Selamlar, Motoru alalı 2.5 ay oluyor ama aldığım gibi satmam gerekiyor evde büyük olaylar çıktı :) evlatlık reddine kadar uzadı iş :) o yuzden her ne kadar severek almış olsamda satıyorum bu arkadası. 2013 model 5 mayıs 2014 trafıge cıkışlı. benden oncekı sahıbı alıp dırek balıkesıre gıdıp gelmıs ondan sonra motor garajda yatmış 1450km'de aldım. aldıgım gıbı 1500 bakımını yaptırdım. motorda kaza,vuruk,kırık vs hıcbırsey yok. 1650-1700km'de. daha 200km yaptım. ılk 100km'den sonra yakıt aldım tekrar 18tllık yakıt aldı ve ben cok acemıyım motorda, okudugum kadarıyla 15-16 kr cıvarı yakıyormus. motor gayet guzel bır harley cakması, bırtek sesı yok onun gıbı. 5 kere falan kullanabıldım daha ve kullanımı gayet rahat ve keyıflı. chopper oldugundan torku gayet ıyı yokusta bıle zınk dıye kalkıp yuruyup gıdıyor. Motor takası vs gıbı seyler onermeyın zaten hep ıstedıgım tarz chopperdı aıle baskısı yuzunden satıyorum bırkac foto eklıyıcem en alttada sahıbınden ılan numarası var. oradakı telefon arkadasımın ben vakıt bulamam dıye o verdı ılanı. burdan ozel mesaj atarsanız cevaplayabılırım bılgı verebılırım kafanıza takılanları. Aynı zamanda AGV K5 mat sıyah kaskımda satılıktır. 5 kere falan kullanıldı ve hep balaklavayla kullanıldı. ıtalyadan 300€ ya aldım. turkıyedekı en uygun fıyatı 770-800tldır. motorla beraber almak ıstersenız tabıkı guzel bır ındırımde yaparım :)