< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Regal nofrost buzdolabı 6100₺ (biraz küçük)
-
-
İş yeri için fazlasıyla yeterli. Markaya takılmayın elektronik ve beyaz eşya biraz şans işi. Sorunsuz ve uzun ömürlü kullanımlar dilerim.
-
Enerji verimliliği F sınıfı :)
Evde en çok elektrik yakan cihazlardan biridir buzdolabı, hatta bimara A sınıfı olmayan buzdolaplarının satışının yasaklanması planlanıyordu. Ufak olması bir yana F sınıfı ilginç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@hesaplıbilgi
Teşekkür ederim
@kcellat
Haklısınız hocam. Bildiğim kadarıyla yakın zamanda bu enerji sınıflandırması olayı değişmişti. Eskiden A++ olan ürünler bile artık çok daha düşük sıcaklık sınıflandırmalara giriyor. Yıllık öngörülen enerji tüketimine bakarak almak lazım böyle şeyleri. Nofrost olunca bendeki statik dolaptan her türlü daha verimlidir diye düşündüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben aldım çok memnunum. 2-3 kişi yaşayan için gayet yeterli. Enerjide dediğiniz gibi. Eskiye göre a enerjide.
Enerji sınıfına o kadar takılmayın, Diyelim d sınıfı aldınız aradaki fiyat farkını 5 senede elektrikten çıkarabilecekmisiniz. E sınıfıyla bile arasında en az %60 veya % 80 fiyat farkı var. Enerji verimliliği yüksek olanlar belirli bir fiyat skalasının üstünde. İyi soğutuyorsa, servise işin düşmüyorsa kafaya takılacak dert değil.
-
Onlar değişti. Bunlar yeni tip enerji etiketi muhtemelen eskinin A+ oluyor bu. A'dan sonra 4-5 tane + koymak yerine güncelleyip yeni şeyler eklediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen şuan yeni F => A++ eski
Şuanda C sınıfı bulmak bile zor ve pahalı.
9 aydır ek olarak kullanıyorum, bi sıkıntı görmedim. Yalnızca biraz sesli çalışıyor diyebilirim. Hacmi 2 kişi için gayet yeterli. Bu paraya statik olan saçma sapan markalar alacağınıza alın gitsin.
Not: Ben boyut olarak koyacağım yere uygun olduğu için aldım. Yerim fazla olsaydı 1-2 verip daha geniş modelleri alırdım. Boyutu ofis tipi ile normal dolap arasında diyebilirim.
Çüş Editi: 1-2 verilip daha fazla fiyata alınamıyormuş Normal birşey en az 10'dan başlıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 19 Mart 2023; 12:50:29 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Onlar değişti. Bunlar yeni tip enerji etiketi muhtemelen eskinin A+ oluyor bu. A'dan sonra 4-5 tane + koymak yerine güncelleyip yeni şeyler eklediler. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X