Şimdi Ara

Rega Brio R son hayal kırıklığım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yigitboylu

Doyurucu cevaplarınız için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla rega iyi bir amfi ama yetersizliklerini hissedebiliyorum. Bu yüzden 8ohm 120watt veren bir amfi arayışına girdim.
    Amfi seçeneklerim arasında, sahibindende ilanları olmasından dolayı, ikinci el olarak: Advance aqoustics xi125 , Marantz Pm7200 Ki signature , HK 3770, Yamaha A-S701
    Hoparlör seçeneklerim Dali icon2 , Dynaudio excite x14 , MA Bronze 2 , KEF Ls50 ,KEf Q350, Davis Acoustics Dufy

Diğer bir seçenek = Kef x300A gibi aktif birşey alsam da amfi derdinden kurtulsam güzel bir sonuç alabilir miyim?

Yazdiginiz amfilerin, hoparlörlerin tamamini ve daha fazlasını gecen sene kendi sistemimi kurarken dinledim.
    genelde rock ve pop/rock dinlerim.
    yurtdisindan almak uzere, amfi ve hoparlor icin bütçem toplam 1500 euro idi.
    neredeyse 1000 euroya kadar satılan dinlemediğim amfi ve hoparlor kalmadı.

Son listem su sekildeydi;
    hk 3770, yamaha as701, cambridge cxa60/cxa80, rotel a12, naim 5si
    dynaudio emit 10/20 , cabasse mc40, triangle titus/comete ,tannoy xt6, quad s1/s2, proac tablette 10, kef Ls50

hepsini birbirileri ile eşlenmiş sekilde dinledim. hepsi beni memnun etmişti.
    sonunda en uygun fiyata buldugum icin yamaha as701 ve triangle comete aldim, çok memnunum.

• tolbay T kullanıcısına yanıt
    Sizin için sevindim. Triangle ların sesi uzaktan hoş geliyor, merak ettim ama yutupta pek fazla örnek dinleti yok. 15Kg diyor doğrumudur. Wharfedale e benziyor tipi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitboylu

Sizin için sevindim. Triangle ların sesi uzaktan hoş geliyor, merak ettim ama yutupta pek fazla örnek dinleti yok. 15Kg diyor doğrumudur. Wharfedale e benziyor tipi de

Sizin acilen yer yer gezip demo etmeye başlamanız lazım. Tek sistem değil ama birçok. Not alarak. Yoksa hayal kırıklığınız sürecek ve sizde zarar etmeye devam ediceksiniz. Yazdıklarınızdan bu işte acemi olduğunuz net belli. Gidip biryerlerde demo yapmaya başlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Elimden geldiğince yapıyorum. Bugüne kadar dinlediğim en iyisi monitör audio gs10 oldu. Onun haricinde 15 kadar raftipi ve kule dinleyedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitboylu -- 27 Şubat 2018; 20:54:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • triangle comete ez biraz iri ve agirligi 10 kg civarında, ancak titus ez modeli daha kucuk.
    dinlemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbay -- 27 Şubat 2018; 16:45:0 >
  • tolbay T kullanıcısına yanıt
    Güzel birşeye benziyor ama ikinci eli yok. 5000Tlcik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.