hipnoz seansında olan şey beynin beden üzerindeki hakimiyetinin kaybedilmesi (alt düzeyli bir ruh'un posese etki etmesi için uygun bir ortam) ,
- Peki yapan kimlerdir genelde medyumlar ve bunların yanında irtibatta oldukları cin'ler vardır.. Cinler'in yapı itibariyle uzun süre yaşadıkları bilinir o açıdan insanlara geçmiş hakkında bilgi vermeleri ve o insanın hipnoz'da olması dolayısıyla onun ağzından konuşmasında bir zorluk yoktur. Hipnoz seansında adeta beyni yeniden programlıyabilirsiniz burada programı veren hipnotize eden değilde aslında görünmeyen varlıktır bu şekilde olayın inandırıcılık boyutu çok artmaktadır.. Genelde yalan söyleyen insanları kandıran cin'ler bu olaya inancı sağlamlaştırmak için doğru ve net bilgiler ortaya koyarlar.
Medyum bunu neden yapar peki, yaptığı olağanüstü görünen bütün işler aslında ona değilde irtibatta bulunduğu cin'lere aittir bir iş yaptırıyorsanız karşılığındada bir şeyler isterler.. Metafizik ve psişik konularda bunun kuralı budur ve cin'lerle irtibatta bulunuyorsanız ve amacınız kötü ise ruhu şeytana satmadan işinizi yapmazlar ve karşılığında muhakkak bir şeyler isterler.. Buda o karşılıklardan biridir.
Tabi cin'leri kabul etmeyen yada ruh' yoktur diyen birisi için bunlar safsata olarak gözükebilir , kanıt ise bu konularda %100 yoktur , ben bu tür örneklerle bizzat karşılaştım ve hiçbir şüphem yok.
paylaşım için saol dostum ama yukarıda bahsettiğin karşılaştığın örnekleri de biraz paylaşırsan güzel olur...
Anlatacağım olaylar fantastik gelebilir, ama kimseye bunu ispat veya mantığına oturtma çabası içinde olmuyacam zaten bu tür olaylar genelde yaşanılmadan inanılmaz ben şahit olduğum olayları anlatıcam gerisi biraz sizin araştırmacılığınıza kalıcak.
Yaşadığın örnekleri açarmısın demişsin biraz açayım..
- İnsan irade'sindeki zayıflıktan yararlanıp ruhuna enerji dağılımına (aurasına) zarar verme noktasına gelmiş cin'in bedenden uzaklaştırma olayına şahit oldum.. Burada bırakın geçmişten haber vermeyi erkek olan kişiden bayan ses tonu çıkmaya , o kişiye neden girdiği neler yaptığı gibi çok ayrıntılı bilgiler ortaya çıktı. Burada piskolojisi bozuk bir insan ve kişilik bölünmesinden yola çıkarak böyle demiştir çünkü hastadır deyip bırakabiliriz. Ama olayla yerle hastalığının kaynağı ile ilgili verdiği net bilgiler tamamen doğru çıkıp zarar veren ruh'un defedilmesiyle birlikte daha önce hayatı kriz ve korku olan bu adamın hiçbir şeyi yokmuş gibi hayatına devam ettiğini gördüğünüz zaman burada bazı şeyleri sorguluyorsunuz.
- İşinde iyi medyum , falcı vb.. kişilerin sizin hakkınızda büyük orandaki benim örneğimde tamamına yakınına doğru çok ayrıntı ve kimsenin bilemiyeceği şeyleri söylemesi üzerine bu yeteneği nereden geliyor diye araştırdığınızda ortaya yine aynı şey çıkıyor. İrtibatta olduğu ruhi varlık.
- Hafif oranda'da olsa bende bu etkilere maruz kaldım , uzun süre nedendir diye düşünüp çözüm yolu olarak farklı metodlarla çözümünü buldum. Okuma yaptığım an kendimin yapması mümkün olmayan fiziksel etkiler mevcut'tu bende.. En büyük dayanağım kendimin yaşadıkları.
Peki sen bunları yaşadın ama reerkarnasyon'la nasıl bir ilişki kurdun diye bir soru oluşabilir aklınızda , bu işlerde uzman yanlız meslek olarak yapmıyan biriyle tanıştım hipnotize ettikten sonra istediği bilgileri o kişiye söyletmek'te zorlanmayan birisi. Burada şu kısım önemli her insan hipnotize edilmeye uygun değildir, hipnoz edilmeye uygun birisinin bilinçaltı kabul etmezse , yada iradesi güçlü biriyse hipnoz olsa bile bunlar yaşanmayabilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme