Şimdi Ara

Regal nofrost buzdolabı 6100₺ (biraz küçük)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Regal NF 30010 252 LT No-Frost Buzdolabı
    https://www.hepsiburada.com/regal-nf-30010-252-lt-no-frost-buzdolabi-p-HBCV000006ORJ2?magaza=Regal+Kurumsal+Ma%c4%9faza&url_src=and-product-detail

Statik dolaplar ancak bu fiyatlar seviyesinde alınabiliyor. Dolap biraz küçük, ölçülerine ve iç hacmine dikkat ederek alın. İşyeri, bekar evi veya iki kişilik aileler için uygun olabilir.
    Vestel gurubuna sıcak bakmamama rağmen iş yerimde yer sıkıntısından dolayı küçük bir nofrost ihtiyacım olduğu için mecburen aldım ama fiyat/performans olarak gayet iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İş yeri için fazlasıyla yeterli. Markaya takılmayın elektronik ve beyaz eşya biraz şans işi. Sorunsuz ve uzun ömürlü kullanımlar dilerim.  

• Enerji verimliliği F sınıfı :)
    Evde en çok elektrik yakan cihazlardan biridir buzdolabı, hatta bimara A sınıfı olmayan buzdolaplarının satışının yasaklanması planlanıyordu. Ufak olması bir yana F sınıfı ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hesaplıbilgi
    Teşekkür ederim

@kcellat
    Haklısınız hocam. Bildiğim kadarıyla yakın zamanda bu enerji sınıflandırması olayı değişmişti. Eskiden A++ olan ürünler bile artık çok daha düşük sıcaklık sınıflandırmalara giriyor. Yıllık öngörülen enerji tüketimine bakarak almak lazım böyle şeyleri. Nofrost olunca bendeki statik dolaptan her türlü daha verimlidir diye düşündüm

• Hypericum kullanıcısına yanıt
    Ben aldım çok memnunum. 2-3 kişi yaşayan için gayet yeterli. Enerjide dediğiniz gibi. Eskiye göre a enerjide.

• Hypericum kullanıcısına yanıt

Enerji sınıfına o kadar takılmayın, Diyelim d sınıfı aldınız aradaki fiyat farkını 5 senede elektrikten çıkarabilecekmisiniz. E sınıfıyla bile arasında en az %60 veya % 80 fiyat farkı var. Enerji verimliliği yüksek olanlar belirli bir fiyat skalasının üstünde. İyi soğutuyorsa, servise işin düşmüyorsa kafaya takılacak dert değil.

• kcellat kullanıcısına yanıt

Onlar değişti. Bunlar yeni tip enerji etiketi muhtemelen eskinin A+ oluyor bu. A'dan sonra 4-5 tane + koymak yerine güncelleyip yeni şeyler eklediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Aynen şuan yeni F => A++ eski

Şuanda C sınıfı bulmak bile zor ve pahalı.

• 9 aydır ek olarak kullanıyorum, bi sıkıntı görmedim. Yalnızca biraz sesli çalışıyor diyebilirim. Hacmi 2 kişi için gayet yeterli. Bu paraya statik olan saçma sapan markalar alacağınıza alın gitsin.

Not: Ben boyut olarak koyacağım yere uygun olduğu için aldım. Yerim fazla olsaydı 1-2 verip daha geniş modelleri alırdım. Boyutu ofis tipi ile normal dolap arasında diyebilirim.

Çüş Editi: 1-2 verilip daha fazla fiyata alınamıyormuş  Normal birşey en az 10'dan başlıyormuş  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 19 Mart 2023; 12:50:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.